onefootman Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Takze na Storu si uz muzete stahnout Free Car - Lykan Hypersport a COMUNITY LIVERIES PACK 1 ... Ze by se dali stahnout vizualy vytvorene komunitou? [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Beda jak sem nekdo napise ze je ta hra super skvela... cekam kuli zkur.eny cesky poste az do pondeli :angry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 ??? V Sobotu maj posty tak otevreno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Ne všechny...je to pošta od pošty...nevím proč pořád tolik shopů používá poštu, pro mě ppl je mnohel lepší řešení. a taky nechápu ceník české pošty, když si objednávám hru z UK tak mám poštovný 30korun a to je o fous dál než rozvoz po celé republice. Já zase čekám na sms z Brněnskýho JRC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Melo by to prijit na postu u druzby 37004 ta ma v sobotu do 11. Zkusim tam urcite v sobotu hned nabehnout jestli to tam uz maji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Proč shopy používají Českou poštu? No protože vyjde při platbě předem pořád minimálně o polovinu levněji, než jakákoli kurýrní služba. Spousta lidí raději dá za poštu 50 Kč a klidně den navíc počká, než 100 Kč za PPL/DPD/atd. a má to opravdu do druhého dne. U nás (v PCE) ČP doručuje druhý den, rozváží to ráno od 9:00 - 13:00, PPL u nás jezdí až kolem 16:00, takže možná proto já osobně raději využívám Českou poštu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Mara: Druzba neni hlavni balikovka myslim... Spis bych zkusil hlavni postu... Ale to jsme trochu ot [emoji1] ... Tak drzim pesti at ti to klapne ja ted jedu do Jrc tak snad mi to ty ♥♥♥♥♥i predrazeny daji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Kdo jste předobjednával? Byl jsem v xzone a nevím, kde je kód na Modified pack.. Měli k tomu i nálepky, ale skladník to po.. Tak prý příští týden. Snad ty kódy nebyly součástí těch papírů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Já jsem objednával z Xzone, dám ti vědět, stále čekám na poštu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Mara: Druzba neni hlavni balikovka myslim... Spis bych zkusil hlavni postu... Ale to jsme trochu ot [emoji1] ... Tak drzim pesti at ti to klapne ja ted jedu do Jrc tak snad mi to ty ♥♥♥♥♥i predrazeny daji Dik za radu zkusim i hlavni postu v sobotu. Kdo jste předobjednával? Byl jsem v xzone a nevím, kde je kód na Modified pack.. Měli k tomu i nálepky, ale skladník to po.. Tak prý příští týden. Snad ty kódy nebyly součástí těch papírů? Jinak nevim jak na xzone ale me ten dlc kod posilal kruta emailem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 (upraveno) Kdo jste předobjednával? Byl jsem v xzone a nevím, kde je kód na Modified pack.. Měli k tomu i nálepky, ale skladník to po.. Tak prý příští týden. Snad ty kódy nebyly součástí těch papírů? Modified Car Pack Cenega rozesílala už včera do mailů. Přišlo to v klasické Excelovské tabulce, jestli to někdo u Xzonu ztratil, tak je to smůla :) EDIT: Tak DLC se musí aktivovat na webu!! Dobrý den,teď jsme dostaly informaci, že se DLC k titulu Project Cars musejí aktivovat na stránce, viz níže: http://www.dlc-projectcars.com/ Prosím informujte o tom své zákazníky. Děkuji Upraveno Květen 7, 2015 uživatelem kruta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Tak prý přijdou mailem kolem 8 večer. Jinak vážně jsem šel raději osobně, protože poště nevěřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3ps3 Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 a já sem to dlc zkoušel ještě včera v noci aktivovat na store :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Kód právě přišel. Jinak už zkouším a bude to super, jen teda na ovladači se člověk zapotí, ale zvykám si. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Jak velkej se ti stahoval update? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 817 MB. Jinak Radical na Nurburgringu a byl sem zpocenej až na prdeli :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Hele v nastaveni je polozka world movement muzes na to mrknout jakej to ma efekt?... A co ten Headtracking,je tam?.... Ja jedte cekam[emoji22] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 A co ta grafika, lepší nebo horší jak driveclub...já už jdu do JRC už to konečně mají skladem:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 A proc resis porad grafiku??? Tohle je poradna hra a ne saskarna jako Driveclub... Grafoka bude urcite uzasna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Ani jsi to zatím nehrál ale už víš že grafika bude úžasná a nebude to šaškárna jako Driveclub, zajímavé. :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 World movement jsem zapnul, ale zatím rozdíl nevidím..možná to má něco společného s volbou shaking in high speeds. Kameru nemám, tak headtracking nemůžu vyzkoušet. Umberto: a to jako nemůžeš posoudit z YouTube? Nedá se to srovnat..jasně že je Driveclub hezčí a líbivější, ale zase neběží v 60fps Jinak si musíte zkusit Mc Laren 12C do sluchátek a vytočit ho nad 7000 na vyšším stupni (4 a výš).. Neskutečná pecka!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 tak mi to naštěstí taky dnes dorazilo. za chvíli to jdu vyzkoušet. myslím si, že to na gamepadu bude docela těžký na ovládání, ale snad mě to neodradí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 taky už instaluju...uvidíme...co se týče grafiky jen mě to prostě zajímá no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 (upraveno) Kameru mam, ale headtracking tam bohuzel neni, hlava se nataci automaticky.. :-( jinak hraju na gamepadu a po mensi uprave se to i na gamepadu hraje paradne Upraveno Květen 7, 2015 uživatelem fikuss_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Tak vše už dorazlo a připravuje se na jízdu :) Sice to není PS4 ale snad nevadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.