onefootman Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Nechcete si nekdo od cca 21:30 zajezdit?Klidne neco pomalejsiho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Musim uznat, ze uz po par odjetych zavodech je tohle balzam na dusi po Driveclubu. :) Naprosta paradicka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Muším říct, že paráda. Driveclub jsem si zahrál na Vánoce, když jsem si ho bral ze skladu. Ale tohle je docela super. PS: Už přijímám objednávky na F1 a MotoGP :lol: nejnižší cena na trhu zaručena .. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 (upraveno) Domluvime se teda na nejaky jezdeni? Zrovna kecame s onefootmanem (cr_u_ze) a asi bysme mohli neco spachat... Dnes, zitra, pozitri? :P Moje ID: W1DR4 Upraveno Květen 7, 2015 uživatelem Wyder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Ze ja to tu vubec ctu... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Neves hlavu, taky se dočkáš:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 At delam co delam, nefunguje rucka, mate s tim taky problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 (upraveno) tak jsem chvíli potrénoval a já jsem z tý hry zatí trochu zklamaný: - ovládání na gamepadu nic moc - grafika proti driveclubu také pokulhává, ale to neřeším o grafice to není - hra se trochu seká a není to tak plynulé jako driveclub - kolizní model se mi tedy vůbec nelíbí uvidíme, zítra budu trénovat, ale zatím mě to moc nechytlo.... Upraveno Květen 7, 2015 uživatelem Shark88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2015 Me se hra zatim hodne libi... S volantem jsem vcera poprve v zivote vyhral online zavod,takze u me spokojenost... Pravda je,ze v te grafice jsou chybky,ale pokud clovek jezdi s helmet cam tak nejsou skoro videt a potom co jsem trochu ubral na efektech tak propady fps zmizi...kariera je trochu nudna,ale online je skvelej a audio (hlavne zvuky aut) je perfektni...Urcite poridim season pass az bude... Jinak k cemu vlastne bylo to predobjednavkove DLC? ... Jsem si niceho nevsiml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Květen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2015 Cus, do kolika jste jezdili? Jinak to byli prave lidi z OA.cz - Mira je tam hlavni admin. To DLC jsem vcera stahnul, ale stahnes vlastne jen "preoder for Modified car pack" (viz downloads v PS4 notifications), takze si myslim, ze to jeste snad ani poradne nevypustili... Ale jsou to stejne jen nejaky 3 auta:http://www.anjelsyndicate.org/wp-content/uploads/2014/08/Project_CARS_PreOrder_Beauty_Shot_US-1024x576.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2015 Ahoj,jezdil jsem do 1:30 :-) Mira to byl ten kterej se porad rozcikoval ze je posledni? [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Květen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2015 Treba ta druha nebo treti trat v kariere s tema motokarama se v urcitych mistech seka jako prase at tam jedou motokary nebo ne. Vetsinou jsou to prudky zatacky. Spis mi to pride jako chyba nez ze by to konzole nezvladala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Květen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2015 No Mira byl ten jak furt jebal toho "blondaka"... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2015 [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] No nelepsi byl ten Nurburgring v noci.... Vsichni jal pojedeme opatrne a skoncili jsme v prvni zatacce... Jinak jdu jezdit,kdo ma chut tak se pripojte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2015 Tak s hrou absolutně spokojen , ale zásadní zklamání z grafiky, a nikdo mi nevymluví že na tom nezáleží, čím víc realistická grafika tak si prostě člověk připadá jako že je to doopravdy jako film a je jeho součástí. Grafika mi příjde na úrovni prvních GRIDů i když je jasný že okruhy jsou takový strohý. Je to velká škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Květen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2015 Tak, já bych za lepší grafiku nenadával, ale i tak to je myslím slušné. Samozřejmě jak to člověk přepne z Driveclubu, tak to je podstatně horší, ale zas to není v 30 FPS a v podstatě bez fyziky jako DC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2015 Souhlasím že je to slušný...ale sakra měl by to být už konečně nextgen, ale já ho zatím nevidím:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šaman Odesláno Květen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2015 tak jsem včera neodolal a taky koupil na ps store :) , zatím peněz nelituju, baví mě to hodně, jen mě trochu štvě že jak to nikdo zatím moc neumí tak v online to je někdy jako destruction derby :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Květen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2015 Musíš jezdit s lidma co chtěj jezdit slušně.http://racing.gamebazar.cz/?kam=mssevent&id=12928 nebo http://www.onlinearena.cz/tournament/onetournament?idTournament=588 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomzajda Odesláno Květen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2015 Ahoj lidi, na tuhle hru jsem čekal velmi dlouho, kvůli tomu koupil i PS4. Bohužel mě nenapadlo, že není kompaktibilní s mým volantem Logitech G25. Můžete prosím vy zkušení poradit, zdali přijde nějaký update nebo radši prodat a koupit PC? Jsem náročnější hráč na závodní hry a nechce se mi kupovat další volat na cca 12 tis. Kč. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Květen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2015 Myslim že update nebude.Možnost je třeba tohle ale zase je to investice.http://console-forum.net/tema/171570-cronusmax-kral-mezi-konvertory-pro-ovladace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomzajda Odesláno Květen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2015 Myslim že update nebude.Možnost je třeba tohle ale zase je to investice.http://console-forum.net/tema/171570-cronusmax-kral-mezi-konvertory-pro-ovladace díky, je to zajímavá možnost. Potřebuju však od někoho vědět, zdali zkoušel Project cars s PS4 a tímto konvertorem. Nebo se na to vykašlat a koupit raději PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2015 Tyhle konvertory a redukce vubec nemaji smysl... Funguji na funkci gryroskopickeho nataceni ovladace (asppn myslim ze se to tak jmenuje)proste tim jak natacite gamepadem ve vzduchu,proto se taky do tehle konvertoru pripojuje i dualshock... Takze z toho nedostanete polomer otaceni jako u volantu a navic nefunguje ff... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dory218 Odesláno Květen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2015 Dneska večer od 22:00h. bych dal nějaký online závod, hraji na gamepadu. Když tak si me přidejte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Květen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2015 Nahazejte sem svoje nicky, at muzeme delat session. :) SynactixCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.