Navrc Odesláno Duben 23, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 23, 2015 Nezrychlilo ? me to teda prijde o dost rychlejsi Citovat
th0ca Odesláno Duben 24, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2015 on to myslel jako ironii :) ale zadna hitparada to teda neni co si budeme povidat. Dokonce mi prijde, ze podobne mi to jelo takto uz nekde od stredy i kdyz za boha netusim jak by to bylo mozne :D Fps to ale stejne neresi a ani uz asi nevyresi Citovat
Navrc Odesláno Duben 24, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2015 Jo tak :D No ty fps nekde delaji celkem bordel a ja uz to mam konecne po 1 dohrany akorat sem preskocil jednoho bose na kteryho sem nemel nervy uz :D Citovat
xDante1986 Odesláno Duben 24, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2015 osobně bych teda řekl, že se brutálně zrychlilo oproti tomu co bylo :D Citovat
mikas_cze Odesláno Duben 24, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Duben 24, 2015 Uvidíme co na to speedruneři a o kolik se jim ten speedrun povedet teď zkrátit, když to bylo za nějakých 37min. Citovat
th0ca Odesláno Duben 24, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2015 nijak, speedruneri (glitcheri) musej hrat na puvodni hre, kvuli tomu glitchi s duplicitou a skipnuti pul hry Citovat
xDante1986 Odesláno Duben 26, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 26, 2015 Nahodil jsem nový článek do bloodborne, kde budou videa a popis jak se dostat do tajných lokací, které člověk snadno přehlédne a nejsou potřeba k dohrání hry http://navodycesky.cz/ps4/bloodborne-tajne-lokace-a-pristup-do-nich/ Citovat
uzzel666 Odesláno Duben 28, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 28, 2015 ahoi, poradili byste mi pls, kam mam jít a kde se mi něco otevřelo, když jsem kilnul Wet nurse Bosse???díky moc,,,, Citovat
mikas_cze Odesláno Duben 28, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Duben 28, 2015 V Hunters Dream dolů k vrátkům, která se tam otevřela. Citovat
Barrii1468628588 Odesláno Duben 29, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 29, 2015 Presne jak rika Mikas_cze, akorat upozornuji, ze se jedna o finalniho bosse po kterem hra konci, takze pokud jsi neprosel nepovinne oblasti a nezabil nepovinne bosse, tak je vhodna doba to udelat :-) Citovat
Vibo Odesláno Květen 6, 2015 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2015 Zdravím, byl by někdo ochoten mi dnes 6.5.2015 od cca 15:00 do 20:00 pomoct v chalice dungeonech ? Dělám platinu a chybí mi 3 poslední trofeje. Moje PSN je Vibocz. Budu rád za každého, kdo se ozve :) díky moc. Citovat
th0ca Odesláno Květen 12, 2015 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2015 chybi mi jedna trofej do platiny, jedna se o druhou v poradi (kdyz nepocitam platinu). To je na treti konec ? Zatim sem hru dokoncil s prijmutim Gerhmanova nabidky, potom konzumaci 3 Umbilical Cordu a odmitnuti Gerhmanova nabidky a zabiti jeho a konecnyho bosse a treti konec je jen odmitnuti Gerhmanova nabidky a jeho porazeni ? Citovat
mikas_cze Odesláno Květen 12, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Květen 12, 2015 (upraveno) Ta druhá trofej v pořadí je ve skutečnosti brána jako první konec. Dáš "submit your life" a Gherman už vykoná své. Upraveno Květen 12, 2015 uživatelem mikas_cze Citovat
th0ca Odesláno Květen 12, 2015 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2015 tak v tom pripade (psal sem bez platiny... ale co) myslim treti trofej :) v textu i pisu ze sem za 1) prijal Gerhmanovou nabidku ... atp :) bud ctu a odpovim na co se ten dotycny pta a nebo nevim :D ďk. Citovat
mikas_cze Odesláno Květen 12, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Květen 12, 2015 Kdo se v tom má vyznat :-) Tak v tom případě zbývá dát Refuse a zabít ho. Ale nesmíš zkonzumovat víc jak ty dva Cordy. Citovat
th0ca Odesláno Květen 12, 2015 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2015 ok dik, takze sem si to myslel spravne... taky to mohli spojit tu trofej s tim koncem s konzumaci Cordu, a nebo rovnou tu trofej vynechat a misto ni dat trofej za vsechny gesture treba ted abych jeste pretrpel ng+2 Citovat
.Den Odesláno Květen 26, 2015 Nahlásit Odesláno Květen 26, 2015 Asi neni zadny zpusob, jak toto hrat online, aniz by se muselo platit za PS+, ze? Citovat
Marr Odesláno Červenec 24, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2015 (upraveno) Tak jsem se konecne dostal k BB i ja, i kdyz nemam zadnou zkusenost s Dark Souls. Samotna hra me moc bavi, ale... jsem stale v te prvni lokaci, kde uz jsem chcipnul asi 2871631x :D parkrat se mi dostalo pres ty typky, kteri jsou shromazdeni okolo toho velkeho ohne, dostal jsem se i pres dalsi namesticko, kde jsou ty vrany a prvni vetsi nestvura. Ale po dalsich par metrech me vzdy dostali prisery, kterym k tomu dopomohlo par psu. Tam jsem vzdy skoncil. Chapu, ze je to hardcore hra, ale davam tomu tak tyden a pak hra leti do sekce "Prodam" a na Gamebazar. :D Zvlast, kdyz v lokaci, kde musite pozabijet +-25 nepratel, neni zadna lampa k ulozeni hry (a pocitam, ze nebude az do souboje s prvnim bossem). Precetl jsem si tipy do zacatku od Danteho, tak to zitra zkusim a uvidime. Nejhorsi na tom je, ze hra je fakt zabavna, ale o tom napisu "you died" se mi bude asi i zdat. :) Upraveno Červenec 24, 2015 uživatelem Marr Citovat
Susperian Odesláno Červenec 25, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2015 Tak jsem se konecne dostal k BB i ja, i kdyz nemam zadnou zkusenost s Dark Souls. Samotna hra me moc bavi, ale... jsem stale v te prvni lokaci, kde uz jsem chcipnul asi 2871631x :D parkrat se mi dostalo pres ty typky, kteri jsou shromazdeni okolo toho velkeho ohne, dostal jsem se i pres dalsi namesticko, kde jsou ty vrany a prvni vetsi nestvura. Ale po dalsich par metrech me vzdy dostali prisery, kterym k tomu dopomohlo par psu. Tam jsem vzdy skoncil. Chapu, ze je to hardcore hra, ale davam tomu tak tyden a pak hra leti do sekce "Prodam" a na Gamebazar. :D Zvlast, kdyz v lokaci, kde musite pozabijet +-25 nepratel, neni zadna lampa k ulozeni hry (a pocitam, ze nebude az do souboje s prvnim bossem). Precetl jsem si tipy do zacatku od Danteho, tak to zitra zkusim a uvidime. Nejhorsi na tom je, ze hra je fakt zabavna, ale o tom napisu "you died" se mi bude asi i zdat. :) Já jsem taky neměl skoro žádnou zkušenost s Dark Souls a Bloodborne jsem dohrál. Chce to trpělivost, pomalu, vylákat je, někdy to jde po jednom. A až budeš trošku dál, tak zvyšovat level, protože jinak to pro mě bylo peklo. Pak jsem zasvětil snad celý den jen tím, že jsem zabíjel pár nepřátel a hned jsem si šel koupit zkušenosti a pořád dokola. Citovat
Heblik Odesláno Červenec 25, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2015 Jak pise Susperian chce to pevne nervy. Nikdy jsem neveril, ze Bloodborne dohraju a po asi 3 dnech hrani jsem toho chtel nechat, ale chce to expit a snazit se lvlit. Ja bych treba osobne nikdy nedal ty bossaky na lvl lidi jak je davali co jsem koukal videa. Samotnou hru jsem dojel na lvl 111. Ja se trapil az do mista kde jsou takove carodejnice a 3 takove monstra s obourucni sekerou a plno psu atd. Tam jsem pak skoro 4 dny expil a pak uz ta hra byla pro me celkem uchazejici. Takze to chce fakt mit ze zacatku pevne nervy a tyden se protrapit. Ja se priznam, ze jsem poradna lopata na hrani , ale kdyz jsem to dohral ja ,tak musi vsichni. Cca za 55 hodin herniho casu jsem to dohral. Citovat
th0ca Odesláno Červenec 25, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2015 (upraveno) Marr, tak si dej COD, kdyz tohle nezvladas ... :party: bloodborne nema bonfiry (lampy) jako dark souls, tady mas vzdy jen jednu na level. U tech typku se psama, zkus pockat az tam ti jedni obejdou svoji cestu, pak tam budes mit prazdno, staci stat pod schodama, aby te nevideli a pockat. Kazdopadne, myslim, ze hned za nima je jeste tezsi cast :D Takze se priprav... jo a mas pistoli, tak ji pouzivej na parry nebo jak se to zde jmenuje, hodne to ulehcuje souboje a clovek na to zbytecne zapomina ji pouzivat. Upraveno Červenec 25, 2015 uživatelem th0ca Citovat
JohnnyX360 Odesláno Červenec 25, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2015 Taky jsem nikdy předtim Souls sérii nehrál, ale Bloodbourne je bomba. Těžký, ale pocit po překonání je k nezaplacení. Totéž platí o objevovani tajemství a příběhu. Už dlouho jsem nehrál nic tak super. Citovat
th0ca Odesláno Červenec 26, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 26, 2015 no, ja sem zvedavej kdy oznamej ten datadisk co ma vyjit na podzim. A hlavne co v nem vsechno bude. Jestli to budou jen nejaky skiny a zbrane, tak teda ps4 poleti z domu :D Ale fromsoft tohle nedela, tak snad to bude stat za to Citovat
Jeekey Odesláno Srpen 31, 2015 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2015 Kdyby tu byl někdo na coop , at se ozve potřebuji zabít královnu. psn: Jeekey21 Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.