Umberto Odesláno Říjen 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2014 Tak těch černejch pruhů co zatím vím se dá.zbavit pouze na PC. Doufám že to časem přinese i update pro PS4:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c4ni Odesláno Říjen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2014 už to tahám tak uvidíme co to bude za parádu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Říjen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2014 Už jdou vypnout ty pruhy? Kvůli této "vychytavce" odkládám koupi :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaam Odesláno Říjen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2014 (upraveno) Nazdar Pánové, odehrány 3 hodinky a hodnocení 4/10. Tragická hra. Hrozny pruhy, ♥♥♥♥♥ní systém ukládání hry(málo čekpojntů a ukládání přes zrcadlo - zdlouhavé), hlavně mě ukrutně vytáčí, že lokaci projdu - vyzbírám všechny lahvičky, pasti a pak mě zabije na konci mapy jeden zombík, popř. pohybová past a musím celou mapu procházet znovu a zase sbírat dokola lahvičky. pokud vás zabijou 4x za sebou, tak pak ztrácíte chuť se pro lahvičky vracet a jakoby nastavovat kvůli nim krk. Což se projevilo pak v nedostatku bodů na upgrade postavy. Takže hrůza. Pokud by byla lokace rozdělena na více sekci a po průchodu jedné by se vzdy uložila pozice, tak neřeknu, ale takhle katastrofa. Jinak hezká atmosféra, nápady, grafika. Celkově hru nedoporučuji ke koupi. A abych nezapomněl - pruhy tomu dávají taky na prdel. Upraveno Říjen 23, 2014 uživatelem jirkaam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2014 jirkaam, z tvého hodnocení mi vychází jediný závěr - hra je na tebe moc těžká a proto se ti nelíbí. Doporučuju třeba call of duty nebo terminator salvation, tam nebudeš mít problémy. Ale u survivar hororu se potíže čekají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Říjen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2014 Tak pokud ti tohle leze na nervy, tak si zkus zahrat TLOU na Grounded...checkpointu jako safranu a kolikrat opakujes 30minut stealth sekci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2014 Nazdar Pánové, odehrány 3 hodinky a hodnocení 4/10. Tragická hra. Hrozny pruhy, ♥♥♥♥♥ní systém ukládání hry(málo čekpojntů a ukládání přes zrcadlo - zdlouhavé), hlavně mě ukrutně vytáčí, že lokaci projdu - vyzbírám všechny lahvičky, pasti a pak mě zabije na konci mapy jeden zombík, popř. pohybová past a musím celou mapu procházet znovu a zase sbírat dokola lahvičky. pokud vás zabijou 4x za sebou, tak pak ztrácíte chuť se pro lahvičky vracet a jakoby nastavovat kvůli nim krk. Což se projevilo pak v nedostatku bodů na upgrade postavy. Takže hrůza. Pokud by byla lokace rozdělena na více sekci a po průchodu jedné by se vzdy uložila pozice, tak neřeknu, ale takhle katastrofa. Jinak hezká atmosféra, nápady, grafika. Celkově hru nedoporučuji ke koupi.A abych nezapomněl - pruhy tomu dávají taky na prdel. Kolik máš odehranejch dílu Resident Evil? Asi si fakt raději zahraj něco jednodušího jak píše Mandaz, tvoje hodnocení je nesmyslný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 23, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2014 Mě hra bavila na pruhy jsem si zvykl a obtiznost v pohodě je to opravdu o zvyku hrál jsem to na nejtěžší. Jediné co bych vytkl tak od deváté kapitoly se vytrati horrorovy nádech a je to spíše akční hra...možná za to můžou kulisy velkoměsta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2014 tak pruhy na pc jdou sice odstranit,ale neni to nic lehkeho. Sice je to podporovane od vyrobce hry,ale clovek si taha nejaky hovna do pc. Hral jsem to na pc bez pruhu,ale obcas vypadaval framerate,tak jsem se vratil k puvodnim pruhum. No je to opravdu o zvyku, nejhorsi je to u scenek,kdy cekate,ze se to roztahne a ono to zustane. Jinak jsem rad,ze hra neni lehka, prvni chapter patri snad mezi top,co slo v tomto roce videt. No uvidime, jak na tom bude new game+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 Včera dohráno na obtížnost Survival a musím přiznat, že su máslo. Herní doba 19 hodin a 36 minut a počet úmrtí hezkých 107 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 (upraveno) Nepujcil by mi nekdo tuhle pecku pres Shareplay? :) Upraveno Říjen 28, 2014 uživatelem Marr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 hraju to tedka...pruhy me nevadi zvyknul jsem si fps taky nejak neresim...bavim se hrou..zatim je to skvely...libi se mi ten oldschool system ze vas nic nevodi za rucicku a brouzade furt dokola...hra me strasidelna neprijde spis takova lekava...treba otviram krabici a najednou bum :-) nebo si v klidku du a slapnu na past a leknu se jako blazen :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Prošel to někdo bez úmrtí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 nejvic se vzdycky leknu,kdyz mam na hlave sluchatka a pritelkyne na mne sahne a ja se leknu a ona se lekne a pak je nasrana. Uz se tedka radsi zamykam v mistnosti, 3x a dost. Nechci,aby me ta hra zabila. Za projiti bez umrti je trofej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 hmm ja ted prochazel tou nemocnici a zesral sem jako prase...tyve zlatej alien krasavec :D bez umrti nevim ale vim ze kdyz to dokoncis pod 5hodin snad tak je trofej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 Spíš než trofej my to příjde jako zajmavá challenge. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 Hráč123, spíš mi to přijde jako běh na hodně dlouhou trať, osobně jsem zdechl snad už v úvodní chůzi k blázinci :D nejvic se vzdycky leknu,kdyz mam na hlave sluchatka a pritelkyne na mne sahne a ja se leknu a ona se lekne a pak je nasrana. Uz se tedka radsi zamykam v mistnosti, 3x a dost. Nechci,aby me ta hra zabila.Za projiti bez umrti je trofej? Lepší ať je tvoja nasraná než abys ty byl posraný z leknutí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 Mandaz: hehe..no až dohraju možná se k tomu vrátím pokud to bude dostatečně zajmavé..takovýhle výzvy to já rád :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 Já se k EW vrátím určitě, ale až v zimě, kdy budu mít víc času a projdu si to pěkně na new game + Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 tak on je hlavne k te hre season pass, takze si jeste hru urcite zahrajem. Otazka kdy nam zpristupni dlc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Říjen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 uz jsou prvni infa o DLC...jo to bude pochoutka :-)) hele lidi ja hru jeste nedohral...ale porad pisete o new game + tam je ta moznost nebo tak rikate druhymu hrani ?:D jinak tedka jsem na tom hradu branil sem kolego co otviral dvere a sli nekonecny zastupy zombaku na me...tam sem vypotil docela..bez naboju, zivotu... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 no tak po dohrání mi vyskočily nějaké nové zbraně a zobrazila se kolonka new game +, ale co v tom přesně všechno je jsem ještě nezkoušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 mandaz tak u tebe je to asi jedno, stejne si dlc nezahrajes a hrat znova asi nebude mit takovy koule. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Říjen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 Na PC vyšlo na Steamu demo. Ale na PS store to asi nehrozí co? A prý taky na PC vyšel patch který odstraňují pruhy a FPS lock a je to vyladěne a už to neblbne s vice fps. Tak možná bude i něco na konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 evidentne chlupama a jeho gay fotka pise kraviny. 1 vec kravina, druha vec kravina a treti vec kravina Zmen si fotku vypadas jak teplej c.rak, pokud tak vypadas save god us. Vsechno okolo teto hry funguje pres fan upravy, je to povolene,ale vetsina normal users to nezvladne,takze asi tak. Na konzole to na 101% nebude,pc funkce neumi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.