Luckass Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 no měl jsem nápovědu od hráču (53 like), v místnosti kde je na stropě velký pavouk a pak další malí, ... je tam pak mostek a vede do zdi.. tam je nápověda že "skrytá cesta", já teda nic nenašel. (lokace kde je boss s klecí na hlavě, Host of Nighmare). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 (upraveno) Prosím o vysvětlení v kterých momentech se hra ukládá, až když porazím bosse a vyroste tam nová lampa ? Nevím, nechápu :? Lampy jsou porty, po zabití bosse se téměř vždy (vždy) objeví. Pokud portneš do Hunters Dream (HD) a pak zpět , moby se respawnou, boss už ne. Po zabití se hra defakto uloží. Když tě někdo zabije, přijdeš o krev, a respawneš se na lampě a máš šanci získat blood zpět, pokud umřeš dřív než svou krev sebereš zpět (je buď na zemi, nebo ji má mob co tě sejmul - svítí mu fialově oči) -- tak máš smůlu ;) Pokud dáš ve hře Option (tlačítko) - System a Exit game, hra se okamžitě ukončí. Po lognutí zpět si přesně na místě kde si odlogoval. Nezkoušel jsem nikdy před smrtí, takže nevím jestli se tak lze zachránit. Upraveno Duben 3, 2015 uživatelem Luckass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 like vetsinou davaji hraci,co se nachytali a chteji aby ses nachytal. neco podobneho jako u der. Davam tam treasure a lidi se tam zabijeji,ale davaji like,aby dalsi skocili. Klasika:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 like vetsinou davaji hraci,co se nachytali a chteji aby ses nachytal. neco podobneho jako u der. Davam tam treasure a lidi se tam zabijeji,ale davaji like,aby dalsi skocili. Klasika:D :D to je fakt, proč ne ... většinou ale jsou ty zprávy ku pomoci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 A vyplatí se to hrát online, já to celou dobu hraju offline takže mě to tam neopruzuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 (upraveno) Pro mě je to takový zajímavější, to vědomí, že tam běhá x lidí a všichni jsme na tom stejně, a vlastně si částečně pomáháme (zprávy). K tomu kde se odehrává poslední fight (prostranství porostlé bílými květy). Silně mi to připomíná poslední souboj s Big Boss v MGS3 ;) Upraveno Duben 3, 2015 uživatelem Luckass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 tak online je to prdel. Hlavne kdyz bojujes s bossem a oni se ti behem souboje ukazuji jiny hraci. (tedy krome ctvrtka,kdy me to nekolikrat vyhodilo uprostred boje) Jo jinak last fight je epic, velice zajimava arena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 (upraveno) no ale narozdil od souls her neni v online / offline zadny rozdil v prubehu hry. Skoda, ze i to invadovani funguje vlastne jen "na pozadani". Btw v Cathedral Ward vedle obra s kouli na retezu se jde dolu po schodech, je tam mala mistnost s vazama a pak se jde jeste do chodby kde je truhla a dvere, ty dvere jsou zamcene. Jdou nejak otevrit a nebo to nejde a budou asi slouzit na nejaky DLC? Upraveno Duben 3, 2015 uživatelem th0ca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 20x mela snad amygdala 1% zivota a kdyz chci dat posledni hit tak skoci a muzu jit kamkoliv vzdycky me hitne neuveritelna sracka. Samozrejme to neni DLC:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fidus Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 Ja se teda s amygdalou taky trapil, pak jsem se podival na YT a pouzil jsem na posledni fazi safe taktiku kdy ji mlatim jen do ocasu, sice davam jen 10% dmg, ale je to bezpecny, jen skace a nic nedela, prvni dve faze jsem ji zase jen dal vzdy ranu do hlavy kdyz ji po utoku sklonila a uskocil pryc, bez pouziti potu jsem dal kill, 10min boj ale. Ty cursed dungeony to bylo peklo teda, tak obtizna mela byt cela hra :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 Btw v Cathedral Ward vedle obra s kouli na retezu se jde dolu po schodech, je tam mala mistnost s vazama a pak se jde jeste do chodby kde je truhla a dvere, ty dvere jsou zamcene. Jdou nejak otevrit a nebo to nejde a budou asi slouzit na nejaky DLC? Taky nevim, ale za celou hru jsem je neotevřel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 Mě se taky nepovedli otevřít...chci se zeptat, když odinstaluju hru tak save mi zůstane, nebo si ho mám zkopírovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 Ja se teda s amygdalou taky trapil, pak jsem se podival na YT a pouzil jsem na posledni fazi safe taktiku kdy ji mlatim jen do ocasu, sice davam jen 10% dmg, ale je to bezpecny, jen skace a nic nedela, prvni dve faze jsem ji zase jen dal vzdy ranu do hlavy kdyz ji po utoku sklonila a uskocil pryc, bez pouziti potu jsem dal kill, 10min boj ale.Ty cursed dungeony to bylo peklo teda, tak obtizna mela byt cela hra :-) tak to ja za ni stojim celou dobu a sekam do ocasu.akorat kdyz pohne noha tak kotoul a furt dokola. Celou dobu skace safe a na konci one hit kill. Jako dam ji,ale uz me to sere:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 no ale narozdil od souls her neni v online / offline zadny rozdil v prubehu hry. Skoda, ze i to invadovani funguje vlastne jen "na pozadani".Btw v Cathedral Ward vedle obra s kouli na retezu se jde dolu po schodech, je tam mala mistnost s vazama a pak se jde jeste do chodby kde je truhla a dvere, ty dvere jsou zamcene. Jdou nejak otevrit a nebo to nejde a budou asi slouzit na nejaky DLC? sakris uz vim co myslis. Vis jak zabijes prvniho bosse,tak na konci mostu jsou dvere no a ty jsou ty stejny jako u tech vaz. Jsem myslel,ze myslis ty dvere na vezi uplne nahore,tam je to taky sama vaza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 Jak je to s těma saveama když vymažu hru ty se mažou taky mám si je zálohovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 kdyz vymazes hru,tak save ti vzdycky zustanou na disku. akorat jsou rozdily mezi usa a eu sloty:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 (upraveno) Dohráno, prostě super. Hru budu nabízet v sekci Prodej her, PS4. 55h skvělé zábavy a to jsem zcela jistě nevyčerpal plný potenciál hry (NG+, dungy atd.) Upraveno Duben 4, 2015 uživatelem Luckass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2015 sakris uz vim co myslis. Vis jak zabijes prvniho bosse,tak na konci mostu jsou dvere no a ty jsou ty stejny jako u tech vaz. Jsem myslel,ze myslis ty dvere na vezi uplne nahore,tam je to taky sama vaza Jj, ale u prvniho bosse to nenabizi moznost otevrit u tech dveri, a tam dole prave jo, ale nejde to. Takze asi pripravena cesta pro DLC. Jj ty dvere ve vezi mi je jasny ze tam pokracuje hra. Btw s tema npc v chramu to je nejaky divny. Do jednoho mi vychcipali xD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2015 kdyz vymazes hru,tak save ti vzdycky zustanou na disku. akorat jsou rozdily mezi usa a eu sloty:)No tak jsem včera vyměnil disk, savy si zálohoval a znova nahrál na disk, Teď když zapnu hru , tak je jen obrazovka bloodborne a neobjeví se ani nabídka meny, je to v pitly. Je pravda že se ještě aktualizuje hra, tak doufám že to může být tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2015 Dohráno, prostě super. Hru budu nabízet v sekci Prodej her, PS4.55h skvělé zábavy a to jsem zcela jistě nevyčerpal plný potenciál hry (NG+, dungy atd.) Prosím tě, ten čas je přibližný, nebo se někde dá podívat kolik máš nahráno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2015 v menu Load game... tam to mas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2015 tak platina hotova, stihnul jsem to do 0,5%/world. Hru ukladam do krabicky a mozna nekdy u DLC:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2015 Gratuluju, zvláštně vyplýtvaná dovolená:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2015 mel jsem tri dny pracovni pohotovost,takze co doma jineho delat nez hrat:) a obcas se lognout na pracovni pc. No a tedka me ceka vyzva Dark Souls II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2015 tak to je parada headhot, to je snad nejrychlejsi platina ze souls her ne? s blood echos po smrti to je asi nejakej bug obcas, protoze se mi dost casto stava, ze za a) nejsou na tom miste kde me zabili, za b) nema je ani ten kdo me zabil, ale treba nekdo uplne jinej a nebo za c) i kdyz projdu celej level, tak proste nikde nejsou (predevsim, kdyz po zabiti a reloadu u lampy hru vypnu a pak za dyl znovu zapnu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.