kruta Odesláno Květen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2015 Všichni, co měli objednané u mě (Prokonzole.cz), tak hry jsou již na poště, nebo převzaté od PPL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Květen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2015 (upraveno) Ou to ti nezavidim:( Ja to vzal zde od kruty za snad bezkonkurencni cenu a odesila pry dnes. EDIT: Tak ne pry ale jak ted ctu tak uz odeslal tak parada :-D Upraveno Květen 6, 2015 uživatelem MaraTFSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2015 No ja jsem to nakonec objednal u JRC :ziped: čtete spravně:cheesygrin: .... Zitra si pro to jedu,sice to bude cca o 90Kč dražší,ale čekat do pondělí bych nevydržel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Květen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2015 tak z gameexpresu mi napsali, že už to má přepravce, tak doufám, že se to na straně přepravce nikde nezahákne a zítra mi to přijde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2015 A co se na zitra vecer domluvit a dat nejaky spolecny zavod?...treba vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Květen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2015 Onefootman: Videl bych to spis az na patek, buhvi, jak dlouho se mi hra bude stahovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2015 Jsi kupoval digital? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Květen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2015 Jojo. :)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2015 Ty jo,tak to si uzijes :) ja uz se jenom bojim toho day1 patche... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Květen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2015 Tak mně taky zítra doveze PPL.:bash::party::D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Květen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2015 Az se ve hre rozkoukam tak se rad pridam do nejakyho online zavodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Květen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2015 onefootman: ja bych zitra urcite nejaky zavod dal. takhle zezacatku je to stejne vzdycks nejlepsi. dokud se se hrou vsichni seznamuji. ja zitra od 19:00 budu mit casu vice nez dost, tak se pak ozvi a zajezdime. snad mi hra dorazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Květen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2015 Ja su nasranej, zkurvena Ceska posta uz mi druhej den "dopravuje volant k dorucovaci poste." Fakt doufám, že hra dojde normálně, jsou to komici tahle firma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2015 onefootman: ja bych zitra urcite nejaky zavod dal. takhle zezacatku je to stejne vzdycks nejlepsi. dokud se se hrou vsichni seznamuji. ja zitra od 19:00 budu mit casu vice nez dost, tak se pak ozvi a zajezdime. snad mi hra dorazi Ok,tak se muzeme zitra spojit (kdo bude mit naladu),udelame private lobby a neco zajedeme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2015 Rozeslal jsem Vám DLC kódy na ten Modified Car Pack, tak ať ho neztratíte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Květen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2015 Ok,tak se muzeme zitra spojit (kdo bude mit naladu),udelame private lobby a neco zajedeme :)počítám s tím a už se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Květen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2015 (upraveno) Sakra jak já vám závidím :D Tolik lidí tady co spolu může závodit, domluvit si nějaké turnaje, ligy, soutěže atd. Škoda, že ke console-foru nevím o žádném podobném pro PC, protože at jsem hledal jak jsem hledal, nenašel jsem zadnou českou komunitu, co by to na PC hrála, nějaký web, forum, cokoliv. No třeba časem, až se finančně zotavím z nakupu nového PC si Project Cars pořídím i na PS4, na který jsem puvodně Project Cars chtěl kupovat. (O hru ani tak nejde, to není tak velká investice a mohl bych si koupit obě verze, ale trapná nekompatibilita skoro všech volantů k PS4 by znamenala, že bych musel koupit druhý volant za X tisíc, který bych měl pro PS4.) Upraveno Květen 6, 2015 uživatelem Molda22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Květen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2015 Taky budu hrát na PC Logitech G27 a Project Cars jsou na cestě :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Mám základní otázku a asi dost stupidní ohledně grafiky, je grafika reálnější , nebo hezčí jak v DRIVECLUBU? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 už vyhlížím pošťáka :D , dneska jsem marod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Jsi najednou omarodel? [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Sakra me to furt pise ze je balik v Pardubicich na podaci poste :evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Jsi najednou omarodel? [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] jo z toho čekání mám návaly horka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 To neres,uz to davno muze byt v cb... Poste se neda verit... Ja za chvilku mažu do Mercury [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 jo z toho čekání mám návaly horka :D [emoji1][emoji1] [emoji1] [emoji1] obklad na celo a zvladnes to[emoji1] [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.