Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Bloodborne

mikas_cze

Recommended Posts

• Odpovědi 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Dnešní progress..došel jsem k třem týpkům to bylo slušný..nečekal jsem že bude bossfight před foggate :) Nicméně na druhý pokus šli dolů...

Potom jsem pobil napoprvé toho jezerního pavouka..

A před chvilkou jsem prošel first chalice dungeon ..vše až na undead giant napoprvé..

Trochu začínám přemýšlet že do hry měli dát variantu pro veterány a rovnou NG+..

Hrajete někdo s kanonem? Já jsem s ním celkem solidne naložil těm třem duchům..použil jsem ten kostní prach co zvyšuje dmg a booom..za půlku hp..docela bomby..na větší enemáky je to parádička..

hráč gratuluju, k té první části dát ng+ od startu, tak ti garantuju, že každý vyhoří...já to hrál s postavou na 106 lv... dostal se k prvnímu bossovi a bylo to těžší jak napoprvé s lv10..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kde konkrétně by to mělo být, na to jsem asi nenarazil...

Jinak ten tonsil stone je v baráku dostupný až po zabití čarodějnice (zkoušel jsem to před bojem a nic jen se ozývali skřeky a po souboji mi to dal

Tak jsem konečně zabil Amelii, ale myslel jsem, že po ni dostanu od vesničanů ten kámen. Ale to asi musím zabít jinou potvoru, která to je ta čarodejnice a kde je? Já myslel, že to je ta amelie. Každopádně teď nevím, který boss je čtvrtý. Asi ten Blood served, nebo tak něco a ten je myslím v Old Yernam že?

Odkaz ke komentáři

zdravim,potřebuju poradit please.....jsem na 25 levelu,prvního bose jsem zabil,,,,,potřebuju vědět,jak odemknout tu druhou fontanu v dream,,,???pomoci sight???mam jen 2...ze zacatku jsem je vyzvonil hodne tim zvonkem,(a neuvědomil si to...jak tedy...ta fontana tam je,ale nejsou tam messengers.....kde vemu dalsi sight please,,???díky....,už šilim z toho druhyho bosse jenom...díky,,,snad se někdo najde a odpovi..thanks

Odkaz ke komentáři

vždyt tu druhou k ničemu nepotřebuješ, dole máš tu, která je normálně za echoes...

mikes jde o to, že pokud má takový level nemá ještě jak to zvýšit dostatečně lebek tolik v okolí nemá a jié možnosti moc taky ne...prostě se mu to obnoví časem

Upraveno uživatelem xDante1986
Odkaz ke komentáři

Dnešní progress..došel jsem k třem týpkům to bylo slušný..nečekal jsem že bude bossfight před foggate :) Nicméně na druhý pokus šli dolů...

Potom jsem pobil napoprvé toho jezerního pavouka..

A před chvilkou jsem prošel first chalice dungeon ..vše až na undead giant napoprvé..

Trochu začínám přemýšlet že do hry měli dát variantu pro veterány a rovnou NG+..

Hrajete někdo s kanonem? Já jsem s ním celkem solidne naložil těm třem duchům..použil jsem ten kostní prach co zvyšuje dmg a booom..za půlku hp..docela bomby..na větší enemáky je to parádička..

hodnotit obtiznost podle easy bossu:) nejvic srandy si uzijes na strese hradu. Nez jsem pochopil,jak vubec s nim bojovat. Pekny orisek

dante: v te druhe studne si nakupujes fire svitky a ty se naramne hodi,kdyz vetsina bossu a ma low resist na fire,takze k nicemu, no:D

Odkaz ke komentáři

svitky se odemknou až někdy po 5. či 6. bossovi takže asi tak já je tam měl až od té doby...eventuelně po dosažení nějakého insightu, nezkoušel jsem... svitky může koupit i za echoes, takže zas z toho nedělej něco extra...

boss na střeše? nechápu jak můžeš mít problém s lv130 u něj... já ho jel snad se 70-75..... všichni bossové jsou easy, když jsi overpowered, aneb když jsem dohrál hru šel do prvního dungu a bosse jsem sundal na 3 rány...

Odkaz ke komentáři

díky za odpověĎ,mno,bojuju s tim druhym bosem a šílim...mam sekacek dost upgrejdovanej,ale beztak mi to nejde,,,koukal jsem na videa a tam meli dlouhou sekeru uz,,,ja mam taky koupenou,ale jen do jedny ruky...nebo jak udelam h2?..dost jsem tady cetl,ale nevycetl.,kazdopadne ten sekacek je zatim nejucinejsi z tech vsech zbrani co mam,,,,thanks,,,uz potrebuju jit dal a nemohu ho sejmout,,,

Odkaz ke komentáři

nemusis byt ihned utocny. Ty ohnivy svitky nejsou ihned od zacatku, musis si je odemknou jednou zbrani. Pokud chci insight snizit,tak to jezero je znacka ideal. Nemusim mit v ng furt ng+ monstra standartne.

Ano ten kral neni lehky, i kdybych mel lvl milion,tak kdyz neznam taktiku,tak je mi to v celku jedno,kdyz jsem nevedel,jak se k nemu vubec dostat a jakou pouzit resist,aby mi nedaval tolik dmg.

uzzel R1 1H, R2 charge utok, L1 zmena zbrane na 1H nebo 2H (behem toho probiha utok) a L2 utok druhou zbrani,jako louc,pistol. Pokud mas 2H variantu zbrane,tak ma i treti typ utoku. Zrovna u te sekyry jeden nejdulezitejsi

hrac123: btw. vetsina lidi se shodla,ze kdyz to clovek hraje ve dvou,tak obtiznost je snizena tak o 50%. Treba ten vodni smejd s pavoukama,co jsem sel ve dvou lidech,tak to zabralo snad minutu.

Jo u toho bosse je vhodne zabit,toho borce na zidly, pada z nej runa Eye a zvysuje drop veci

Upraveno uživatelem headhot
Odkaz ke komentáři

jednou zbraní? jakou? nejsem útočný ty posměšně něco prohodíš a já na to reaguju... fakt je, že prostě ohnivé svitky koupí i v normal obchodu... on nemá insight... když má jen 2, tak co by chtěl proboha asi tak snižovat :D :D :D jako bral bych to kdybys to řekl jak já při prvním dohrání, kdy jse pořádně nevěděl co vše insight ovlivňuje a měl jsem na konci hry 70+ (nevěděl jsem ani o tom blbém insight shopu), ale když má insight 2 tak mi to přijde dost mimo, na tom není nic útočného

jinak uzzel říkal, že má sekáček, což chápu jako ten Saw cleaver.... ten je imho nejhorší zbraní z té trojice... druhou hru jsem rozehrál právě s ním a neskutečně se trápil

Odkaz ke komentáři

jednou zbraní? jakou? nejsem útočný ty posměšně něco prohodíš a já na to reaguju... fakt je, že prostě ohnivé svitky koupí i v normal obchodu... on nemá insight... když má jen 2, tak co by chtěl proboha asi tak snižovat :D :D :D jako bral bych to kdybys to řekl jak já při prvním dohrání, kdy jse pořádně nevěděl co vše insight ovlivňuje a měl jsem na konci hry 70+ (nevěděl jsem ani o tom blbém insight shopu), ale když má insight 2 tak mi to přijde dost mimo, na tom není nic útočného

jinak uzzel říkal, že má sekáček, což chápu jako ten Saw cleaver.... ten je imho nejhorší zbraní z té trojice... druhou hru jsem rozehrál právě s ním a neskutečně se trápil

vtipek jsem udelal na hrace, a pak jsem na teto strance videl tvuj prispevek,ze ta studna je naprd, nebyla tam citace,takze jsem to bral vseobecne. Tedka si procitam,ze jsi reagoval na cloveka,ktery je na zacatku, pak tomu jiz rozumim.

Ja o te hre ctu a dozvidam se nove veci,takze co se dozvim hodim sem. Vetsinu casu travim na wiki a resim ruzne secrety. Vyzkousel jsem i online hrani a zatim bez lagu jak pve a pvp. Internet mam nastaveny na local, worldwide nekdy kolisa. Zatim mi pripada,ze je pravdepodobne je server,kde jsou vsichni. To je velice zvlastni, to jeste budu muset prozkoumat.

momentalne je nejvetsi zahada: Covenanty

Odkaz ke komentáři

tak ty možná jo, já první hraní řešil max s kámošem až ted při druhém řeším nějak net a věci na něm,

osobně mě zajímají runy... jsou 3 normální sloty a pak něco nazvané tuším oath memory, ale zatím jsem neměl nic, co bych mohl equipnout...

Odkaz ke komentáři

tak covenanty jsou tzv. spolky ve hre, nektere urcene ciste na pvp a nektere na pve. Jak tomu byva, musis splnit nektere ukoly,aby se ti vubec odemknuly.

JInak jsem ziskal runu Beast transformation, jeste nevim,jak se aktivuje,ale treba budu vlkodlak.

OHledne tveho dotazu,jak si nasel druhe misto,kde se je ten vyboj, tak druhy kamen se nachazi v lokaci, do ktere skaces z veze. Z cathedral ward otevrene dvere po zabiti tretiho bosse -> vytah -> vez -> tam doleva a pak pekne seskat az uplne dolu. Je u dveri,jak tam stoji borec s pytlem

Odkaz ke komentáři

No nevím jestli je to tím sekáčkem, doufám že po jeho zabití získám ten meč o kterým se tady píše. Koukám i na videa a i tak to nemůžu dát.

je dulezite mit zbroj na res poison (black church) a pak pouzivat one handu a pokud mas fire svitek tak ten. Klidne na zacatku s nim bojuj u te krypty ve predu. Alespon si zapamatujes jeho utok,da se utocit pres roh. No a pri 60% hp zacne byt agresivni,takze kdy na otevrene prostranstvi a tam sekej a uhybej. Jak se okolo nej zacne delat takova hmota tak jdi pryc,to vyhodi poison. takze nemusis mit hnedka na zacatku poison. On sice na skace,ale nemusim v takove mire.

Odkaz ke komentáři

Tak asi mám nějaký bug ve hře nebo co, protože jsem zabil už i tu čarodějnici a pořád mi ten vesničan nedá ten kámen. Pořád jen vydávají skřeky. Zkousel jsem to obydlí napravo od Amelie a i obydlí nalevo od Amélie, takže nevím.

tak je hlavni,aby amelie byla mrtva, pak se u nekterych baraku rozsviti svitilna a zmeni se konverzace. Pokud neda hnedka,tak dream a zpatky. Carodejnice je dulezita pouze na runy.

Ten kamen se jmenuje Tonsil Stone

Ohledne insight, tak jsou dulezite,aby se treba zpristupnil boss a to zrovna v te lokaci,kam chces jit. Pri 40 insight bude viditelny a mozne ho zabit

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu