headhot Odesláno Březen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2015 ritualy slouzi k tomu, aby jsi vyvolal nahodny dungeon s bossem. Az vyresim sparovani na coop,tak do toho pujdu. zatim mi to prijde zbytecne tam lezt pro jasnou smrt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2015 ritualy slouzi k tomu, aby jsi vyvolal nahodny dungeon s bossem. Az vyresim sparovani na coop,tak do toho pujdu. zatim mi to prijde zbytecne tam lezt pro jasnou smrt nějak nechápu, první napíšeš, že si vyleveloval postavu, že ničíš vše okamžitě a pak jasnou smrt... Já jsem dungeon zkoušel hned jak jsem kalich získal a je to těžké při tom levelu, ale dalo se to... jasně, že jak jde člověk níž je to těžší, ale taky víc expů.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2015 první část návodu do bloodborne, kterých teď bude dost přibývat vysvětlí začátek hry. Věřím, že se bude líbit a případně díky za registraci, po které budete moci přispívat a budeme společně průvodce zdokonalovat. http://navodycesky.cz/ps4/bloodborne-tipy-do-zacatku-hry/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Březen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2015 Sakra ted me kopla nejaka bestie s pytlem dala mi one shot :D a objevil sem se nekde ve vezeni kde to nedavam ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2015 Používáte vůbec někdo 1H+Pistol? Zatím jedu pouze 2H a přijde mi to lepší. Prosím o vysvětlení pistol 1H a pistol 2H díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2015 CANON!!!!!! další boss na druhý pokus...teď se motám v Nightmare frontier a musím pochválit tuto lokaci..moc krásná.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Březen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2015 Prosím o vysvětlení pistol 1H a pistol 2H díky :) 1H - one hand čili jednoruční zbraň 2H - two hand čili obouruční zbraň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2015 nějak nechápu, první napíšeš, že si vyleveloval postavu, že ničíš vše okamžitě a pak jasnou smrt... Já jsem dungeon zkoušel hned jak jsem kalich získal a je to těžké při tom levelu, ale dalo se to... jasně, že jak jde člověk níž je to těžší, ale taky víc expů.... tohle je multiplayer mode,proto si to setrim do budoucna. Nemusim vse prozkoumat, dokud nevim do ceho jdu. Zatim neni trophy guide,az bude, tak budu moc zkouset nove veci. Nerad bych tu hru prochazel vicekrat nez budu muset. Pripadne 1.4. mne prijde collectors edition guide hardcover a budu znat vsechny secrety a detaily teto hry,co neni na wiki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2015 Sakra ted me kopla nejaka bestie s pytlem dala mi one shot :D a objevil sem se nekde ve vezeni kde to nedavam ... tak prvni setkani je svym zpusobem nutne umrit,aby ses dostal do nove lokace. Pokud mas vitality 20+ tak te nezabije. V tom vezeni jsou 3 cesty, jedna ze se zpatky dostanes do catedraly (konecne seberes veci z toho balkonu,na ktery jsi celou dobou koukal), druha je boss lehce ho najdes (elektricky drak) a treti cesta je zatim zamknuta a beham tam hodne prasat:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Březen 28, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2015 Pokud uvítáte v Bloodborne nižší obtížnost, snažte se nemít Insight vyšší než 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2015 1 handed jednoruční 2H twohanded obouruční :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2015 Tak teď mám sérii bosů na 2 pokus...tenhle poslední mě ale bavil :) konečně něco obrovského.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2015 zkus psat jmena tech bossu at se orientujem:) Ja byl na oslava a zase bude cas hrat. Jinak mikas, kde jsi cetl ohledne insight, ze vice jak 15 je vetsi obtiznost? mam 28 a nejak jsem si nevsiml,nejake zmeny. Insight slouzi na nakupovani a multak a pvp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2015 ta vicar amalia byla napoprvé..snadný boss přilo my. Pak jsem našel blood starved bosse a tam mě stálo život, že jsem neměl antidote na quickbaru..napodruhé už ok..a před chvíli jsem doklepl Amygdalu taky napodruhé..tenhle boss my přišel nejlepší zatím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2015 Takže jestli to chápu dobře, tak můžu mít i sekáček nastavenou jako dvouruční zbraň? Jestli ano jak to udělám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2015 (upraveno) tak amygdala neni bran jako boss,ale great one, coz by melo byt neco jako nepovinny boss. Vubec netusim,kde je:D jinak ty shadow jsou docela zajimavy, 3 vs 1. Jeste,ze je tam sloup. jde se umirat:D Upraveno Březen 28, 2015 uživatelem headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Březen 28, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2015 zkus psat jmena tech bossu at se orientujem:) Ja byl na oslava a zase bude cas hrat.Jinak mikas, kde jsi cetl ohledne insight, ze vice jak 15 je vetsi obtiznost? mam 28 a nejak jsem si nevsiml,nejake zmeny. Insight slouzi na nakupovani a multak a pvp Je to samozřejmě neoficiální informace: www.reddit.com/r/bloodborne/comments/30g5tk/insight_changes_monsters_abilities_confirmed/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2015 Tak boss číslo dvě dead, doporučuji dlouhou zbraň a těžký útoky, až se promění, tak Molotovy...otázka asi dvou minut:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2015 Takže jestli to chápu dobře, tak můžu mít i sekáček nastavenou jako dvouruční zbraň? Jestli ano jak to udělám? ne každá zbraň to má zrovna sekáček je i rozložený jen 1H... ajde používat s pistolí...jinak ten sekáček je hrozná zbraň oproti sekyře.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2015 tak infa z redditu uz nejaky cas ingnoruju, ty maji vahu jako metacritic od fanousku v prvnich dnech:D Uvidime case Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2015 Nikde na netu jsem nenašel kompletní seznam hlavních bossů podle pořadí. Buď jen 7 bossů a nebo na wiki všech 11, ale není tam pořadí. Zajímalo by mě jak jdou po sobě až do konce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2015 V příběhu jsem jich zabil 15 +1 speciálního, který je za speciální konec :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2015 tak potvrzuji,ze kdyz mate 15+ insight v lokaci se objevuji nova silna monstra, po snizeni na 14, uz se tam znova neobjevi. Husty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2015 A jakým způsobem se dá insight snížit? A sekera je opravdu mnohem lepší...jsem už nacpal do sekacku 8 blood stoneů...a co to kladivo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Březen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2015 To 2H kladivo za 3000 krve je o ničem. Strašně dlouho to trvá než se nabije těžký útok, ale ten 1H meč z něho je super rychlý :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.