headhot Odesláno Duben 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2015 tak je nejrychlejsi proto,ze jsem poprve sel hned hrat ng+ a slo dokoncit cca za 4 hodky a ng++ za necele tri hodky. U jinych jsem mel rok pauzu:) Jinak hra ma nejtezsi bosse v cursed dungeonu, o tom zadna. Amygdala a ohnivy pes jsou proste toptier. A z pribehove linie na ng++ dat krale,je tak peklo (jeste,ze nebyl povinny) Dal jsem si ho pozdeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2015 tak to je parada headhot, to je snad nejrychlejsi platina ze souls her ne?s blood echos po smrti to je asi nejakej bug obcas, protoze se mi dost casto stava, ze za a) nejsou na tom miste kde me zabili, za b) nema je ani ten kdo me zabil, ale treba nekdo uplne jinej a nebo za c) i kdyz projdu celej level, tak proste nikde nejsou (predevsim, kdyz po zabiti a reloadu u lampy hru vypnu a pak za dyl znovu zapnu). nemívá je ten, kdo tě zabil, ale klidně někdo, kdo se občas kolem dané lokace pohybuje a přitom v danou chvíli může být o kus dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2015 Zdravíčko, jsem v Mergo's Loft: Middle a zabíjí mě tam to šílenství, či co to je. Dá se tomu nějak předejít? Mám tu runu která to nějak odráží 200+ ale stejně mi to přijde, že je to o ničem a nepoznám rozdíl. Musím mít nějaký item, aby mě to nezabíjelo? A kdyžtak kde ho seženu. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2015 to frenzy co te zabiji,tak to jsou ty sloupy s lebkama,musis to jen probehnout. Nejdriv,jdes zleva a pak si tam najdes plosinu s tou sjedes a najdes tam lampu :Lower Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2015 jo už jsem to udělal :) Ale zaráží mě další věc. Mám level 80 a mám sílu na 30 a už se mi nezvedá vůbec ATK ruční zbraně. Mám sekeru a Ludvika ukazuje to 178 a víc už se to nehne. Ať jsem zkoušl přidávat body do síly, nebo umění, tak nic. To jsem netušil, že to má nějaký limit. A když už tak někdy výš a ne u LV 80. Nebo musím ještě něco změnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 Ani skill ti nepřidá dmg?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 Ne, vůbec nic mi to nepřidalo, ale už to zase jde a udělal jsem to, že jsem zase sekeru vylepšil a pak to zase fungovalo. Takže jakoby se to zvedá jen do určité míry, podle toho jak máš vylepšenou sekeru. Já jsem už neměl ty rock, tak to nešlo. Teď už to zase jde. Zajímavé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darkzur Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 S kterým předmětem se mohu k někomu připojit - pomoct třeba s bossem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 maly zvonek, lze ziskat v dream pokud mas 10 insight Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darkzur Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 A jeste jedna věc , v inventari mam předmět - OLD HUNTER BONE je ztmavena jakoze nelze použit k čemu je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 na old hunter bone potrebujes 15 arcane, ten skill s hvezdickou. Myslim,ze toto delalo invisible kotoul, moc jsem to nepuzival. pouziva se zmacknutim ctverecku v quick menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 Dohráno podruhé na NG+ včetně Defiled chalice dungeonu a Ihyllu. Už jen jedna trofej za poslední ending a je platina. Nejtežší boss z celé hry je pro mě jednoznačně Abhorent beast a za ním v závěsu Blootleting beast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 tyhle dva bossove jsou super easy. Pro me osobne nejtezsi cursed dungeon, pravda,ze kdyby nebyla trofej spojena s cursed,tak bych obtiznost hry oznacil za 5/10,ale diky cursed tak 7,8/10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 Mám Zásek, nevím jak dál, teď jsem zabil Mergo's wet nurse a pokecal jsem znovu s Ludvikem , kde se objevil na schodech a v hanter dream mi už hoří barák, ale motám se jak hov...pod splaven a prostě nevím co dál:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 pokud ti hori barak,takze se v hunter´s dream otevreli vrata do krasne zahrady s finalnim bossem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 Tak možná blbě vidím, každopádně jsem ještě nebojoval s dvouma bossama o kterých vím, ten král na zimní střeše a to stvoření s velkou modrou hlavou, ktery má kolem sebe další stejný stvoření, ty najdu kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 pokud ti hori barak,tak ta zahrada je vzdy otevrena po wet. Cesta ke kralovi vede pres sloup,ktery u rozcesti k carodejnici a to druhe nevim co myslis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darkzur Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 BLUNT attack- vím jen ze je to tupý úder ( mam sekyru) ale nevim "co je tupy" úder - jde mi o to ze mam gem, který toto přidává , ale nevim jestli si ho mam na zbraň dat protoze mi ubírá psychical attack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 (upraveno) pokud ti hori barak,tak ta zahrada je vzdy otevrena po wet. Cesta ke kralovi vede pres sloup,ktery u rozcesti k carodejnici a to druhe nevim co myslisSorry můžeš být trochu konkrétnější s tím sloupem? Čarodejnici myslíš ty který byly v tom sklepě, jak tam byly tři a pořád se zjevovali a myzely? To druhý co jsem myslel jsou takový malí modrý priserky hlavu mají jako žárovky nebo balónek. Upraveno Duben 6, 2015 uživatelem Umberto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 Sorry můžeš být trochu konkrétnější s tím sloupem? Čarodejnici myslíš ty který byly v tom sklepě, jak tam byly tři a pořád se zjevovali a myzely? jestli tě zajímá lokace, jak se dostat do hradu, tak nejprve musíš do forbidden woods tam jak dojdeš k osadě, kde je branka do takové vesnice a nad ní ta past jak kláda ostnatá tě chce smést (v lese jsou jen dvě co vím, a ta druhá právě před vstupem do osady), tak od branky se dáš doleva a dojdeš k psím klecím, kolem kterých pokračuješ doleva až do jeskyně. Tou se se dostaneš zpět do části na začátku hry a do části, kde je Iosefka. Zde najdeš na lehátku pozvánku do hraju Cainhurst. Jakmile ji budeš mít, tak se vydej do Hemwick Charnel Lane a jdi na rozcestí na velkém otevřeném prostranství, kde jsou ti dva popravčí (trollové se sekyrama) a horda psů. Zde přijede kočár a odveze tě do hradu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 Tak možná blbě vidím, každopádně jsem ještě nebojoval s dvouma bossama o kterých vím, ten král na zimní střeše a to stvoření s velkou modrou hlavou, ktery má kolem sebe další stejný stvoření, ty najdu kde? jinak pokud jsi nebojoval s těma dvěma, tak jsi nebojoval určitě se třemi, protože za tím druhým, o kterém mluvíš je ještě jeden :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 jinak pokud jsi nebojoval s těma dvěma, tak jsi nebojoval určitě se třemi, protože za tím druhým, o kterém mluvíš je ještě jeden :)Díky moc, tohle jsem přesně potřeboval. No podle videi na YT mi schází už jen tyhle dva a finální boj v zahradě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 takže jsi zabil bosse Ebrietas, daughter of cosmos? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 Čoveče teď nechci kecat, ale mám pocit že jo, i když někteří jsi sou tak podobní že to nedokážu říct na 100%. Zítra vyzkouším dle tvého návodu a dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 Čoveče teď nechci kecat, ale mám pocit že jo, i když někteří jsi sou tak podobní že to nedokážu říct na 100%. Zítra vyzkouším dle tvého návodu a dám vědět. tak ten je pouze na hrad, ale ty se bavíš o té houbě, která má kolem sebe další houby, že ti chybí no a ebrietas je za ní, nebo dá se říct...vedle ní... tak nevím jak by se ti ji podařilo zabít, aniž bys měl zabitého cellestial emissary (modrou houbu) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.