xDante1986 Odesláno Březen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2015 (upraveno) tak já moc nejsem na tohle glitchování a využívání chyb, pak to dost ztrácí smysl jinak když už chceš tak mermomoci rychle nahonit levely tak se nevracej tam a zase zpět...nakup si za 1200 bold hunter´s mark... po použití tě to vrátí k lampě v dané lokaci a všichni nepřátelé jsou obnoveni Upraveno Březen 29, 2015 uživatelem xDante1986 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Březen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2015 Zabil sem witch bosse a nic me nedala....btw ted sem se dostal do Abandoned Old Workshop a cumel sem jak puk :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2015 tak bloodborne zatim zadnou chybu nebo glitch nema, jen vyuzivam rychly lvl up. Nekdo proste chodi a zabiji a ja se rad levelim. Nevadi mi u toho travit "zbytecny cas" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2015 k jakým dveřím? Ne ke dveřím, ale do takové katedry, kde mě chytl takový duch do vzduchu a zabil mě. Nedalo se nic dělat. Probudil jsem se u lampy, takže na něj něco potřebuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2015 Ne ke dveřím, ale do takové katedry, kde mě chytl takový duch do vzduchu a zabil mě. Nedalo se nic dělat. Probudil jsem se u lampy, takže na něj něco potřebuju. kde konkrétně by to mělo být, na to jsem asi nenarazil... Jinak ten tonsil stone je v baráku dostupný až po zabití čarodějnice (zkoušel jsem to před bojem a nic jen se ozývali skřeky a po souboji mi to dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2015 ten kamen potrebujes viz zpatky napsano popis cesty. dante: pred analkou se das doprava, seskoci po baraku dolu, narazis tam na borce s pytlem, pak dole jsou dva s puskama a pak jeste dva borci se sekorou a dva "lizardi" co davaji gem. Na zemi je kruhovy portal a pak jsou obrovske dvere,jak k nim prijdes, objevi se nejaky vyboj a neviditelna ruka te chytne a zabije. Pokud mas ten kamen,hodi te do skoly, kde se tedka levelim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Březen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2015 Nevim jestli to vite, ale v tom vezeni dole jak je ta zenska tak kdyz si nasadite black church set tak s vama bude mluvit, dava vam insight a muzete ji poslat do Isefkas clinic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2015 129 lvl jsem tedka, v te univerzite je davam vsechny na jednu ranu a mas cca 23 tis za 25 sec a nejvice trva teleport do dream a zpatky. Chci mit skill 99, ktery pridava nejvetsi dmg.V demons souls jsem prvni hru koncil nekde na 230 lv, dark souls diky glitchi na 720 lvl a dark souls 2 taky asi 250 lvl a bloodborne bych chtel taky nekde okolo 200 lv skoncit. Nevim,jake je maximum. Jediny problem je v tom,ze mi casto lezou pvp do hry,ale zase mi to dava hodne krve. Ten mec co mam ma rychly charged a vyborny dosah. takze vetsinou dostanou utok ve dverich a pak parry a smrt. Mam rad proste farmu, vezmu si vino popijim a farmim, nepotrebuju hru projit celou a to z duvodu,ze chci mit platinu a nechci to hrat 2x,kdyz za 14 dni vychazi znova Dark Souls 2 (jeste neni trophy guide) a jsem si to myslel,ze je to ten blbej stone,co jsem dostal nahodou. Do te lokace se clovek dostava z cathedraly,akorat pred analkou, uhnes doleva, probehnes lesem,kde na tebe budou strilet, pak si rozsvitis lampu a jde vpravo,kde bude barak a tam ho dostanes. Nevim jestli neni podminka zabit witch bosse No já hraju jen offline. Asi je lepší online. Já jsem schopný nahrát 40 000 zhruba za hodinu, takže z toho mám maximálně 5 bodů. to je nekonečný příběh :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2015 az najdes tu skolu a ty slizske studenty, je extra rychle. Tedka se musim poohlidnout po jinem miste,toto uz je moc slowly. Hlavne aby opravili ty loadingy, to je hrozna doba furt a ten napis dokola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2015 susperian on levelí v singlu headhot: tam jsem byl někde v okolí jdu to tam prohledat jsem relativně blízko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2015 prý je mají spravit v patchi já si oblíbil místo v hradu krátce přes soubojem s wet sister relativně rychle cca 50-60k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2015 jinak o škole jsem věděl, ale právě díky loadingům a reálnému času máš těch cca 40k za tak 4-5 minut proto není dost možné za hodinu dát 50 levelů... ne z 80 na 130 kde level stojí sakra hodně.. jo pokud bereš jen čistý čas pak jo, ale s loadingem a se vším ostatním ten čas brutálně roste. přesouváš se navíc z druhého patra dolů.. první patro je tak 20k a druhé tak 20-25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2015 tak samozrejem herni hodina je trochu jiny pojem nez ta realna:) jinak zde je video,co jsem vam nahral,abyste vedeli o cem mluvim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Březen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2015 (upraveno) Sakra vlezl jsem s 15k k tomu třetímu bosovi dole v old yharnam, ten s tim krvavim prostěradlem na hlavě.. je na něj nějakej fígl nebo se musí usekat? Jinak ten old yharnam vypadá fakt skvěle Upraveno Březen 29, 2015 uživatelem Mígl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2015 (upraveno) to je ještě horší než jsem psal :D to je reálně za 3 minuty jen 13000 já psal za 5 40000 :D dostáváš mín expů jak já ...já tam měl 1427 asi je to posunem ve story dál.... jako je to dobré místo na farmení :D ale tímhl máš reálně 260000 za hodinu (skutečnou) mě moc nezajímá herní, když loadingy tam jsou šílené :) lepší je pro mě delší trasa bez loadingu, 260000 to máš ted na mém 56 levelu na zhruba 12 levelů :d proto mi nebylo jasné jak jsi mohl dát za hodinu 50 levelů od tvojí 80ky protože tam ten level stojí jiné peníze na 100. levelu okolo 60000 ono reálně ta hodina co ty říkáš..herní je ve skutečnosti tak 10 hodin grindování přinejlepším :D. Tys právě nezmiňoval herní hodinu, ale za hodinu :) a to mi přišlo brutálně nereálné, beru zpět...tohle je dobré místo ale nedokážu si představit tohle dělat těch 10 hodin :) nezáživné pro mě a ochuzuje to tu hlavní nápln..souboj s těžkými bossy :). Později bude lepší místo na farmení, doporučuju postoupit v příběhu za místo, kde bojuješ s Micolashem. jsem si oddychl, že jsi přišel na něco brutálního co nevím :D mě osobně se víc vyplatilo kvůli nahrávacím časům objevit se v druhém patře.... zničit tam všechny cca 20k jít dolů vybít učebnu cca 20k a použít ten bolt hunter´s mask Upraveno Březen 29, 2015 uživatelem xDante1986 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2015 Tak ona je rychlejsi metoda diky loadingu se nechat zabit a pak je to rychlejsi. Tedka uz mam silnou zbran, takze je to uplne neco jineho. Hlavne to snad pomuze dalsim hracum:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2015 ten kamen potrebujes viz zpatky napsano popis cesty.dante: pred analkou se das doprava, seskoci po baraku dolu, narazis tam na borce s pytlem, pak dole jsou dva s puskama a pak jeste dva borci se sekorou a dva "lizardi" co davaji gem. Na zemi je kruhovy portal a pak jsou obrovske dvere,jak k nim prijdes, objevi se nejaky vyboj a neviditelna ruka te chytne a zabije. Pokud mas ten kamen,hodi te do skoly, kde se tedka levelim Ha, tak to místo jsem našel :D :D už vím oč jde :D problém byl že já jsem to našel a jak jsem viděl se něco objevovat tak jsem raději zdrhl, protože jsem nechtěl umřít :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2015 Tak ona je rychlejsi metoda diky loadingu se nechat zabit a pak je to rychlejsi. Tedka uz mam silnou zbran, takze je to uplne neco jineho. Hlavne to snad pomuze dalsim hracum:) o tom žádná já jak jsem to hrál tak jsem tak jako tak jsem je dával na ránu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2015 btw ted jsem našel druhé místo i s tou rukou....ale tam ten šutr nefunguje, není někde druhý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Březen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2015 Ted jsem sejmu Witch ale ještě jsem nenanšel Blood-Starved Beast Boss ... kde jako je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Březen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2015 Zdarec, k čemu slouží ty zlaté mince, které občas vypadnou z moba? Mám jich už asi 50 a nevím co s nima. Jestli je prodat nebo se budou hodit dále ve hře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2015 Zdarec, k čemu slouží ty zlaté mince, které občas vypadnou z moba? Mám jich už asi 50 a nevím co s nima. Jestli je prodat nebo se budou hodit dále ve hře? je to na značení cesty :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2015 Ted jsem sejmu Witch ale ještě jsem nenanšel Blood-Starved Beast Boss ... kde jako je ? musíš najít cestu do old yharnam někde v části po gascoinovi se dostanete k místu, kde lze otočit pákou a v baráku se posune hrob a uvolní tajnou cestu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2015 Osobně nevím jestli víte o tom útoku oběma tipy zbraní, když útočíte a během souboje zmáčknete L1 tak automaticky udělá transformační útok, kdy se mu z jednoho typu zbraň promění a rovnou zaútočí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2015 Dnešní progress..došel jsem k třem týpkům to bylo slušný..nečekal jsem že bude bossfight před foggate :) Nicméně na druhý pokus šli dolů... Potom jsem pobil napoprvé toho jezerního pavouka.. A před chvilkou jsem prošel first chalice dungeon ..vše až na undead giant napoprvé.. Trochu začínám přemýšlet že do hry měli dát variantu pro veterány a rovnou NG+.. Hrajete někdo s kanonem? Já jsem s ním celkem solidne naložil těm třem duchům..použil jsem ten kostní prach co zvyšuje dmg a booom..za půlku hp..docela bomby..na větší enemáky je to parádička.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.