Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

XBox360S Nejde připojit bezdrátový ovladač


Jan Michalec

Otázka

Zdravím, mám problém s opětovným připojením bezdrátového ovladače. Nějakou dobu se konzole nepoužívala... Tudíž po výměně baterií v ovladači jsem jej chtěl spárovat s konzolí podle návodu, ale toto nejde. Zapnu konzoli, nebliká ani nesvítí žadná kontrolka kolem tlačítka zapnutí, ale normálně najede až na obrazovku, kdy se zeptá, že je nutné provedení aktualizace: aktualizovat - výběr -ano či ne. Jenže toto neumím ničím potvrdit, když nepřipojím ovladač. Ovladač bych řekl, že funguje normálně, svítí, bliká a chová se stejně, když jsem jej již několikrát předtím pároval. Měl už někdo tento problém?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Hele, já mám doma wifi router, ke kterému mám připojen klasický síťový kabel k xboxu, pokud ho vypnu, tak už v systému xboxu mám nastavenou wifi, takže když nejedu na jednom, jedu na tom druhém. Ty aktualizace jsou vynucené internetem, samostatný xbox si o ně neřekne, když není na netu, takže ty ještě jedeš na wifi... ODPOJ WIFI ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No vidíš, to mě úplně vypadlo z hlavy, že když odpojím jen kabel, tak to začne sosat přes wifi.. ale stejně zkusil jsem to, dostanu se na základní menu, které můžu ovládat pohybem, ale tady jsem skončil.. kdybych chtěl nějak třeba zkusit to hodit do továrního nastavení nebo zkusit něco jiného, tak to opět chce připojení ovladače a ten nejde.. Já spíše myslím, že bude problém přímo s konzolí, to tlačítko vypnutí ani nesvítí a kolem něj nic nebliká.. Nechce se mi posílat konzoli za hříšný prachy do origoš servisu.. stalo se to chytře - necelý rok po záruce, takže teď už jen za "éčka". Nenašel by se nějaký odborník, který by to zvládl za nějaké rozumné prachy.. Nastává období podzimu a zimy a děti si chtěj hrát..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu