Big_jesus Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2015 No za mě musím říct že je to těžký jako prase, jsem pořád v té první lokaci na ulici, dostanu se na náměstíčko kde hoří velkej oheň a kolem něj hafo těch lidských nepřáte(ovedlo se mi to asi na 20x pokus), projdu to z leva na další náměstíčko kašnou a vránama a tady umírám, je to fakt tak těžký nebo dělám něco špatně? Musis si je lakat postupne a snazit si je oznacit pri souboji tl. R3..to plati hlavne u tech havranu,ktery tak zameris a jasne trefis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2015 Konečně první boss poražen. Ale myslel jsem, že když ho porazím, tak se otevře nějaká nová cesta, ale nic se neotevřelo. Tím pádem, ale jsem ho jakoby kdybych chtěl ani nemusel zabíjet a dostal bych se i tak dál, takže nechápu tu nutnost zabíjet bosse. Alespoň toho prvního teda, protože se nic neotevřelo a ta brána za ním je neprůchodná. A nevíte někdo k čemu je to co z něho vypadlo? Ten kousek meče, nebo co to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2015 tak prvni dva bossove byli easy,tam nebylo co resit. Ale tedka jsem v situaci,kdy me v postupu brani bossove 3,4,5 a jedina moznost je tuhy farming zbrane,na co nejsem tak zvykly. Jinak jsou tu monstra neco lizardi,co davaji krvave kameny. Takze jak uvidite neco maleho co rychle utika rychle zabit, i kdyby jste meli umrit.Takovy blood gem vam udela na zbrani boost jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2015 Ja jsem taky u 4. bosse ale zatim se na nej nejak nehrnu a prohledavam okoli co se da. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2015 a jmeno 4 bosse? [h=3]Blood-starved Beast[/h][h=3]Shadow of Yharnam[/h][h=3]Vicar Amelia[/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2015 Ja dneska pul dne behal a hledal cestu k dalsimu bosovy :D na tom hrbitove jestli to je druhej boss vubec :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2015 jo ten hunter, je druhy boss. Pak uz se to da poznat jen podle wiki, kolikaty to byl boss dle krve,co dostanes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2015 jo ten hunter, je druhy boss. Pak uz se to da poznat jen podle wiki, kolikaty to byl boss dle krve,co dostanes Jak to myslíš podle krve jakou dostaneš? Jo takhle, třeba dostanu 600, tak se podívám na wiki a vím jaký to byl boss? Ale stejně mi to přiijde na pytel tohle. Mě by se víc líbilo, kdyby prostě byla vždycky část města a na konci by byl boss. Takhle je to strašně zmatené a člověk neví jestli se má do bosse pouštět,protože neví, který to vlastně je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big_jesus Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2015 Nevite na co je ta lebka madmans knowledge? Pouzil jsem ji a mam u toho oka trojku...jinak uz to docela davam..neporazil jsem jeste ani jednoho bose..vim o dvou..nasel jsem novou zbran a zjistil,ze jsou vsude zkratky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darkzur Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2015 Pánové to teda mate překvapeni ze hry kdyz cucite do wiki:-)))) tohle jsem dělal u DS1 a 2 ted jsem nekoukal zádný videa a návody jen objevují a patram a je to fakt zážitek a adrenalin kdyz poprvé vidíte ty zvěrstva nebo bosse:-)) jedine co jse zpetne zkouknul je ten item- gramofonek který ti da nejaký klucina za oknem- pomáhá ( ten gramofonek) u jednoho bosse.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darkzur Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2015 Nevite na co je ta lebka madmans knowledge? Pouzil jsem ji a mam u toho oka trojku...jinak uz to docela davam..neporazil jsem jeste ani jednoho bose..vim o dvou..nasel jsem novou zbran a zjistil,ze jsou vsude zkratky :) Diky tomu si muzes napomoc přivolat parťáka - ale potřebuješ k tomu jeste zvonecek- jak v Arabele:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darkzur Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2015 Jak to myslíš podle krve jakou dostaneš? Jo takhle, třeba dostanu 600, tak se podívám na wiki a vím jaký to byl boss? Ale stejně mi to přiijde na pytel tohle. Mě by se víc líbilo, kdyby prostě byla vždycky část města a na konci by byl boss. Takhle je to strašně zmatené a člověk neví jestli se má do bosse pouštět,protože neví, který to vlastně je. Me se stalo, ze jsem narazil az na toho druhého bosse- přiznám se, ze v těch začátcích jsem ho udelal jen ze 3/4 pak jak se pretransformoval na to urákulu tak jsem se poroučel- vydržel jsem to 1,5 h pak jsem si řek, ze zkusím někoho na pomoc a hned jsme ho dali, jinak je chci udělat sam je to pak lepsi pocit:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2015 A tu střelnou zbran dostanu až dýl nebo ji mam mít zároveň s ruční zbraní? Hraju chvilku a sekacek uz mam ale pistol nikde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinek Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2015 Mam problem hned na začátku hry při vytváření postavy.Nejde mi zadat jméno.Potvrzovací tlačítko nereaguje.Na ostatních možnostech je to v pořádku,ale u zadání jména to nereaguje.Nevíte čim by to mohlo bejt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darkzur Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2015 Tu si muzes hned na zacatku vybrat kdyz si projdes Hunter Dreams Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2015 Tu si muzes hned na zacatku vybrat kdyz si projdes Hunter Dreams No na začátlu v hunters dreams na tich schodech jsem si vybral sekáček ale strelná zbran tu už nikde neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darkzur Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2015 Tam ja si vzal sekeru a tu pistol tak to tedy nevim...:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2015 Musim se přiznat že jsem právě SÁM přišel na hustej trik při boji s druhým bosem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2015 (upraveno) Tak uz sem si taky konecne pustil hru, prvni hodinu sem si pekne pochcipaval a dostal se do toho. Vysekal stoky, velky prase tam xD Miyazaki ma rad prasata a krysy :))) pochopil zaklady hry a je to paradni mix DeS a DS1. Malem me kleplo kdyz sem u 2 bosse stratil pres 20000 dusi (absence boss fogu fakt napad za vsechny prachy), nastesti sem je dostal zpet, utekl od nej a zitra si ho dam. Jinak k ps4 ... je to shit. Hruza, jak to porad funi, 30fps sotva,sekani systemu pri stisknuti ps butonu ve hre... no hruza :) Upraveno Březen 26, 2015 uživatelem th0ca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2015 Jo taky se mi to seká, PS4 je slabá o tom žádná a grafika zas takovej šlágr neni.. U tich stok jsem zrovna taky a mam strach tam vlézt když už mam 2500 krve, dá se někde ukládat ještě před tim než budu mít možnost levelovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2015 Chlapi ta hra je boží ale souhlasíms vámi...ta hra křičí po 60ti fps plynulé hry...technicky je to moc špatný a hrozně mě to štve protože pocit z boje je v této hře excelentní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Musim se přiznat že jsem právě SÁM přišel na hustej trik při boji s druhým bosem. Tak poraď člověče. Já jsem ho dal vždycky do 3/4. Jinak u mě funguje omráčit střelou a rozřízout, ale ne vždy se podařía už nemám kulky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 (upraveno) Ano parýrovaní je dobrá věc alespoň v první fázi...ale poradím že můžeš v central yarnamu vedle žebříku ze stok najit jeho dceru, která chce najit matku a da ti hraci skřínku s oblíbenou pisni jejího otce..při souboji si ji equipni a zahraj mu :) Hlavne ve druhé fazi boje to pomuze se doléčit/backstabnout apod. Upraveno Březen 27, 2015 uživatelem Hráč123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Ano parýrovaní je dobrá věc alespoň v první fázi...ale poradím že můžeš v central yarnamu vedle žebříku ze stok najit jeho dceru, která chce najit matku a da ti hraci skřínku s oblíbenou pisni jejího otce..při souboji si ji equipni a zahraj mu :) Hlavne ve druhé fazi boje to pomuze se doléčit/backstabnout apod. Jo tu skříňku mám, tak ji použiju dík. A doufám, že pak najdu i tu jeji matku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Najdeš... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.