cz_lada Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 Nevite jak je to s prehravanim filmu ve formatu mkv ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 mkv nepřehrává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 nepřehrává no ... a to je pro mě to největší - , ale Divx 7 má obsahovat podporu .mkv , ale stejně to určitě nepřidají :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vecino Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Mám aktuální dashboard, ale stále mi nejdou přehrávat *.avi. Při spuštění *.avi souboru se mě to zeptalo jestli chci stáhnout aktualizaci pro možnost přehrávat MPEG4 - nainstaloval jsem, ale stále mi to nefunguje. Kdyz si spustím nějáký video, tak mi to píše "Zdrojový soubor nebyl rozpoznán nebo nemáte nainstalovaný správný kodek pro dekompresi videa ...bla bla bla". Co ještě můžu zkusit ? díky -- Vecíno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crafterr Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 Mám aktuální dashboard, ale stále mi nejdou přehrávat *.avi. Při spuštění *.avi souboru se mě to zeptalo jestli chci stáhnout aktualizaci pro možnost přehrávat MPEG4 - nainstaloval jsem, ale stále mi to nefunguje.Kdyz si spustím nějáký video, tak mi to píše "Zdrojový soubor nebyl rozpoznán nebo nemáte nainstalovaný správný kodek pro dekompresi videa ...bla bla bla". Co ještě můžu zkusit ? díky -- Vecíno mám uplně stejný problém, vše jsem napatchoval, mam taky aktualní dashboard ale když tam hodim film popřípade flash s .avi filmem, napíše mi to abych stahl aktualní patch, ale nenapiše jak a kde. Díky všem za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 zkuste se pripojit na xlive.....me to delalo take, ze jsem nemohl spustit avi soubor, pak jsem se pripojil na live, stahl se mi update a slo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crafterr Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 zkuste se pripojit na xlive.....me to delalo take, ze jsem nemohl spustit avi soubor, pak jsem se pripojil na live, stahl se mi update a slo to. aha, ale kdyz se chci připojit na xlive tak mi to napiše at se zaregistruju (vložim tam email) to mam normalně podstoupit i když nechci platit účet? Jinak jestli je někde nějakej podrobnější návod, prosím hoďte mi na něj Link:) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceKiller Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 aha, ale kdyz se chci připojit na xlive tak mi to napiše at se zaregistruju (vložim tam email) to mam normalně podstoupit i když nechci platit účet? Jinak jestli je někde nějakej podrobnější návod, prosím hoďte mi na něj Link:) díky ano na live se musíš komplentě regnout i když nechceš nic platit. jinak tě to tam nepustí. a emaily s .cz se mi taky moc nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.