Umberto Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 Tak jak se těšítě na tuto horrorovou pařbu, jsem zvědavej jak se jim to povedlo, celkem dost už ukázali ve videích. Grafika asi přelomová nebude , ale neurazí a hratelnost jsem fak zvědavej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hezoun1986 Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 kdy to bude na xbox ke stažení??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 myslíš jako digytální verzi hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 Ty vole, digytalni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 Dneska si jedu pro limitku do JRC takže večer dám vědět jaký to je.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 tobě už poslali email že jes kladem, taky ji tam mám předobjednanou ale nic mi nedošlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 Jup. Dneska ráno jsem objednal "PC verzi" a za hodinu sms že je připravena k vyzvednutí. Možná právě PC už mají skladem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 vcera bylo mozne videt celou hru az dokonce na streamu. Takovy prumer, podobne alone in the dark. to Hrac123: zitra nam reknes dojmy z konce,hra neni moc dlouha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ddraig Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 Můžete pak někdo napsat, jak hra šlape na PS4? Jestli tam nejsou moc často propady fps. Taky jak se to celkově hraje, jaké to je. Nemám už co hrát a docela přemýšlím, že bych to koupil, ale nejsem si jistý. Ono moc her teď není. Akorát ještě GTA V bude, jinak až další rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 vcera bylo mozne videt celou hru az dokonce na streamu. Takovy prumer, podobne alone in the dark. to Hrac123: zitra nam reknes dojmy z konce,hra neni moc dlouha Hehe no tak to jsem zvědavý :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 Na webu JRC zatím nic skladem, tak uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 No i u té pc verze je předobjednávka ale počítám, že už je skladem mají .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 No i u té pc verze je předobjednávka ale počítám, že už je skladem mají ..pokud jsi dostal sms že si ji můžeš vyzvednout tak potom asi jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hezoun1986 Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 Už to hraju na xboxu a dost dobrý, efekty dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 Teď mi psali ze si můžu hru vyzvednou, takže večer je jasnej:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 (upraveno) Ty wle na PC je to na 4!!! DVD...no jdu to instalovat...jinak moc pěkná krabička s tou lentikulární 3D kartou vpředu tak aby byla vidět.. rozhodně hodné vystavení.. Takže Steam nepovolí instalaci protože hra ení ještě venku :) Takže až zítra se bude hrát :) Upraveno Říjen 13, 2014 uživatelem Hráč123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 Tak vypadá fantasticky, ale co mě štve tak ten sirokopasmovej filmovej formát...černej pruh dole i nahoře, to bude jen teď na začátku nebo celou hru. Nikde jsem nenašel jestli to jde vypnout:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2014 Steam konečně uvolnil aktivaci takže jdu po práci na to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2014 Dopadlo to výborně, převažujou 8 a 9 a na metacritic má zatim 84% :D http://www.metacritic.com/game/xbox-one/the-evil-within Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Říjen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2014 Najdou se i minimálně 4 recenze, kde má hra třeba 2,5 z pěti, nebo 6/10 atd. Je to docela rozporuplná hra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Říjen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2014 Ty pruhy já absolutně nechapu a je to hrozny ,bude to i v order 1886 nebo kolik :-D proč mám TV 40" když mi ta hra tam pak hodí ty ♥♥♥♥♥ni pruhy? Oni ze hry dělání film nebo co... 30fps a orezany pruhy... Hroooozny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2014 Vlez do nastaveni a uprav si to...psali o tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2014 (upraveno) Najdou se i minimálně 4 recenze, kde má hra třeba 2,5 z pěti, nebo 6/10 atd. Je to docela rozporuplná hra... Ano ale tyhle hodnocení jsou asi jen 3, 90% recenzí dáva 8 a je tam i jedno ultimátní hodnocení :) http://doupe.zive.cz/clanek/horor-the-evil-within-podle-svetovych-recenzi-trefil-do-cerneho Upraveno Říjen 14, 2014 uživatelem Mígl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2014 Vlez do nastaveni a uprav si to...psali o tom A kde, v nastavení hry nic takovýho není. Jinak hra má opravdu boží atmosféru, jen ty filmový pruhy jsou opravdu na prd, někdy ani nevidím ze se mi objeví ikona interakce s předmětem protože je tam ten pitomej filmovej pás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2014 Unboxing Evil Within Limited Edition Už připravuju první dílek..no zatím to beru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.