headhot Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 (upraveno) Jak to myslíš podle krve jakou dostaneš? Jo takhle, třeba dostanu 600, tak se podívám na wiki a vím jaký to byl boss? Ale stejně mi to přiijde na pytel tohle. Mě by se víc líbilo, kdyby prostě byla vždycky část města a na konci by byl boss. Takhle je to strašně zmatené a člověk neví jestli se má do bosse pouštět,protože neví, který to vlastně je. je tam 11 bossu a je to odstupnovane obdrzenim krve, za 1 boss dostavas nejmin a za posledni nejvic. Ja bych se jinak na wiki nedival,ale guide mi doruci az 1.4. Na mnoho secretu ve hre proste neprijdes, protoze se pokazde vydava guide, aby si lidi uzili i takzvane easter eggs. Stejne na bosse muzes mit tuny navodu a pak je to vzdy o rukou. Vsechny bosse davam uz 100% na 10% HP a pak jakoby vzdy meli rage mode a zmeni taktiku. Ted prichazi na radu molotovy,ale tam jak jednou minete,tak umrete. Vysvětlení předmětů: Great One's Wisdom pri konzumaci dostane vice jak 1 insight (dostal jsem jednou 2, zatim neni potvrzeny max. pocet) Madman's Knowledge dostanete 1 insight pri konzumaci Beckoning Bell automaticky dostane od Doll v Hunter´s dream je potreba 1 insight (oko v pravem rohu nahore) Tento predmet slouzi k vyvovalni jineho hrace,ktery zde bude jako host. Pri pouziti ztracite 1 insight, vetsinou se pouziva v area pred bossem, kam vetsinou ostatni monstra nemohou chodit,kdyz uz vejdou,tak se pak vraci. Small Resonant Bell timto zvoneckem se muzete dostat k nekomu jinemu do hry a pomoc s cimkoliv. V ramci psn friends si nastavite s prateli heslo a muzete si pak pomahat,vzdy je potreba mit podobny lvl, rozmezi neoficialne je +-10 lv, v budoucnu bude potvrzeno snad vice. Odrzite od Messengers (jsou na zemi) az budete mit 10 insight Sinister Resonant Bell dostane taky za 10 insight, slouzi k napadeni jinych hracu. Kdo ma rad pvp, tak bude rad vyuzivat. Silencing Blank dostanete za 1 insight od messengers, slouzi k zruseni vyvolani join,invade. Nebo ukonceni coop v jinem svete. Notebook dostanete v Hunter´s dream, slouzi k psani vzkazu. Bold Hunter's Mark slouzi k navratu k posledni pouzite lampe bez ztraty krve Hunter's Mark vratite se do hunter´s dream,ale prijdete o ziskanou krev Upraveno Březen 27, 2015 uživatelem headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darkzur Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Jo taky se mi to seká, PS4 je slabá o tom žádná a grafika zas takovej šlágr neni.. U tich stok jsem zrovna taky a mam strach tam vlézt když už mam 2500 krve, dá se někde ukládat ještě před tim než budu mít možnost levelovat? Existuje item, který kdyz pouzijes te to odkudkoli přenese k nejbližší lampicce a ty se pomoci ni pak dostaneš do Hunter Dreams - je to bez ztráty blood echoes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 je tam 11 bossu a je to odstupnovane obdrzenim krve, za 1 boss dostavas nejmin a za posledni nejvic.Ja bych se jinak na wiki nedival,ale guide mi doruci az 1.4. Na mnoho secretu ve hre proste neprijdes, protoze se pokazde vydava guide, aby si lidi uzili i takzvane easter eggs. Stejne na bosse muzes mit tuny navodu a pak je to vzdy o rukou. Vsechny bosse davam uz 100% na 10% HP a pak jakoby vzdy meli rage mode a zmeni taktiku. Ted prichazi na radu molotovy,ale tam jak jednou minete,tak umrete. Vysvětlení předmětů: Great One's Wisdom pri konzumaci dostane vice jak 1 insight (dostal jsem jednou 2, zatim neni potvrzeny max. pocet) Madman's Knowledge dostanete 1 insight pri konzumaci Beckoning Bell automaticky dostane od Doll v Hunter´s dream je potreba 1 insight (oko v pravem rohu nahore) Tento predmet slouzi k vyvovalni jineho hrace,ktery zde bude jako host. Pri pouziti ztracite 1 insight, vetsinou se pouziva v area pred bossem, kam vetsinou ostatni monstra nemohou chodit,kdyz uz vejdou,tak se pak vraci. Small Resonant Bell timto zvoneckem se muzete dostat k nekomu jinemu do hry a pomoc s cimkoliv. V ramci psn friends si nastavite s prateli heslo a muzete si pak pomahat,vzdy je potreba mit podobny lvl, rozmezi neoficialne je +-10 lv, v budoucnu bude potvrzeno snad vice. Odrzite od Messengers (jsou na zemi) az budete mit 10 insight Sinister Resonant Bell dostane taky za 10 insight, slouzi k napadeni jinych hracu. Kdo ma rad pvp, tak bude rad vyuzivat. Silencing Blank dostanete za 1 insight od messengers, slouzi k zruseni vyvolani join,invade. Nebo ukonceni coop v jinem svete. Notebook dostanete v Hunter´s dream, slouzi k psani vzkazu. Bold Hunter's Mark slouzi k navratu k posledni pouzite lampe bez ztraty krve Hunter's Mark vratite se do hunter´s dream,ale prijdete o ziskanou krev Tak ty už jsi se dostal ke všem bossům, nebo myslíš ty 3,4,5 které dáváš na 10 procent ? A prosím o vysvětlení pojmů rage mode a easter eggs, ať jsem trošku chytřejší :) Hráčská komunita používá plno výrazů, kterým vůbec nerotumím, tak se rád poučím :) A guide? To je nějaký jakoby manuál pro hru? Nedá se to někde stáhnout? To ti přijde jako knížečka či co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 ano u vsech 3 bossu se dostavam ke skoro zabiti a uz mi chybi jen to povestne stesticko,ale snad to dneska dodelam. Respektive jsem nasel jeste jednu lokaci, kde jsou takovy manici,co maji elektricke tyce a ty vydrzi cca 1000 dmg. tam asi nemam co delat. + Tu jsou jeste secret doors na ktere potrebuji password,napovedu jsem uz ve hre nasel,ale myslim,ze ji najdu az padne jeden boss. guide = herni navod rage mode = zvysena agrese, v tomto pripade se boss chova jinak nez celou dobu, je vice agresivni a jeho utoky jsou vicenasobne easter eggs = to jsou ruzna tajemstvi,odkazy na jine hry atd. primo od tvurcu. Lze objevit fakt shodou nahod nebo diky kniznim vydani herni navodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darkzur Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 ano u vsech 3 bossu se dostavam ke skoro zabiti a uz mi chybi jen to povestne stesticko,ale snad to dneska dodelam. Respektive jsem nasel jeste jednu lokaci, kde jsou takovy manici,co maji elektricke tyce a ty vydrzi cca 1000 dmg. tam asi nemam co delat. + Tu jsou jeste secret doors na ktere potrebuji password,napovedu jsem uz ve hre nasel,ale myslim,ze ji najdu az padne jeden boss.guide = herni navod rage mode = zvysena agrese, v tomto pripade se boss chova jinak nez celou dobu, je vice agresivni a jeho utoky jsou vicenasobne easter eggs = to jsou ruzna tajemstvi,odkazy na jine hry atd. primo od tvurcu. Lze objevit fakt shodou nahod nebo diky kniznim vydani herni navodu Dotaz- to jako jsi navštívil 3 bosse nezabil jsi je- jak píšeš chybělo ti 10 % a normálně pokracujes ve hře ?? To těžko u 2 bosse kterého az zabíjes tak teprve potom v te lokací muzes otevřít bránu - nebo si to myslel jinak?;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darkzur Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Na Parry jsem již přišel ale backstab se mi nedaří - přijdu borcovi zezadu zmacknu RB( hraju s xboxovym ovladačem ) a nic jen ho proste tou zbrani slehnu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 (upraveno) prvni a druhy boss padli na prvni pokus,tam nebylo nic sloziteho. Na Amelii si potrebujes koupit klic za 10000 krvi a tim padem si otevres 3 dalsi lokace,kde je treba Shadow. Na blood-starved bosse jdes z old yharnam. V teto hre je vetsi volnost, nez by clovek cekal. backstab mi zatim vzdycky sel pouze s one hand verzi zbrane. Ne na vsech monstrech jdou backstab. U 2-hand zbrani jde taky udelat stun, treba u tech velkych monstrech,ale je to spravnem vypoctu pouzit charged utoku (R2 nebo RT) Kdyz nabijete utok a pustiteho,kdyz vas skoro zasahuje,dojde k tomu, ze si postava sedne na kolene a vy do ni busite. Velice to pouzivam na hrbitove (po pouzit 10tis blood klice, kde jsou 2 velka monstra) kousek pred bossem Amelii. Zde si farmim healing potions a krev. Upraveno Březen 27, 2015 uživatelem headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miquel Tokac Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Pánové, nevíte proč při několikátém úmrtí se zvedá výdrž protivníků? Ze začátku jsem dal jednu ,dvě rány a padli. A teď na desetkrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 zkus opravit svoji zbran, treba je znicena a dava mensi dmg. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fidus Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 A nebo te jeste zabije novy mob co se objevil ve stare lokaci, strci te do pytle a ty se probudis v uplne jine zone kde je dalsi boss, to jsem teda cumel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miquel Tokac Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Prosím tě a kde? S tou angličtinou se nedomluvím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 v hunter´s dreams vejdes do baraku a tam jde stolek, kde muses opravovat zbrane, vylepsovat a vymenovat gemy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Existuje item, který kdyz pouzijes te to odkudkoli přenese k nejbližší lampicce a ty se pomoci ni pak dostaneš do Hunter Dreams - je to bez ztráty blood echoes Jasný to vim ale bloodechoes mam furt u sebe, myslel jsem jako si je někde uložit abys o ně nemohl přijít.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 v hunter´s dreams vejdes do baraku a tam jde stolek, kde muses opravovat zbrane, vylepsovat a vymenovat gemy. Můžu se ještě zeptat na ty gemy? K čemu slouží atd? Jsem u druhého bosse a zatím jsem na žádny gem nenarazil. Taky to vypadává z nepřátel, nebo si je musím koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Jasný to vim ale bloodechoes mam furt u sebe, myslel jsem jako si je někde uložit abys o ně nemohl přijít.. To asi nejde řekl bych, ale prý pokud máš na kahánku a víš, že umřeš, tak stačí rychle hru vypnout a když ji zase zapneš, měl bys mít vše co jsi měl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 muj prvni gem jsem ziskal az po zabiti toho huntera. Jinak casto padaji z vlkodlaku. Migl: uloziste mas v hunters dream,kde je bedna v baraku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Ale tu asi muzu použít až po prvním bosovi? Ted jsem tam tu možnost neviděl v tý bedně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Na Parry jsem již přišel ale backstab se mi nedaří - přijdu borcovi zezadu zmacknu RB( hraju s xboxovym ovladačem ) a nic jen ho proste tou zbrani slehnu.... k ps4 lze pripojit xbox ovladac? Vazne? Protoze ten PS4 ovladac oproti xbox je tragickej :D Porad levou rukou hledam packu nahore a ona tam neni, a nesedi mi vubec v ruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 k ps4 lze pripojit xbox ovladac? Vazne? Protoze ten PS4 ovladac oproti xbox je tragickej :D Porad levou rukou hledam packu nahore a ona tam neni, a nesedi mi vubec v ruce. Taky jsem se dost divil...to nějk nepobírám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miquel Tokac Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 v hunter´s dreams vejdes do baraku a tam jde stolek, kde muses opravovat zbrane, vylepsovat a vymenovat gemy. Díky moc?! Už se v tom začínám orientovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 cronus se hodne vyuziva k pripojeni xbox ovladace ps4, dale se daji pouzit ps3, sticky atd. Dal to nereste neni to podstatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 ah,takze primo xbox ovladac nepripojim pres ten usb wifi kablik? :/ skoda, byl by fakt luxusnejsi :) btw vsimli jste si, ze u bloodborne je konecne po DS1 zas takovej solidni respekt z objevovani novych mist, kdy je clovek doslova priposranej co zas bude za rohem... tohle vubec v DS2 nebylo a hodne to chybelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 To je fakt, ja jsem připosranej furt :) a stalo přesně co jsem si myslel, celej central yharnam prolezlej a jdu si k prvnímu bosovi, zabil mě a přišel jsem 6000 echoes.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sh11m11 Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Mígl: banka na bloodechos neexistuje, jednou si je po smrti můžeš vybojovat zpět, pokud u toho umřeš tak si o ně přišel. Řešením je něco za ně nakoupit, levelovat. V kanálech před prvním bosem najdeš item, který ti zvýší Insight na 1 a budeš moci levelit. add backstab: útok je třeba nabít na maximum, nestačí jenom zmáčnout a pustit, musí se to držet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darkzur Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Jo lze mam k PS4 připojeny ( zatim kabelem) ovladač od X One pomoci zařízení CRONUSMAX- stoji teda 2000 kc ale hraje se mi takhle lip:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.