Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Project cars


spleskin

Recommended Posts

  • Odpovědi 322
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

No je to proste o necem jinym... V necem lehci,v necem tezsi... Napr. ale na ten pitomej Driveclub je nej ovladac,podpora pro volant je tam hrozna... Takze doufam ze ty Carsy budou stat za to...

To ti rozumím.. Měl jsem volant právě od Fanatec - Carerra GT a v nějakých situacích byl fakt lepší gamepad (drift, kužely, některé licence) Ovšem to bylo GT5, a díky fyzice PC si myslím, že volant bude výhoda za všech okolností

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cena je šílená, já doma tvrdím, že stál polovinu, jinak by se se mnou asi nikdo dlouho nebavil... :D

Ale víš jak, vím, že je to investice na X let, zároveň k tomu jde dokoupit páka a pedály se spojkou, případně i jiný věnce nebo formulovej nástavec. Investice to bude doufám dobrá.

Lepší než to za 3 měsíce nechat po hospodách nebo v cigaretách (u kuřáků)... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Wyder ty máš objednano ode mě ne? Pokud ano, tak máš hru ve čtvrtek doma.

Jinak do mailu to přijde až večer, dříve nam pošta sledovaci čísla nezasila.

Bomba takze ja si taky zahraju uz ve ctvrtek... Buh ti zehnej!!! :wohow:

Pred tim volnym vikendem a svatkem se to vydani uz lip ani povest nemohlo... aspon se nebudu muset v praci hodit marod :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já chtěl PCars na PS4, protože i když jsem byl v backers programu od začátku vývoje hry, takže jsem měl možnost to celou dobu hrát na PC, ale měl jsem starý počítač a i na nejnižší detaily to jelo dost špatně. Volant mám, ale PS4 ho nepodporuje. Takže jsem plánoval to vzít na PS4 a k tomu nějaký playseat a volant (bez playseatu bych ten volant neměl jak použít v obýváku). Ale investoval jsem ted do nového PC protože už to fakt bylo potřeba a teď to rozjedu na maximální detaily a je to orgasmus :D Takže na playseat ani volant pro PS4 nejsou peníze.

Jenže to stejně budu muset koupit i na PS4, protože jsem hledal na netu, a nikde jsem nenašel žádnou českou komunitu PCars kde by se pořádaly nějaké ligy, turnaje atd a na PS4 vím už ted minimálně o dvou místech (zdejší komunita a pak ta onlinearena nebo jak se to jmenuje, kde už planujou masivní akce).

Protože o online ježdění to u Project Cars vždy bylo a bude. A dobrá komunita bude základ, protože náhodné online zavody - tam musí mít člověk štěstí na dobré lidi. Často lidi jezdí jako prasata a bourají a hlavně se dost lidí odpojuje ze závodu když udělají jen malou chybku nebo je někdo předjede, takže to pak totálně znechutí člověku ten dobrý pocit. Ale i v náhodných online zavodech se občas sejde dobrá parta. Včera jsem jel Renault Clio cup na Oulton Parku a to byl jeden z nej online závodů které jsem kdy jel v jakémkoliv simulátoru a to jsem X let jezdil onliny ligy v rFactoru. Perfektní závod.

Nechci zklamat lidi, co si to chtějí koupit kvuli kariéře, ale ta je fakt hrozně nudná. Je vidět, že to je prostě funkce, která je tam přidaná dodatečně a jako bokovka, protože s tím původně ani nepočítali. Prezentace nulová, začnete kariéeru, podepíšete smlouvu s týmem, člověk odjede závod, ukáže se jedna dost chudá tabulka s počtem bodu a konec, navrat do menu, tam se ukáže jeden často se opakující novinový mini článeček o závodu, pak další závodu a to stejné až do konce kariéry. Takže i přes super jízdní model ta kariéra rychle přestane bavit. Takže většina lidí zůstane u online závodění.

Ježdění samotné je ale fakt paráda, hlavně teda pokud si vypnete pomocníky. Jen nevím jak moc to bude odlišné u PS4 verze, protože jsem někde slyšel, že na konzole je ten engine a fyzika trochu upravená a lehce slabší, ale snad ne.

Jediná další věc, která mě dost naštvala je to, že se SMS rozhodli, že se Vámi zajeté časy budou do online žebříčků a statistik počítat jen ze singleplayer time trialu. Pokud zajedete super čas (nebo jakýkoliv čas) v jakémkoliv online či jiném modu, tak smula. Což je pěkně na prd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na playseat nepotrebujes penize pokud nechces neco TOP. Ja si ho postavil za 500,- [emoji6] Jinak na tu karieru se i tak tesim,snad tak nudna nebude jak pises,a pokud jo tak zvednu obtiznost a uvidi se... Hlavne doufam ze AI nebude jezdit na 100% perfektne a po idealni stope jako v GT... Online zavodu se trochu bojim,protoze jak jsi psal a mas v tom pravdu tak lidi jsou nekdy hrozny prasata,ale snad to pujde a osobne taky koukam po nejakych sampionatech a online arenu chci zkusit.Jinak doufam ze v tom onlinu budou pro tyhle rammery nejaky penalizace aby to lidi odradilo se takhle chovat a nutilo je to jezdit slusne...no jak jsi psal s tou fyzikou (ze je v konzol verzich upravena) tak doufam teda ze ne....mozna to bude trochu jednodussi kdyz pojedes s gamepadem,ale na volant by se snad nic menit nemelo....Doufam,ze to bude stat za to a pokud se povede i Morpheus tak to bude pecka....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak pokud jde o AI tam nemusíš mít obavy. Je to úplně něco jiného než Forza nebo GT. Závody jsou i proti AI dost zajímavé. Obtížnost se dá nastavit krásně podle svých potřeb na slideru 0 až 100, takže si každý najde ideální bod pro sebe. A jakmile si tu obtížnost správně nastavíš tak je to super. AI nejezdí jako roboti po kolejích, ale dělají i chyby, hledají si jiné stopy, někteří agresivněji útočí, jiní jsou zase pasivnější a více si brání pozici defensivní jízdou, působí to celkem živě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak super... Jinak se zeptam,kdyz hrajes pc verzi,jak je to s PIT crew? Videl jsem ze na PC verzi jsou normalne mechanici v boxech a je videt jak meni gumy atd a v ps verzi stoji jen jeden typek s ceduli a hotovo... Doufam,ze to opravi protoze takhle to vypada dost blbe...A co jsem chtel taky napsat je,ze jsem rad ze nejde ve hre tunning a nejaky podstatny vylepsovani... Tohle me stvalo ve Forze,kdy si lidi vytunili slabsi auto z jine skupiny a ve finale to vsem natreli uz na startu a pak tam clovek jezdil sam a nemel sanci... Tady to bude vice fer....A jeste by me zajimal kolizni model.. Doufam ze nebude stacit do jinyho auta jen trochu strcit a poleti ven,to me napr. na Forze strasne stvalo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pit crew ve hře byla, ale momentálně je tam jen lolipop man před autem, pracují na tom a předělávají to prý a buď v oficial release verzi nebo v jednom z prvních patchů by pit crew měla být nahozena zpět do hry a vylepšená, pro každou závodní sérii jiná. No tuning jako takový tam není v tom smyslu, jak to slovo používáme my, ale pracovat s nastavením auta samozřejmě jde a to dost hluboce. Je tam velké množství prvků, které se dají nastavovat na autě. Od přítlaku na křídlech, přes tlak v brzdách, váhové rozložení, brzdá síla, síla tlumičů, výškové nastavení podvozku, množství paliva, diferenciál, převody atd atd Pokud se v tom člověk moc nevyzná, tak v singleplayeru mu to vadit nebude, ale při ježdění online to bude celkem důležité, protože bude spousta lidí, co si v tomto libuje a auto si před závodem v kvalifikaci nebo treninku nastaví a vyladí pro danou trat a pro svou potřebu tak, že bude mít výhodu oproti někomu, kdo nechá základní nastavení.

Ale zase záleží na tom s kým bude člověk jezdit, v jaké komunitě, jak se domluví atd. Navíc se na forech Pcars řeší s vývojáři i to, že se asi přidá pro online ježdění možnost pro toho, kdo závod / lobby založí, zamknout setupy nebo zamknout určité věci v setupu. Což je určitě dobrá věc. Aby i člověk, co se v tom moc nevyzná, měl šanci si dobře zajezdit proti lidem co na tom jsou stejně.

Co se týče kolizního modelu, ten mi přijde realistický. Záleží samozřejmě na tom, o jaké auto se jedná - formulové série jsou samozřejmě dost náchylnější než touring auta, LMP apod. Pokud tě někdo sestřelí, tak tě sestřelí, to s tím nic nenaděláš a je to celkem reálné. Ale při běžném nedrastickém kontaktu se žádná divočina nekoná.

Upraveno uživatelem Molda22
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to jsi mne celkem prekvapil s Pit crew... Hosi to berou celkem poctive,a pokud bude pro kazdou serii jina tak teda klobouk dolu.... S tim nastavenim auta mi to vyhovuje... Ted jeste aby tam spravne fungovali ty penalizace v onlinu a jsem max. spokojenej

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trochu OT ale nemate nekdo nejakej odkaz kde bych se mohl v cestine priucit neco o nastavovani auta jak co ktery hejblatko upravuje atd? Chapu max co dela s autem pritlak v predu a v zadu... Rad bych si umel vuz ve hre dobre vyladit a odbornou anglictinu ktera ve hre bude asi ovladat moc umet nebudu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlas s recenzí, že ten HUD je otřesný. V podstatě je k ničemu, protože za 1. chybí dost důležitých informací a hlavně je tak nevýrazný a mrňavý, že během jízdy to nemá člověk šanci přečíst nebo vnímat. HUD by měl být dělaný tak, aby ho člověk mohl periférně vnímat a mohl se zároven soustředit na jízdu. A to mám 24 palcový monitor, jestli i u PS4 verze bude stejný HUD, tak to už si na velké televizi vůbec nedovedu představit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu