Luckass Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 Sorry můžeš být trochu konkrétnější s tím sloupem? Čarodejnici myslíš ty který byly v tom sklepě, jak tam byly tři a pořád se zjevovali a myzely? To druhý co jsem myslel jsou takový malí modrý priserky hlavu mají jako žárovky nebo balónek. myslíš emisari (lampa Garden něco)... musíš najít klíč od Upper Catedral, ten je v Unseen Vilage ..pánové jistě dovysvětli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 BLUNT attack- vím jen ze je to tupý úder ( mam sekyru) ale nevim "co je tupy" úder - jde mi o to ze mam gem, který toto přidává , ale nevim jestli si ho mam na zbraň dat protoze mi ubírá psychical attack K tomuto je potřeba být trochu vydělaný v historickém zbrojařství :)... tupý uder způsobuju zbraně jako kladiva, palice, palcáty, řemdihy apod (ve hře je to např. Kirkhammer v obouručním kladivo módu nebo Tonitros nebo jak se to jmenuje..taková palice). Jedná se o to že jde o zbraně, které nemají ostré hrany nebo nebodají..proto tupý úder..bodné zbraně (thrust attack) jsou ty co bodají jako např. rifle spear nebo diver a cokoliv útočí přímo špičkou zbraně..sečné zbraně "sekají" patří sem Kirkhammer v podobě meče, Ludwigův svatý meč, Saw spear (je kombinované bodná/sečná) Takže ten gem má využití ve zbraních, které odpovídají popisu a naopak například v rifle spear je k ničemu protože to nemá jediný tupý útok.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 Přesně jak řekl hráč, kompletní výčet :) možná bych mohl do guidu ke zbraním přidat, která patří do jaké kategorie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 Nahodil jsem a dodělal tabulku pro brnění plus nahodil první. Budu rád za názory, pokud něco chybí, úvod dopíšu k brnění zítra. http://navodycesky.cz/ps4/bloodborne-brneni-a-obleky/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 Díky moc, tohle jsem přesně potřeboval. No podle videi na YT mi schází už jen tyhle dva a finální boj v zahradě. Tak nevím kolego, ale já jsem přesně tam kde ty a podle IGN, mi chybí ještě 6 bossů http://www.ign.com/wikis/bloodborne/Bosses Martyr Logarius, Amygdala, Celestial Emissary, Ebrietas Daughter of the Cosmos , Gehrman the First Hunter a Moon Presence (ten není pro každého) ale asi jsi se k některým dostal dřív, ale u mě to takhle přesně sedí. Poslední jsem zabil Mergo's Wet Nurse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 Tak nevím kolego, ale já jsem přesně tam kde ty a podle IGN, mi chybí ještě 6 bossů http://www.ign.com/wikis/bloodborne/Bosses Martyr Logarius, Amygdala, Celestial Emissary, Ebrietas Daughter of the Cosmos , Gehrman the First Hunter a Moon Presence (ten není pro každého) ale asi jsi se k některým dostal dřív, ale u mě to takhle přesně sedí. Poslední jsem zabil Mergo's Wet Nurse. Amygdalu mohl v podstatě porazit ještě před stíny v lesích :) proto jsem ji nezmiňoval, ale jak jsem mu psal, nevěřím, že když mu chybí Celestial Emissary, tak by měl zabitou Ebrietas :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 (upraveno) Asi máš pravdu, zabitou ji asi nemám, ale některé bossy jde zabít v průběhu hry v jiný čas, třeba dva bossy z nightmare už mám taky zasebou. Těď jsem se kouka na wiki a opravdu mi chybý tři bossové+fialní...takže jsou to:Celstial Emisary, Ebrietas Dougter of Cosmos a Martyr Logarius. Upraveno Duben 7, 2015 uživatelem Umberto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 (upraveno) tak amygdale se jde ze skoly do nightmare, docela pekny level. Edit: smazano na zaklade opravy od danteho Upraveno Duben 7, 2015 uživatelem headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 (upraveno) tak amygdale se jde ze skoly do nightmare, docela pekny level. Duvod proc ji zabijet je Ailing Loran Chalice ve kterem najde dulezity cursed chalice a pres nej ke kralovne a tim si zkompletujes cely pribeh. Špatně. Ailing Loran je důležitý kvůli farmení materiálů, které v něm jsou a jsou potřeba pro královnu. Kalichy pro královnu otevřeš všechny skrz první kalich a to je Pthumeru. Edit: přesněji je to Pthumeru Chalice -->Central Pthumeru Chalice-->Lower Pthumeru Chalice -->Defiled Chalice --> Great Pthumeru Ithyll Chalice (v tom je královna) Ailing Loran Chalice --> Lower Loran Chalice (mimo jiné materiály jako Red Jelly) Upraveno Duben 7, 2015 uživatelem xDante1986 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 vyborne,diky za opravu. Uz si vzpominam, tam myslim byli jenom coldblood flower, nevim jak se to pise cele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 Jop ten taky to jsou ty Blooming Coldblood Flower, ty mě natrápili, co jsem je hledal při prvním hraní mi unikly, protože jsem šel rovnou na bosse a pak se nevrátil do bonusové postranní místnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darkzur Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 Pri průchodu hrou mohu, ikdyz nemám dokončeny cely příběh navštěvovat ty Chalice dungeony nebo počkat az hru dojedu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 chalice dungeony muzes navstevovat jak chces, nemaji vliv na hru. Neresi se zde ng+,++ atd. Maji svoji vlastni obtiznost. Jejich navsteva v prubehu je vhodna,pokud chces ziskat kvalitni gemy, ktere ve hre normalne nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chandler Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 Prosim v lokaci huntier nigtmare me porad napadaji hraci zenskou se zvonem sem zabil chci v klidu hrat ane se nechat zabijet pokud to nejde aby tam nebyli tak sem asi dohral odmitam bojovat otacim se zady ze je to bavi poradi nekdo jak se jich zbavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 Prosim v lokaci huntier nigtmare me porad napadaji hraci zenskou se zvonem sem zabil chci v klidu hrat ane se nechat zabijet pokud to nejde aby tam nebyli tak sem asi dohral odmitam bojovat otacim se zady ze je to bavi poradi nekdo jak se jich zbavit stačí si to zapnout jako OFFLINE a máš klid, jinak když tu ženskou sejmeš tak ti tam nepolezou. Případně stačí dát Option - System - Exit game a odlogne tě to. (v PVP nemůžeš portovat). Taky mě to tam štvalo, ale bral jsem to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darkzur Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 stačí si to zapnout jako OFFLINE a máš klid, jinak když tu ženskou sejmeš tak ti tam nepolezou. Případně stačí dát Option - System - Exit game a odlogne tě to. (v PVP nemůžeš portovat). Taky mě to tam štvalo, ale bral jsem to :) Ta zenska bývá vždy někde poblíž ?Indentifikuje ji neco- v dálce napis nebo neco takového , uvidím ji:-))? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 Cumi z jedny jeskyne pres prikop. Staci ji zabit jednou, pak uz se nerespawnuje. jinak v tomhle kole jsou 2 npc hunteri, takze jestli nahodou nejsou oni kdo te napada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 Identifikuje ji zvonění na zvonek :) Ten zvuk je mimochodem úplně boží. Jak píše Thoca, je v jedné z jeskyní, musíš to tam poběhat a narazíš na ni. Stojí a hledí dolů, musíš k ní vyběhnout. Osobně si ale nepamatuji, že by mi tam běhali NPC hunteři. Ta zenska bývá vždy někde poblíž ?Indentifikuje ji neco- v dálce napis nebo neco takového , uvidím ji:-))? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 BTW offtopic: Lords of the Fallen - má cenu zkusit ? Cena u této hry je celkem příznivá a do DS se mi nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 npc hunteri tam jsou patri mezi ty lehci. Lords of the Fallen je spatny klon dark souls, chybi mu takova jiskra,ale na jedno zahrani je to fajn. Skoda,ze ses furt ve stejne lokaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 LotF je blbost. Hezky vypada, ale herni mechanizmus je uplne mimo a me ta hra cca v pulce unudila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Duben 7, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 Za mě LOTF rozhodně doporučuji. Já si ji tedy užil. 100 lidí = 100 chutí. Hra určitě neurazí, ale zase nenadchne propracovaností mechanizmů jako souls série. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 Dík za názory pánové, pokud seženu za dobrou cenu tak zkusím. Na PC bych si to mohl koupit ale mám jen DS4 a ten na PC moc dobře nefunguje. Pravda Xbox ovladač bych si mohl koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 u pc je problem,ze tam dost pada framarate a diky protipiratske ochrane,hra casto pada. Takze pokud nemas super delo,tak radsi na to ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 jj vím, četl jsem o nové ochraně, která neustále něco zapisuje na disk. Mám celkem good pc, řekl bych, systémový a herní SSD, i5, 8GB RAM, GTX970. Teď jsem si koupil DA:I. (PC) , Graficky TOP na ultra, ale gameplay zatím všelijaký a ovládání spíš pro konzole. DA:I má tuto ochranu také, a jede mi to v klidu na 50- 60FPS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.