rhinos Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 jsem tady novej a mozna se to uz nekdy nekde resilo ale ja to nenasel... Kde nakupujete hry...? Predpokladam ze na zacatku do toho vrazim nejaky peniz a docela by se mi libilo cerpat za nakup pripadnou slevu. Nekde jsem tu zahledl ze ma nekdo slevu 15% v JRC. A nebo se to nevyplati a je lepsi nakupovat tam kde je to levnejsi a pripadne resit nakup na bazaru? Tam se ale trochu bojim aby medium nebylo poskozene takze radeji osobni predani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Já nakupuju tady ale většinou hranou hru od někoho tady na foru nebo na gamebazar.cz.Zatim sem vždy koupil hru v naprostým pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Ono JRC ma hry cenove nadsazeny prave o tech cca 15% ... Ja kupuju na Gameleader nebo Alza...Spolehlivy a zpravidla o cca 150kc levnejsi nez treba Xzone a Jrc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Nové hry prakticky nekupuji(jedině v pěkné akci na určitém webu), když koupím novou, tak na day one, abych ji měl hned. Day one spolehlivě stíhá xzone, jrc a takové větší firmy, například gameexpres day one nestíhá(zkušenost). Použité kupuji zde, na aukru a nebo na gamebazaru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2014 herni-svet.cz nebo si dam do heureky vyhledat hru a vezmu tu nejlevnejsi, ale vetsinou je mezi nejlevnejsima herni svet, je max o 50 korun drazsi nez nejlevnsi. Jeden den objednam, druhej mam hru doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spekt Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Bohužel JRC omezilo ty slevy, momentálně je to Přehled slevových kategorií: Sleva 3%, kterou získává každý zákazník po prvním nákupu zboží nad 999 Kč. Sleva 5%, kterou získáváte při celkovém objemu všech nákupů nad 5 000 Kč. Platnost karty se prodlouží o jeden rok. Sleva 10%, disponujete-li již úrovní slevy 5% a učiní-li během jednoho roku objem vašich nákupů dalších 5 000 Kč. Platnost karty se prodlouží o jeden rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Ahoj to sou takové slevy, že bych tam nic nekoupil :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 ale jsou lidi, co tam porad nakupujou. treba svagr kupuje hry jen tam. ted koupil fifu za dvojku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cru4l Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 Jrc se ty slevy změnily. A jeste porad se to strasne nevyplati. Výhoda tam je akorát u predobjednavek a na ty se sleva jeste nevztahuje. Uz tam nenakupuju. Xzone taky strašně zdrazilo, ale zase mají pekne bonusy k predobjednavkam. Herni svět není dobry na preodobjednavky. Nikdy se mi nestalo, ze by hra prisla včas. Zato alza, mironet nebo czc jsou v pohodě. Klasicky mají hry taky napalene. Ideálně hledat akce nebo nejlevnější nabídku. V dnesni dobe nemá vdrnost k obchodu zadny smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volume Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 Originalky.cz, nízké ceny nových her, do tří dnů jsem měl hru z Mostu v Praze na úložence ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 www.originalky.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strejda uja Odesláno Říjen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2014 Já jsem teď začal na PS 4 ebay elektronický verze :) DrvClb za 500,- no neber to :) + jsem koukal že se tam dají sehnat i fifa 15 za 400,- a pod. pokud nepotřebuješ BD a nevadí ti to mít na disku tak doporučuju...:) Příklad: http://www.ebay.com/itm/FIFA-15-PS4-DIGITAL-CUENTA-SECUNADARIA-SECONDARY-ESPANOL-LATINO-ENGLISH-/141437493799?pt=ES_Videojuegos&hash=item20ee54e227 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rustli Odesláno Říjen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2014 No to jsou sekundární účty, to koupíš i tady na foru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 czc. playcentrum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ps4ps4 Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 jsem tady novej a mozna se to uz nekdy nekde resilo ale ja to nenasel...Kde nakupujete hry...? Predpokladam ze na zacatku do toho vrazim nejaky peniz a docela by se mi libilo cerpat za nakup pripadnou slevu. Nekde jsem tu zahledl ze ma nekdo slevu 15% v JRC. A nebo se to nevyplati a je lepsi nakupovat tam kde je to levnejsi a pripadne resit nakup na bazaru? Tam se ale trochu bojim aby medium nebylo poskozene takze radeji osobni predani... A nebo se to NEVYPLATÍ a je lepsi nakupovat tam kde je to levnejsi Nejlevnější 500kč je to .... http://console-forum.net/tema/171555-us-store-cena-super-pres-cz-cena-o-500kc-vetsi-za-nic-jak-nakoupit-v-us-store-v-usd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.