headhot Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2015 zatím nezažil..klerik padl bez problémů ..ale bojím se jak v pozdější fázi hry..tu hazíte levely přes 100 a já mám 66 zatím :) tak vsude pisou za dokonceni hry je fajn mit 70-100 lv. A ono kdyz chodis dungeony a mas runy na 60% krve tak to fakt lita silene. No ja tedka trpim v cursed dungeonu s ohnivym psem. Jinak jak vam hori chaloupka:) tak se vam tam za insight objevi vyborna zbroj. Takze jsme ji vymenil misto te puvodni hunter´s gear. Obcas je fajn to kontrolovat Citovat
Umberto Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2015 Mě ještě nehoří, zatím jsem zabil čarodějnice...a taky občas kontrloluju co je nového ve fontankach ke koupi. Citovat
fidus Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2015 Ta zbroj me zajima, jak se jmenuje? Chalupa hori ale ve studne mam porad to stejny, ted farmim suroviny prave na cursed dungeon(bastard of loran) a porad mam tu zakladni zbroj. BTW: ve hre porad mlatim do truhel, narazil nekdo na mimica? Citovat
kkuubbaas Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2015 Me teda ty sety zklamaly, slabe staty a absence vylepsovani. Citovat
Hráč123 Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2015 Taky mě armory zklamaly. Ale snad v NG+ budou lepší věci.. Citovat
Luckass Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2015 (upraveno) trailer song, dnes jsem ho prvně slyšel celý ...omg , mám dost , BEST ! Upraveno Duben 2, 2015 uživatelem Luckass Citovat
headhot Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2015 bone ash set After defeating the second boss within the Pthumerian Labyrinth Center, it can be bought at the fountain. Takze s tou horici chatou to nema nic spolecneho Citovat
Darkzur Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2015 No to me teda cekaj věci :-)) ja včera jeste stáhnul na XOne DS2 a ted nevim co driv :-))) Citovat
headhot Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2015 tak to ng+ je docela sranda,zacal jsem ho hrat pred par hodinami a uz jdu na wet. Je fajn,jak clovek muze ignorovat pulku bossu Citovat
Hráč123 Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2015 A nepřicházíš tím o zajímavé itemy? Citovat
headhot Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2015 koupil jsem si novy armory co byli v nabidce, jinak na wiki nove predmety nejsou. Jedine nove veci a gemy pouze padaji v dungeonech 5. takze dodelam ten true ending a budu travit cas v dungeonech. Jeste jsem nenasel chalice na ten druhy typ dungeonu. 1,3,4 jsou trophy vstupy a ten druhy musim snad najit v tom prvnim uvidi se. Citovat
headhot Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2015 tak hotovo ng+ za mnou, cca 4,5 hodiny. Vsechny bossove na jeden kill. Nejhorsi asi wet, protoze ta jeji druha faze teleportovani byla snad 2 minuty nez se zklidni a necha se zabit. Citovat
th0ca Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2015 :D ja sem dneska rano dal konecne ROMA a vcera Amygdalu (fakt easy boss, nevim proc sem ji predtim mlatil jen do zadnich nohou :D) a sem v Unseen Village v druhy casti, a to je zas level na kks, hlavne ty socky se zvonkama. Btw vcera jak vysel patch, tak to vypada ze trochu snizil loadingy a hlavne vylepsil fps v levelech, coz hodne pomohlo. Citovat
headhot Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2015 jj ty loadingy jsou stejne dlouhy jako kdyz umres,takze uz se to da misto 30 sec 15 sec asi tak. ROM je easy pockej az ho budes mit v dungeonu,to je kravina nejvetsi. Maly prostor milion pavouku. Citovat
th0ca Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2015 no uROMA sem propasl prvni setkani, resp sem u nej blbe chcipnul. Na prvni setkani musi byt fakt easy, protoze mu clovek da pulku zivota nez k nemu spadne prvni pavouk. Ale pak sem nejak zazmatkoval, skocil mi pavouk po hlave po nem druhej a byl sem dead. Pak sem ho dal asi az na 5ty pokus, mozna na vic. Citovat
headhot Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2015 prvni hit se nepocita, az padnou pavouci. Dneska vyzkouseno. Jinak pouzivej s dlouhou zbrani UP+R2 proste skok a uder je to mocne. Jinak mi arcane 15 a pouzivat empty phantasm shell mas bonusove arcanove zraneni Citovat
Susperian Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2015 hráč to je spojl jak prase vlastně nejdůležitější ve hře a je to Gehrman :D, ale zas kdo by to nečekal :D Spoiler: Já sice pochybuji, že se tak daleko dostanu, ale kdyby přeci náhodou, tenhle boss je finální a pak jsou titulky? Já četl, že finální je nějaký Moon Presence, tak jak to tedy je? Dík za info. Citovat
headhot Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2015 jo kdyz sezenes 3x cord a sniz je pred bojem tak se objevi ten Moon. Na oba staci ty rychly diky. Je to docela easy souboj. Zatim plati,ze vsech souls hra jsou finalni bossove easy. No uz jedu NG++ a zatim pohoda. Je videt,ze zde byl kladen duraz na dungeony a hra neni tak tezka jako treba dark souls. Jeste tedy kralovna a mam platinu. Citovat
Susperian Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2015 jo kdyz sezenes 3x cord a sniz je pred bojem tak se objevi ten Moon. Na oba staci ty rychly diky. Je to docela easy souboj. Zatim plati,ze vsech souls hra jsou finalni bossove easy. No uz jedu NG++ a zatim pohoda. Je videt,ze zde byl kladen duraz na dungeony a hra neni tak tezka jako treba dark souls. Jeste tedy kralovna a mam platinu. Jsi šílenec :) A ta královna, to je taky boss? Nebo jen kvůli trofeje? A co ta koruna co tady furt řešíte? Co to je a k čemu to slouží? A pořád nevím k čemu jsou ty covenanty a z koho vypadávají. Citovat
headhot Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2015 tak ng+ jsem prosel bez smrti. S blade of Mercy je to super, ani se nepotrebujes lecit, jen si naboostovat staminu,aby sis pri hitu ihned vracel zivoty. to neni korunu,je to toto One Third of Umbilical Cords Ta kralovna je hlavni boss v dungeon,akorat se k ni dostat stoji hodne casu a farmeni surovin a ten dung pred ni je cursed. Takze mas jen pulku zivota a monstra jsou silnejsi. Citovat
Ad0s Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2015 Headshot: jakej build jedes na blade of mercy? uz taky jedu ng++ ale premejslim ze bych rozjel novou hru. btw zkousel jste nekdo arcane + blood build na katanu? Citovat
headhot Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2015 (upraveno) bez s pls:) mam ash bone oblek a blade of mercy. Delam 3x utok R1 a pri naslednem utoku oponenta udelam R2 a tim prerusim vetsinou jeho snahu utocit nebo tim utok proskocim bez zraneni. Kdyz to dobre nascaluju tak do nej vyplacam celou staminu a pritom se lecim. V bloodborne respektive neni jako by build. Akorat jsem si nahazel do zbrane arcane zraneni a cost -% staminy. Vsechno mam gemy 6 lvl. Na tezsi protovniky pouze cursed gemy,ktere maji +20% a vice utok,ale berou zivoty. Zde plati,ze date vetsi dmg a pres ten utok tu ztratu si vratite. Je to takovy divoky styl skocit bezhlave do souboje ohnivy pes pokoren v cursed dungeonu. Pro me v tuto chvili uplne nejtezsi boss (kill cca 50 pokusu) Upraveno Duben 2, 2015 uživatelem headhot Citovat
th0ca Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2015 Btw jestli to tu uz nekdo nepsal... insight ovlivnuje i ceny v obchodech, napr blood vial stoji 180 krve, ale s insight 21 co mam, tak uz za nej chtej cca 750 krve. A takhle je to se vsim. Nasel nekdo nejakej secret? myslim vyslovene nekde ve zdi? Citovat
Ad0s Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2015 (upraveno) Sorry za preklep jmena :D No buildy urcite jsou a dost casto se stavi podle zbrane kterou chces pouzivat.: Ja jedu na ludwigs blade.: http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Ludwig%27s+Holy+Blade kterej se scaluje na STR dex a aracane [a] 50vit - softcap - pak se bonus snizuje 40dex / maximum stamina - softcap 40 str bb - 10 arcane - 15 [vic zatim nevytahnu] kdezto burial blade.:http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Burial+Blade se scaluje ze str [D] - coz je bida na +10 weapon dex a arcane [A] mit u burial bladu nahazeny STR je podle me skoda, jel bych to na dex a arcane.. bez s pls:) mam ash bone oblek a blade of mercy. Delam 3x utok R1 a pri naslednem utoku oponenta udelam R2 a tim prerusim vetsinou jeho snahu utocit nebo tim utok proskocim bez zraneni. Kdyz to dobre nascaluju tak do nej vyplacam celou staminu a pritom se lecim. V bloodborne respektive neni jako by build. Akorat jsem si nahazel do zbrane arcane zraneni a cost -% staminy. Vsechno mam gemy 6 lvl. Na tezsi protovniky pouze cursed gemy,ktere maji +20% a vice utok,ale berou zivoty. Zde plati,ze date vetsi dmg a pres ten utok tu ztratu si vratite. Je to takovy divoky styl skocit bezhlave do souboje Upraveno Duben 2, 2015 uživatelem Ad0s Citovat
Hráč123 Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2015 To taky ten patch mohli vydat včera když jsem napomilionté majestátně ponížil Germána !!!! Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.