fidus Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Ja ho pomoci palice shodil z veze dolu, na dve rany, pak staci jen relog a jeho loot bude na vezi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Jo můj plán je ho shodit..uvidíme jak to půjde..nejlepší by byla riposta u okraje a pak ho odkopnout dolů...stylovka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miquel Tokac Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Pro zajímavost, co znamenají ti světlí duchové, co lítají kolem mě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 jen stiny ostatnich hracu, kdyz stojis na nejakym miste delsi dobu, tak se tam zacnou zjevovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miquel Tokac Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 (upraveno) Jo, to jsi mi připomněl, funguje vůbec ten zvoneček? jednou jsem cinkal jak na faře u prvního bose a ono nic. Někde se píše něco o heslu. A když chci pomoc já někomu, tak jak to poznám? Upraveno Březen 27, 2015 uživatelem Miquel Tokac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 taky sem se zvonkem neuspel. Heslo je, kdyz si chces domluvit privatni, aby ses s tim druhym "nasel" a aby se ti tam nekdo nesral, ale na invade to asi stejne nebude mit vliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miquel Tokac Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Aha, takže to je na prd. Ale stejně, když já nebudu mít heslo a ten druhý hráč zacinká, kde se mi zjeví že volá o pomoc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darkzur Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Jo, to jsi mi připomněl, funguje vůbec ten zvoneček? jednou jsem cinkal jak na faře u prvního bose a ono nic. Někde se píše něco o heslu.A když chci pomoc já někomu, tak jak to poznám? Zvonecek funguje ja uz si bohužel takhle u 2 bosse musel zavolat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miquel Tokac Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Zvonecek funguje ja uz si bohužel takhle u 2 bosse musel zavolat Dobře, když budeš potřebovat pomoc a zacinkáš, kde tě uvidím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 (upraveno) no ja to chapu tak, ze ty zazvonis beckoning bellem a nekdo jiny zazvoni na to small resonant bellem a tim ti odpovi a to ho pozve do tvy hry? Ale k tomu aby clovek ziskal small resonant bell, tak musi mit prave insight na 10 ? na Invade zas slouzi Sinister resonant bell. Takze typuju, ze aby si mohl ostatnim pomahat musis dosahnout Insight na 10 aby si ziskal druhy zvonek a pak kdyz budes v casti mapy kde nekdo potrebuje pomoc, uslysis jeho zvonek a odpovis a tim te to pripoji?? Upraveno Březen 27, 2015 uživatelem th0ca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miquel Tokac Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 (upraveno) Díky, asi je mi to trochu jasný, jen nerozumím těm výrazům. Doufám , že až tu hru dohraji (jestli), že mi aspoň jednou pomůže divá Bára. Upraveno Březen 27, 2015 uživatelem Miquel Tokac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Já včera pomáhal několika lidem..ale hrozně to lagovalo,sekalo...nic moc zážitek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 no to sem psal jak se ty veci presne jmenujou... invade je ze se ti nekdo pripoji do hry a snazi se te zabit... insight je to oko v pravo nahore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 ta hra tím přivoláváním neskutečně degraduje.... škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 tak jsem to teď dohrál :) skvělá hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Jo můj plán je ho shodit..uvidíme jak to půjde..nejlepší by byla riposta u okraje a pak ho odkopnout dolů...stylovka :) Moment, copak to jde někoho skopnout? a co je riposta? Zbraň? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darkzur Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Dobře, když budeš potřebovat pomoc a zacinkáš, kde tě uvidím? Myslím ze me uvidíš podle nicku to se ti zobrazí a urcite me najdeš ;-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 znicil znamena prodal za krev. Jinak zkus u toho otce si dat na zbran ohen a mel by jsi davat vetsi dmg a hlavne molotovy jsou jeho nejvetsi slabost Už jsem tak učinil a sekera je super, hlavně ta halapartna. Je sice trošku pomalejší, než ten sekáček, ale je lepší. Hlavně ti psi později v té katedrále jsou nějací moc rychlí a sekera mi přijde na ně moc pomalá. Druhého bosse jsem konečně porazil. Chci se zeptat, co znamenají poslední dvě položky ve statusu. Hraju polsky a překlad je nějak zabarvení krve a tajemný. Má cenu to zvyšovat? Já zvyšuju jen ty první tři, zdraví, vytrvalost a sílu. Ani tu čtvrtou položku nezvyšuju, ale tu bych asi měl...v překladu asi umění, nebo tak něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Už jsem tak učinil a sekera je super, hlavně ta halapartna. Je sice trošku pomalejší, než ten sekáček, ale je lepší. Hlavně ti psi později v té katedrále jsou nějací moc rychlí a sekera mi přijde na ně moc pomalá. Druhého bosse jsem konečně porazil. Chci se zeptat, co znamenají poslední dvě položky ve statusu. Hraju polsky a překlad je nějak zabarvení krve a tajemný. Má cenu to zvyšovat? Já zvyšuju jen ty první tři, zdraví, vytrvalost a sílu. Ani tu čtvrtou položku nezvyšuju, ale tu bych asi měl...v překladu asi umění, nebo tak něco. pátá je bloodtinge, to ti ovlivňuje zbraně, které používají QS náboje a taky to jestli můžeš danou zbraň použít. šestá je Arcane: zvyšuje discovery šanci nacházet po nepřátelích věci a taky možnost používat mystické itemy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 pátá je bloodtinge, to ti ovlivňuje zbraně, které používají QS náboje a taky to jestli můžeš danou zbraň použít.šestá je Arcane: zvyšuje discovery šanci nacházet po nepřátelích věci a taky možnost používat mystické itemy :) A co to jsou ty QS náboje? Má to smysl? Já ty sřelné používám málo jen na to, abych je znehybněl. A prosím tě, k čemu je ta 4 položka umění, co to ovlivňuje? Každpopádně, ta šestá by taky nebyla špatná, kdybych nacházel lepší a víc věcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 A co to jsou ty QS náboje? Má to smysl? Já ty sřelné používám málo jen na to, abych je znehybněl. A prosím tě, k čemu je ta 4 položka umění, co to ovlivňuje? Každpopádně, ta šestá by taky nebyla špatná, kdybych nacházel lepší a víc věcí. prostě střelné zbraně :) začnu psát teď cz guide na bloodborne :) jinak 4 položka je skill umožnuje ti to používat zbraně a časem to budeš přeferovat před silou :) protože sílat i do cca 40 roste pak už zvyšuje damage jen o 1 a skill třeba v tu chvíli i o 6-7 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Tak jsem konečně přišel na to jak používat sekáček a proč jsem zbytečně umíral, měl jsem ho pořád otevřený, jako na dálku (L2) a proto s ním pohyby byly pomalé, teď to kombinuji že ho zavřu a na některý protivníky je mnohem učinější protože jsem s ním rychlejší...holt jsem lama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darkzur Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 A skok s následným seknutim( sekera ve zkr. verzi ) umíš?;-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Sekeru používam já a ten skok se seknutím by mě zajímal teda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 A skok s následným seknutim( sekera ve zkr. verzi ) umíš?;-)))t meumím:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.