aaischa Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 super, díky ! skocim pro zbran uz mi z toho malem hrablo :D jinak presne.. hra ma bavit ne ze se za kazdou chybu platí.. tak to je v realnym zivote treba na motorce nebo v aute, ale u hry by to mel bejt relax.. skoda ze tam neni lehci obtiznost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 super, díky ! skocim pro zbranuz mi z toho malem hrablo :D jinak presne.. hra ma bavit ne ze se za kazdou chybu platí.. tak to je v realnym zivote treba na motorce nebo v aute, ale u hry by to mel bejt relax.. skoda ze tam neni lehci obtiznost Přesně, že by si hráč vybral jestli si chce vklidu zahrát, nebo se nervovat. Lehká sa těžká obtížnost by stačila :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 ...Já nevím, jestli si vývojáři myslí, že to člověka baví hrát pořád dokola třeba 20x, ... ano BAVI :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 to musis bejt total flegmouš :D ? ja ikdyz sem bezne klidnej tak u tohohle nadavam jak prase :D a dost se probouzej nasilniciky sklony :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 no ono u tehlech souls games je totiz jedna podstatna vec, ktera u jinych docela dost cast prave nefunguje... tady neplati "nejde" . Kdyz neco nemuzes dat, tak to je kvuli tomu, ze si moc zbrklej a nebo to proste (zatim) neumis. Ale hry jsou to ferovy a nedelaj z hrace ♥♥♥♥♥a, jako jiny hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 dej si Valium a uvidíš, že ti to bude jedno taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 aaach .. takze hra pro smažky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ad0s Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 Musis to brat jako vyzvu ne se stresovat, vseobecne hry od softwaru jako je dark souls nemaj velkou pribehovou linku ale hrace ucej co ma delat a jak - neucis se? umres! znovu! a znovu Vyborne to zobrazuje tento obrazek :D http://9gag.com/gag/am09Yg4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 tak to sedi dost hustacky :D kazdopadne vetsi haradcore jak oldscoolovy dosovy hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 Já si pro něj byl dnes přímo v obchodě bílá myš, chtějí tam za něj hrozivých 1600kč.. ale co, alespon ji mam už doma. Horší že jsem do večera v práci :| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 No, tak zatím jsem se dostal nejdál na ten most, kde jsou dva vlkodlaci. Ti mě vždycky dostanou. Jednoho bych dal, ale dva se mi nedaří. Hráno 3 hodiny. S takovou to budu hrát 100 let :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 ty dva ignoruj a bez rovne a ses u bosse:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 (upraveno) a nebo pouzivej na vyprovokovani jednoho z nich peggle, ci tu lahev, ktera je nalaka (pungent blood cocktail) a pak na ne hod molotovy... Upraveno Březen 25, 2015 uživatelem th0ca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 (upraveno) a nebo pouzivej na vyprovokovani jednoho z nich peggle, ci tu lahev, ktera je nalaka (pungent blood cocktail) a pak na ne hod molotovy... Já hraju polsky, tak to peggle je asi ten kámen co na něj hodím ne? Tím jsem ho chtěl nalákat, ale stejně se nalákal i ten druhý :) Každopádně jsem zkusil a vlastně se na ten most dokážu dostat i tak, že jen celou dobu běžím. Maximálně zabiju dva tři protivníky. Všiml jsem si ještě u toho mostu je boční cestička a dostanu se do takových kanálů, kde je plno krys. Ty mě taky dostali, ale zajímá mě, jestli k pokračování ve hře je vždy jen jedna cesta. Myslím tím, že musím dostat toho bosse, abych pokročil ve hře? Logicky asi ano, ale mám pocit, že v těch stokách se dalo jít dál, takže nechápu jestli bych toho bosse obešel a nebo ta cesta ve stokách je slepá a musím se pak vrátit na most, nevíte někdo? P.S. A tu lahev (pungent blood cocktail) tu jsem ještě nikde nenašel. Mám jen molotovy, kameny, pak nějaké úlomky, což jsem myslel, že vložím do zbraně, ale zatím to nejde, asi jich musím mít víc a pak mám olej, který na ně můžu vylít a nějakou lahvičku krve, kterou když vypiju, tak si navýším tu krev co mám z nepřátel. Upraveno Březen 25, 2015 uživatelem Susperian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 Toho bosse musis zabit, pak se muzes levit a zvat hrace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 Tak co jak ste kdo daleko? Ja sem za Tatkou a nevim kam driv :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 (upraveno) Toho bosse musis zabit, pak se muzes levit a zvat hrace Jasně, mě jen zajímá jestli to vůbec jde udělat, že ho nezabiješ, ale to by byla blbost :) Levit myslíš zvedat level? Patřím k těm dříve potraceným, takže některé výrazy, obzvlášť anglické jdou úplně mimo mě :) P.S. Ještě dotaz, když zabiju bosse uloží se hra, nebo je alespoň někdehned poblíž ta lampa? Jestli ne tak je to opravdu hardcore. Abych i bosse dělal víckrát, pokud mě za nim někdo zabije... :) Upraveno Březen 25, 2015 uživatelem Susperian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 Po zabiti bosse se objevi lampa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sh11m11 Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2015 Jinak doporučuji nespěchat nějak výrazně, jsou tam zkratky, které třeba ty 2 otravy na mostě obejdou, popř. tam jde najít item, který umožní si zvednou level dříve, než zabijete prvního bosse. Nebo věci, které vám umožní vylepšit zbraň. p.s. a je fakt, že s lampama se tentokrát hoši nepředali :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big_jesus Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2015 Tak už jsem měl včéra taky tu čest a v noci se mi na dnešek zdálo,že jsem našel v menu nastavení obtížnosti a šlo dát EASY :) No jsem na sebe dneska večer zvědav... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miquel Tokac Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2015 Včera jsem to hrál od odpoledne do večera a zamrzl jsem v té první lokaci kde je skupinka hrdlořezů, ale mě vždycky dostanou ti mameluci co drží cihle nebo kterýho šlaka, no a konec. Kdybych to počítal, tak tisíckrát jsem natáhl škrpále a nedostanu se dál. Online záchranář asi nepůjde. Musím se na dneska na ně připravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sh11m11 Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2015 Ti velcí ? Použij na ně pistoli. Když do nich vystřelíš přesně v okamžiku, kdy startují útok, tak je "zasekneš" a můžeš je dorazit tzv. "Visceral" útokem, který dává pořádnou čočku. Popř. je můžeš obejít zezadu, nechat si "nabít" maximálně R2 útok, to je pak taky ochromí a jdou dorazit ("Backstab"). Anebo oběhnout :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miquel Tokac Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2015 Díky za radu, zkusím to a uvidím. Co se týče toho online záchranáře, ten ještě nepůjde? Jestli jsem dobře četl, tak snad až zdolám prvního bosse.Nebo jak to teda je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2015 (upraveno) Ti velcí ? Použij na ně pistoli. Když do nich vystřelíš přesně v okamžiku, kdy startují útok, tak je "zasekneš" a můžeš je dorazit tzv. "Visceral" útokem, který dává pořádnou čočku. Popř. je můžeš obejít zezadu, nechat si "nabít" maximálně R2 útok, to je pak taky ochromí a jdou dorazit ("Backstab"). Anebo oběhnout :-D Hele, přesně tohle mě zajímá. Díval jem se na různé gameplaye a když k němu pomalu zezadu přišli, dokázali nepřítele zabít jednou ranou, že ho tak propíchnul a rozpáral. Já to zkoušel a nic. Asi se má nejdřív omráčit, ale když jsemk do něj zezadu nejdřív střelil, abych ho omráčil, tak se nic nstalo. Hned šel zase po mě. Takže se musí střelit, když vystartuje? Tím se omráčí a pak k němu přijdu a co mám zmáčknout, abych ho zabil tím doražením? P.S. A prosím tě, jak sbírám ty úlomky, kdy je budu moci dát do zbraně? A asi to půjde jen v tom snu že? Upraveno Březen 26, 2015 uživatelem Susperian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miquel Tokac Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2015 No to jde u těch malej hajzlíků. U velkej nevím, nezkoušel jsem. Jde to tak že ze zadu tiše přijdeš k němu, zmáčkneš dlouze R2, pustíš a hned zmáčkneš R1 a tím ho rozřežeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.