onefootman Odesláno Duben 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2015 [emoji1] [emoji1] [emoji1] ja uz kvuli tomu nemuzu spat par tydnu [emoji1] ..... Zeptam se budete nekdo hrat na volantu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Duben 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2015 Já plánuju nějaký koupit, ale první to chci vyzkoušet jestli to fakt bude stát za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2015 No ja doufam ze jo.. Hodne koukam na streamy z pc verze a jizdni model vyoada skvele.... Grafiku neresim,ale i ta vypada super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Duben 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2015 I když to sem nepatří tak já budu asi převážně hrát na PC bo nemam u Tv místo kam bych si případně dal volant :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Duben 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2015 Taky nemam kam dat volant jinak bych i nad tim T300 uvazoval a playset v mym pripade taky neprichazi v uvahu. Budu to muset bohuzel odjezdit na DS4. Snad treba casem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Duben 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2015 Já koupil Thrustmaster T100.:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Duben 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2015 Na todle jsem nemel koukat... ted fakt nedospim:-D Po dlouhy dobe opravdu hra o ktery ani trochu nepochybuju ze by nebyla skvela!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2015 Ty videa vypadají moc fajn...snad hra nezklame... Zrovna jsem si řikal jak ten Květen bude našlapanej... P.Cars a pak Zaklínač - do konce roku mam co hrat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Duben 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2015 Kdo objednává s xzone.cz bude mít hru doma už 7.5.2014 bo 8.5.3014 je státní svátek :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Duben 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2015 Pravda on je vlastne statni svatek... doufam ze mi to kruta zasle toho sedmyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2015 Zjistím informace, ale pokud Xzone bude posílat hru již 6.5., tak já také, máme stejnou rozvážku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Duben 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2015 Stvou me auta co tam daly chybi mi tam uplne japonci :( jedno evo tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Duben 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2015 Jsem jediny, kteremu to v US Storu Project Cars nenajde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3ps3 Odesláno Květen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2015 Zjistím informace, ale pokud Xzone bude posílat hru již 6.5., tak já také, máme stejnou rozvážku. už si něco zjistil ? na ps4 se už vesele streamuje tak už bych to docela objednal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2015 Zrovna koukam na Twitch,vypada to paradne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Květen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2015 Jestli to neprijde toho sedmyho tak to bude horror prezit to do pondeli kdyz mam zrovna ty 3 dny volno a mohl bych hrat :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2015 Nevite jestli je tam headtracking podpora pro ps kameru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2015 Dobrý den,titul se bude moci prodávat již 7.5.2015. Kvůli svátku se to celosvětově posunulo o den. Ještě ale nevíme, kdy nám zboží přijde na sklad a tím pádem, kdy to přijde Vám. Budeme se snažit, aby jste zboží měly včas. Děkuji S pozdravem Lucie Salajková Přeberte si to v hlavě, ale dle mého to dorazí tak 5.5., maximálně 6.5., nikdy se mi od Cenegy nestalo, že by něco nebylo včas na D1 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Květen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2015 Já právě přemýšlím, jestli předobjednat a osobně vyzvednout v brně v xzone toho sedmýho.. V pondělí zavolám a zeptám se jich, zda to půjde. Jinak bych asi zkusil digitální verzi.. Nebo se vážně dá spolehnout na zásilku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Květen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2015 Psal jsem jim a prej by to mělo být 7.5 u zákazníků už. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Květen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2015 Mám staženou nějakou alfa nebo betaverzi z netu z minuleho roku a je to fakt pecka už se těším neskutečně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2015 Dneska na neofic. Fb strance je napsano - Release date 5.5 ? .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Květen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2015 Tak jsem právě volal na xzone a ve čtvrtek ji budou mít na prodejně, takže jdu předobjednat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2015 (upraveno) Ja objednal na Hernim svete tak doufam!!! ze to prijde nejak rozume a ne az po vikendu EDIT : Bufete nekdo jezdit zavody pres online arenu?Chystaji se tam nejaky sampionaty a tak Upraveno Květen 5, 2015 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 Ještě by někdo mohl zkusit Datart a Electroworld.. Občas mají hry v prodeji dříve. Například GT5 snad skoro o týden, tak jsem tam jel jako o život :D Edit: Online závody..proč ne jednou za čas. Uvidím, jak mi to půjde s ovladačem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.