Darkzur Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Mígl: banka na bloodechos neexistuje, jednou si je po smrti můžeš vybojovat zpět, pokud u toho umřeš tak si o ně přišel. Řešením je něco za ně nakoupit, levelovat. V kanálech před prvním bosem najdeš item, který ti zvýší Insight na 1 a budeš moci levelit.add backstab: útok je třeba nabít na maximum, nestačí jenom zmáčnout a pustit, musí se to držet. Ale to není backstab- ten útok mohu nabít kdykoliv ne?:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darkzur Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Jinak k čemu jinak jsou dobre ty INSIGHT??krom toho ze se mi sníží pokud si provolán někoho na pomoc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 pri parry ci backstabu udela hra takovej dutej zvuk, pri nabiti R2 pri zadni utoku to posle postavu do kolen a R1 udela backstab, pri prednim utoku ji to zas posadi na zadek a opet R1 utok udela ripposte. Darkzur jak psal headhot, kdyz jich mas urcitej pocet, dostanes PVP predmet, pak v Dreams pozdeji ve hre budes moci za insight kupovat i predmety. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darkzur Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Jojo ty PVP předměty uz mam šlo mi o další využití ;-)diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 tech vyuziti bude urco vic, ale proste bude jeste trvat nez na to lidi prijdou, tak jako s mnoha vecma z ty hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darkzur Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Taky jsem se dost divil...to nějk nepobírám :) Najdeš to ve fóru - propojení PS4 jiným ovladačem pomoci CRONUSMAX - nebo najed na Playcentrum.cz tam to najdeš .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Tak já strach nemám, spíš jsem čím dál víc nasraný. Asio to poletí z domu. Jsem pořád u druhého bosse. Vždycky jak se promění, tak je to opruz. Zatluče mě do země a než sezvednu tak na mě skočí zase. Na to fakt nemám nervy, že mě nenechají pomalu ani zvednout. Jinak tu hrací skříňku bych použil až se promění, protože mám pocit, že se mi proměnil dřív když jsem ji hned používal. Ale když si představím, že tenhle boss je prý lehký a pak je to teprve nářez, tak už na to ani nemám chuť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Ten Blood-starved boss byl pro me zatim asi nejlehci. Staci mit black church set. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 kup si sekeru a mej ji obou ruc a pouzivej L2,dokaze sekat i pres nahrabky. Tento tocity utok zpusobi,ze ho shodis na zem a to stale opakujes,ze se kryjes. Az se promeni,tak vyberni schody nahoru a pak skoc dolu po takove strese. On pujde po tobe a jak dopadne pouzij L2 a zase znova. Nekdy se ti sekne o zabradli a je to lehci. Vzdycky jedno jaky boss si nech na poslednich 20% hp molotovy. Ukakujes dozadu a hazes. Pripadne si v centru mesta najdi jeho dceru a da ti music box,ktery zpomali jeho animal formu,takze ji bude mit az skoro pred smrti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Ten Blood-starved boss byl pro me zatim asi nejlehci. Staci mit black church set. A to proč? Ta bestie se ji lekne, nebo co? :D Co jsem se díval, tak status tehle "zbroje" nic extra :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 kup si sekeru a mej ji obou ruc a pouzivej L2,dokaze sekat i pres nahrabky. Tento tocity utok zpusobi,ze ho shodis na zem a to stale opakujes,ze se kryjes. Az se promeni,tak vyberni schody nahoru a pak skoc dolu po takove strese. On pujde po tobe a jak dopadne pouzij L2 a zase znova. Nekdy se ti sekne o zabradli a je to lehci. Vzdycky jedno jaky boss si nech na poslednich 20% hp molotovy. Ukakujes dozadu a hazes.Pripadne si v centru mesta najdi jeho dceru a da ti music box,ktery zpomali jeho animal formu,takze ji bude mit az skoro pred smrti No já mám ten sekáček a už jsem ho 3x vylepšl. Když koupím sekeru, tak zase všechno od začátku, než ji vylepším :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 tu mam a tedka si nejsem jiste jestli jsem ji znicil,mela horsi def staty nez ta hunter,co se da koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Ma vysoky poison resist. Edit: Kazdy set je dobry v necem jinem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 tak ten poison resist neni az tak podstatny. Spise je tam problem na konci jak se zblazni a mlati vsude okolo sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 tu mam a tedka si nejsem jiste jestli jsem ji znicil,mela horsi def staty nez ta hunter,co se da koupit. A jak se ty zbraně rozebírají? Tu možnost jsem nenašel a když to udělám, dostanu zpátky všechny ty úlomky? Že bych pak koupi tu sekeru a vylepšil ji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 znicil znamena prodal za krev. Jinak zkus u toho otce si dat na zbran ohen a mel by jsi davat vetsi dmg a hlavne molotovy jsou jeho nejvetsi slabost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miquel Tokac Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Kde přesně ta dcera nebo matka se nachází? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 je v sekci central, najit si musis sam nebo pouzit youtube jinak ta Amelie se healuje proto, ji furt nemohu zabit,jsem to neprerusoval, lol dle dostupnych informaci, staci max 20 str. na melee zbrane a 30 str na specialni kanon. Takze vicemenne vse rvat do durability a hp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 znicil znamena prodal za krev. Jinak zkus u toho otce si dat na zbran ohen a mel by jsi davat vetsi dmg a hlavne molotovy jsou jeho nejvetsi slabost Oheň na zbraň nemám :( To myslíš asi ten gem a jak to myslíš 20 str na meele zbraně a 30 na střelné? Teď mám třeba 105 + 8 ? Napiš prosím tě přesně co zvedat, myslím tím jaký to má přesný nazev v tom menu. A ta durabilita u zbraní? Jak to tam mám rvát, to jsem si nbevšiml, že lze zvedat drabilitu zbraně. A to HP je co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 (upraveno) .)) on mysli STR vylepsit u panenky na min. 20 bodu. Na strelne je potom zvlast jeste polozka blootinge HP je zdravi (vitality) Durability je "vytrvalost" zbrane nez se ti znici, vetsinou kolem 200 bodu. Kdyz ji znicis, nebudes ji moc pouzivat.. musis je opravovat, v Dreams v dome na stole. Ale ta se u postavy nevylepsuje, asi mel na mysli ENDURANCE? to je stamina... Kdyz do zbrane cpes na upgrade blood stone shard, tak ty uz zpet nikdy nedostanes, takze s timhle opatrne... nastesti to tady v ty hre neni reseny, tak jak v souls hrach, kde tech shardu byli 3 prdele ruzny typy. Tady na to pak slouzej runy a "kouzla" Upraveno Březen 27, 2015 uživatelem th0ca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 kazda zbran potrebuje,aby sis ji mohl equipnout (dat do ruky) urcity pocet sily (str.) Pokud si das str 20 nebudes mit problem equipnout jakokoliv melee zbran. Jinak ohnivy svitek na zbran se da myslim se da koupit za krev. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 u toho "obchodnika" ty studny v Dreams je super, ze zpristupnuje novy a novy veci po zabiti bossu a ziskani ruznych Badges, takze clovek nemusi litat po celym svete a hledat kde to co potrebuje koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 já standartně přicházím i o 100000 echoes :D zatím mám za sebou 13 bossů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darkzur Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Si jednoduše zazvon a privolej někoho na pomoc;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Týpek s rotačákem na věži...zabavil mě 30k krví...večer jsi du pro odplatu..ale nevímnevím když riposta mu sebrala jen 130 HP a to byla tak jedna desetina :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.