xDante1986 Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 nejspíš myslí rozběhnutí podržením B, následným zmákčnutím B postava vyskočí a útokem sekne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miquel Tokac Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 A skok s následným seknutim( sekera ve zkr. verzi ) umíš?;-))) Tak to by mě taky zajímalo. Párkrát se mi to zadařilo, ale nevěděl jsem jak jsem to udělal. Pak jsem to zkoušel a ne a ne na to přijít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 nejspíš myslí rozběhnutí podržením B, následným zmákčnutím B postava vyskočí a útokem sekne :) Moment, to mě taky zajímá, takže běžím klasicky béčkem a potom zase zmáčknu béčko? Nic víc? Ani útok ne? To mi přijde divné, že by to jen tak vyskočilo bez zmáčknutí útoku. Jinak ten guide by byl super! Hlavně vysvětlení těch věci ve statistikách atd :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Moment, to mě taky zajímá, takže běžím klasicky béčkem a potom zase zmáčknu béčko? Nic víc? Ani útok ne? To mi přijde divné, že by to jen tak vyskočilo bez zmáčknutí útoku. Jinak ten guide by byl super! Hlavně vysvětlení těch věci ve statistikách atd :) možná jsem to napsal matoucně.... myslím, že v tom skoku musíš zaútočit zase :) sama to neudělá :) guide bude věřím první střípky od zítřka na mých stránkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Březen 27, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 (upraveno) Je to jednoduché, když stojíš tak musíš ve stejný moment stisknout levým analogem pohyb dopředu + R2. Ale musí se to udělat naprosto ve stejným moment, jinak udělá jen obyčejný úder a pohyb do předu. Upraveno Březen 27, 2015 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 (upraveno) možná jsem to napsal matoucně.... myslím, že v tom skoku musíš zaútočit zase :) sama to neudělá :) guide bude věřím první střípky od zítřka na mých stránkách Tak to se těším na ten návod. A prosím tě, myslíš, že se hra dá dohrát jen s jednou zbraní? Mám sekeru, tak mě zajímá jen teoreticky jestli to jde. Samozřejmně se ji snažím pořád vylepšovat. Nechápu jak jsi to mohl tak rychle dohrát :) Jsi blázen. Já mám zatím jen dva bosse, teď mě dostává ten kulometčík, tak na sobě musím ještě zamakat. Jinak mám tu sekeru, tak co bych měl podle tebe nejvíc ve statusu zvyšovat. Na začátku jsem si vybral toho lost surival, či jak se to jmenovalalo. Zatím mám vitalitu, sílů a výdrž na 17, umění 12 a zbytek 7 a 8. Sekeru jsem zatím vylepšil 2x jednou 3 úlomky a podruhé 5 úlomků. Teď škudlím na další vylepšení :) Upraveno Březen 27, 2015 uživatelem Susperian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 záleží na co se chceš orientovat... já třeba za celou hru použil jen dvě sečné zbraně a jednu střelnou...myslím, že zbraně jsou hodně vybalancované a úspěch je v tom se ji naučit ovládat...což je víc než to jestli má o 50 damage víc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 pokud mas hru predem, nepotrebujes byt blazen:D Vetsina lidi,co znam jiz ma hru diky press kitum a promo disku dohranou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 tak já mám hru od úterý a nikdy jsem souls hru nehrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Jo takhleee...no já ji dohraju počítám tak za 6 měsíců, to je hrubý odhad :) Jo a ještě mi nikdo nenapsal, na co je ten odznak meče co vypadl z prvního bosse. A ještě mám i nějaký odznak lovce pily, nebo co to je :) Asi je to k ničemu předpokládám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 tak já mám hru od úterý a nikdy jsem souls hru nehrál To je prostě nemožné...:) Vždyť jen to farmení zabere spousty času. To jsi musel hrát snad 18 hodin denně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 ty odznaky jsou podle mě jen memento, na nic jsem je nepoužil nevím kolik jsem mohl nahrát reálně za ty 3 a půl dne... tak cca 40-50 hodin max Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darkzur Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 (upraveno) Jak tak vidím chce to pro některý hráče opravdu "GUIDE" hry, pac je skoda, ze tohle neví a tady KAZDA maličkost , kterou neví dela tu hru skvělou:-)údery, Parry, Backsteby, uhnuti nepříteli a pokud zároveň zmacknou uhnuti a hned pote opet útok jsou z toho povedena a parádní komba;-) Upraveno Březen 27, 2015 uživatelem Darkzur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Jak tak vidím chce to pro některý hráče opravdu "GUIDE" hry, pac je skoda, ze tohle neví a tady KAZDA maličkost , kterou neví dela tu hru skvělou:-)údery, Parry, Backsteby, uhnuti nepříteli a pokud zároveň zmacknou uhnuti a hned pote opet útok jsou z toho povedena a parádní komba;-) Tak nějaké extra komba jsem si nevšiml. Normálně běžně uhnu a hned zaůtočím, ale mám pocit, že dělá pořád to samé. Nějaké extra komba jako v jiných rpg jsem si nevšimnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fidus Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Ty odznaky, kdyz nejaky najdes tak v hunters dream u studny muzes koupit novou zbran podle odznaku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 ty odznaky jsou podle mě jen memento, na nic jsem je nepoužilnevím kolik jsem mohl nahrát reálně za ty 3 a půl dne... tak cca 40-50 hodin max aha,tak kdyz mas tolik casu venovat dva dny vcelku tak to chapu,takovy konfort si dovolit nemohu. Jinak tohle neni fakt souls hra. Venoval jsem 3 hodiny expeni a udelal si 50 lv str a pak jsem dal 3 bosse za cca 1 minutu kazdeho. Wtf, tohle nikdy v souls hrach nefungovalo, jsem zklaman, ze je to tak easy. Nastesti to nema v jmenu souls,tak se nemohu tolik zlobit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 aha,tak kdyz mas tolik casu venovat dva dny vcelku tak to chapu,takovy konfort si dovolit nemohu.Jinak tohle neni fakt souls hra. Venoval jsem 3 hodiny expeni a udelal si 50 lv str a pak jsem dal 3 bosse za cca 1 minutu kazdeho. Wtf, tohle nikdy v souls hrach nefungovalo, jsem zklaman, ze je to tak easy. Nastesti to nema v jmenu souls,tak se nemohu tolik zlobit můžu jelikož jsem bohužel už 3. týden na nemocenské, kdybych nebyl tak bych nenahrál ani polovinu toho co teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Ty odznaky, kdyz nejaky najdes tak v hunters dream u studny muzes koupit novou zbran podle odznaku. tk to jsem si ani nevšimnul :) super, díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darkzur Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 aha,tak kdyz mas tolik casu venovat dva dny vcelku tak to chapu,takovy konfort si dovolit nemohu.Jinak tohle neni fakt souls hra. Venoval jsem 3 hodiny expeni a udelal si 50 lv str a pak jsem dal 3 bosse za cca 1 minutu kazdeho. Wtf, tohle nikdy v souls hrach nefungovalo, jsem zklaman, ze je to tak easy. Nastesti to nema v jmenu souls,tak se nemohu tolik zlobit Ale ale každy není tak zběhlý jak ty :-))beru tvůj názor ale rozhodne s nim nesouhlasím ;-) v souls hrách to takhle bylo vždy ;-) jen si proste uz vycvicenej a zbehlej nic vic,;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Jste psychouši.. mě dělal problém i ten první bos :? jsem zvědav na druhého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 (upraveno) aha,tak kdyz mas tolik casu venovat dva dny vcelku tak to chapu,takovy konfort si dovolit nemohu.Jinak tohle neni fakt souls hra. Venoval jsem 3 hodiny expeni a udelal si 50 lv str a pak jsem dal 3 bosse za cca 1 minutu kazdeho. Wtf, tohle nikdy v souls hrach nefungovalo, jsem zklaman, ze je to tak easy. Nastesti to nema v jmenu souls,tak se nemohu tolik zlobit 50 level? Tak já jsem tomu věnoval tak cca 6 hodin určitě a jsem na levelu 18 :D Vždyť teď, abych to zvel o jeden bod chtějíněco kolem 5000 krve, to zas tak rychle člověk nenažene. To nechápu jak jsi to dokázal. Jo a 50 str máš na mysli sílu. Tu mám 17, tak mám co dohánět. 5000 krve mi zabere určitě něco kolem 45 minut řekl bych, takže abych došel do lv 50 tak to je snad něco kolem 30 hodin :D Nebo máš nějaký tip jak to urychlit? Upraveno Březen 27, 2015 uživatelem Susperian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 takže když se "nalevluju" tak to hra nescaluje podle mého levelu ? To můžu farmit a pak to proběhnout ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Tak jsem se konečně dostal k dalšímu bosovi..nějáká Amálka v kostele...první pokus :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 jak psal headhot, s tou obtiznosti se fakt moc nepredali, takze se ani moc farmit nevyplati... ja sem sice prvni hodinu umiral nez sem se do toho dostal, ale ted uz to nejak nejde (umirat, tak casto :D) ee obtiznost nescaluje v souls hrach a ani tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Tak jsem se konečně dostal k dalšímu bosovi..nějáká Amálka v kostele...první pokus :) SPOILER hráči :D teď vím, že je análka v kostele :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.