jirasko Odesláno Listopad 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2014 Tak mám titul ve 4. divizi a mířím do 3.:party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rak038 Odesláno Listopad 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 No tak gratulace, meli bychom dat pratelacek zase, uz jsme spolu dlouh nehrali. Ja ted spadnul z 3ky do 4ky po trech sezonach s +- 15 ti body jsem uhral jen 10 a hybaj zpatky. Navic jsem ted neskutecne prodelal na trhu... :-) Koupil jsem si 2x Courtoise za 86.000 na prodej, s tim ze hodne spadnul a pujde zase na 100.000, jenze on spadnul dokonce na 72.000, kdyz si k tomu pripocitam tu 5% marzi, tak jsem hloupou spekulaci prodelal cca. 35.000. :)) Rikal jsem si, nevadi, blbi maji stesti a tak jsem si jeste za 65.000 koupil balicky, at to zaokrouhlim na 100.000,- No a ani to stesti nebylo, takze jsem prosustroval Pogbu i s Ronneym vlasnte jen tak. :-) Ted jsem 3 dny nehral, takze se tesim na vikend, az ty svoje ulicniky zase provetram. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Listopad 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 Přáteláky určitě dáme:D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 Už mě štvalo jak málo si hráči nabíhají, tak jsem v menu mužstva vytvořil svoji vlastní taktiku, dal jsem tam větší agresivitu při bránění, rychlejší přihrávky a přechod do útoku a je to super. Hráči si pěkně nabíhají, je to paráda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rak038 Odesláno Prosinec 11, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2014 No a to jde i ve FUTku? Ja uz jsem vsechny hrace prodal a ted jeste doprodavam vsechny consumables a kupuju zlate balicky. Porad chci verit v toho Cristiana nebo Messiho, ale uz to moc nevidim. Otevrel jsem stovky balicku, ale nejlepsi hrac co mi prisel byl Di Maria. Nevim jestli jsem takovy smolar, nebo ten Messi a spol fakt pripadaji na jeden za 100.000 premiovych balicku, kazdopadne me deprimovalo, ze si nikdy nezahraju s temi nej hraci. A tak jsem zacal hrat normalni sezony. Zatim furt postupuju, hraju s Realem a nebo s Bayernem a super. I ten fotbal je cely nejaky jiny najednou. Chvili mi trvalo, nez jsem si na to zvyknul, ale ted uz to je dobre. Nejlepsi na tom je prave, ze se da nastavit vlastni taktika, to hodne pomuze.... Ve FUT jsem to prave nikde nenasel, ze by to slo nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Prosinec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2014 (upraveno) No a to jde i ve FUTku? Ja uz jsem vsechny hrace prodal a ted jeste doprodavam vsechny consumables a kupuju zlate balicky. Porad chci verit v toho Cristiana nebo Messiho, ale uz to moc nevidim. Otevrel jsem stovky balicku, ale nejlepsi hrac co mi prisel byl Di Maria. Nevim jestli jsem takovy smolar, nebo ten Messi a spol fakt pripadaji na jeden za 100.000 premiovych balicku, kazdopadne me deprimovalo, ze si nikdy nezahraju s temi nej hraci. A tak jsem zacal hrat normalni sezony. Zatim furt postupuju, hraju s Realem a nebo s Bayernem a super. I ten fotbal je cely nejaky jiny najednou. Chvili mi trvalo, nez jsem si na to zvyknul, ale ted uz to je dobre. Nejlepsi na tom je prave, ze se da nastavit vlastni taktika, to hodne pomuze.... Ve FUT jsem to prave nikde nenasel, ze by to slo nastavit. Jde to taky ve FUT, ale mají to tam takové krkolomně udělané. Nejde to v menu mužstva, ale jen těsně před zápasem...místo hrát, dáš taktiky. Samozřejmě nemá cenu to dělat před online, tam na to máš jen 30 sekund, to je na prd. Dáš nějaký offline zápas a nastavíš výchozí taktiku - to je vždy ta první. Dá se i vytvořit vlastní, nebo upravit stávající. Pak dáš uložit. Hrát ten zápas nemusíš, uložené to zůstane i pro další zápasy. Já teď střídám v zápase dvě taktiky držení míče, nebo dlouhé míče. Na každého soupeře platí něco jiného. Před onlinem to fakt nedělej, já to zkusil, nestihlo se to celé uložit a pak se mi hra sekala. musel jsem tu taktiku vytvořit znovu a přepsat ji.:!: Mně se ultimate zdálo v každé fifě mnohem rychlejší než sezóny. Každopádně je to fakt jiný fotbal. Upraveno Prosinec 11, 2014 uživatelem jirasko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rak038 Odesláno Prosinec 11, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2014 No, sranda byly prvni dva zapasy v sezonach... Ve FUT jsem hral 3. obcas i 2. divizi, pak jsem presel na klasicke sezony a prvni dva zapasy v 9. diviz jsem prohral. :-) Proste uplne jina hra najednou... No, ale pak jsem pochopil jak mam hrat, udelal si vlastni taktiku a v pohode... Zatim postupuju, ted jsem v 5. divizi. Ale uz na tom nejsem tak zavisly. :-) Dam si 3-4 zapasy a jdu spat. :-) Hral jsem celou dobu s Realem, az ted jsem vyzkousel Bayern a je jeste lepsi, alespon mi vice sedi. Navic v brane Neuer, to je taky parada. Jeste si chcu vyzkouset Barcu a PSG - to hlavne kvuli Zlatana. :-) Obavam se ale, ze lepsi nez Bayern asi zadny tym nebude. Uz jen kvuli toho Neuera :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigTomik Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 Ahoj měl bych otázečku proč mi hra neběži v 1080?Ale 720? V nastavení displaj mám vše zaškrtle a např.Granturismo mi normálně v 1080 jede diky za info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 12, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 Prostě proto, že fifa jede jen v 720p. Mimoto je to tuším uvedený na obalu. To že GT6(exkluzivita) jede v 1080 neznamená, že všechny hry tak pojedou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rak038 Odesláno Prosinec 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2014 Ahoj měl bych otázečku proč mi hra neběži v 1080?Ale 720?V nastavení displaj mám vše zaškrtle a např.Granturismo mi normálně v 1080 jede diky za info... JJ, přesně jak říka SAIXX, FIFA 15 jede všem v 720p, v tom nejsi zadna vyjimka. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bekulda Odesláno Prosinec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Tak jsem se dostal do první divize :-),ve druhý jsem získal titul tak uvidíme :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rak038 Odesláno Prosinec 23, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2014 Gratulace. A jsi v první divizi v klasickych sezonach a nebo ve FUT? Dame pak pratelak, at muzu porovnat svou hru s borcem z prvni divize? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bekulda Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 Hraju klasický sezony, FUT nehraju už díl jak spadly ceny hráču tak jsem s tím skončil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasP. Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Čauky funguje vam dneska on line? jelo to snad pouze dnes ráno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2014 Při online hraní mi ve FUT, neskutečně blbne gamepad. Např: Zmáčknu tlačítko pro ovládání rychlosti (nastavené mám R2) a hráč přihraje lobem nebo při bránění zmáčknu x a on udělá skluz. Offline mi to nedělá, tak asi gamepadem to nebude. Máte někdo podobné zkušenosti, nebo jsem v tom sám. Není to tou poslední aktualizací ? Před tím mi to nedělalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hubas Odesláno Prosinec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2014 Čus, nevim, čim to je ale najednou z ničeho nic (nejspíš po nějaký aktualizaci fify) se mi přehodilo nastavení ovládání na klávesnici v obraně. Když to přehodim tak jak sem to měl tak se mě to přehodí v útoku a obráceně. Nevíte co s tím ? Máte někdo podobnej problém ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rak038 Odesláno Prosinec 31, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2014 Pánové nevím, já teď pár dní nehral (od te doby, co mi Bekulda naklepal filety :-) ) a pred temi 3mi dny mi vse slo uplne v pohode. Aktualizaci zadnou novou nemam. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Únor 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2015 Prosím kohokoliv o pomoc. Nefunguje mi nákup z katalogu. Potřebuji nutně 6 pozic navíc do FUT. Nejde mi ale z katalogu nakupovat vůbec nic, dresy, míče, prostě nic. Poradkyně na telefonu mi řekla, že ten problém má víc hráčů a že to určitě EA bude řešit (jsem zvědavý kdy...Jejich tempo je vražedné:D), ale sama neví kdy. Navíc asi stejně o ty koupené předměty podle ní přijdu, to je k nasrání. Takže to shrnu, prosím o DAROVÁNÍ 6 PŔEDMÉTŮ - JE TO VŽDY JEDNA POZICE PRO MUŽSTVO VE FUT NAVÍC. Díky. Rád daruji něco proti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 je tu nekdo kdo by mi pujcil slot fifa 15 na tyden ?? verze ps3 ? neni problem cokoliv poslat z katalogu jsem level 65 ea sports, takze toho mam dost, prodal sem pred par mesici ps3 a ted ho mma pujcene od kamosa bohuzel bez fifa 15 ... kdo by pujcil byl by moc hodny po tydnu bych ucet deaktivoval kdyztak P.M jestli se nekdo takovy najde.. mohu i zaplatit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Šímis Šimek Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 zdravím, stáhnul jsem si Fifu 15 z xbox účtu a nejde mi hraní online, píše mi to "Váš profil nemá přístup k těmto funkcím". Nevíte někdo co s tím? díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 nevim presne jak to u xboxu je ale mas zaplacene Xbox live ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 26, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 Co to zkusit v sekci Xbox a ne PS3? Btw možná proto, že nemáš online pass? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Šímis Šimek Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 Sorry, už to vidím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Červen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2015 Jak muzu ve FIFe, kdyz je rozehrany single zapas, pridat behem hry druheho / dalsiho hrace? Vim, ze to jde samozrejme na zacatku zapasu, ale taky vim, ze to jde v prubeh hry. Ale nevim, co mam zmacknout, aby na me vyskocilo to menu, kde prehazju ovladace z jednoho tymu do druheho. DIky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červen 10, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2015 (upraveno) Pause menu - settings - a úplně v pravo dole - select sides EDIT: sry až teď jsem si všiml, že je to v sekci PS3 každopádně mělo by to fungovat i tady Upraveno Červen 10, 2015 uživatelem SAIXX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.