Kačisko Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 existuje něco, co by mi rozhejbalo gify v PSP ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shit Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 pres webovej prohlizec...do adresy zadej : file:/slozka/soubor.gif ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kačisko Odesláno Prosinec 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2007 pres webovej prohlizec...do adresy zadej : file:/slozka/soubor.gif ...... hmm, to sice funguje to dík ale je to nepraktické, měl sem na mysli něco jako plugin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Prosinec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2007 No plugin urcite neni..A program je jenom myslim na kernel 1.5 ne na slimko teda kdybys alespon uved jake PSP mas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kačisko Odesláno Prosinec 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 mám slim jiný sem nesehnal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mata Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 nil3e : a jaky to je program ten dotycny ho muze skusit pre eloader....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 Treba my mohl zkusit PSP Filer v4.51 Jo a na co jsou ti GIFY v PSP :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 pres pspfiller mi ty gif taky nejdou zpustit:)takze nevim kde je chyba:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bigpatos Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 cau lidi jak jse mate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kačisko
existuje něco, co by mi rozhejbalo gify v PSP ??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts