Umberto Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 Budete někdo pořízovat tuto hru, zatím jsem hrál všechny CoD a i když je to pořád stejný tak i přes to pořídím, dle prvních informací to vypadá že singl bude zase jen něco kolem 5 hodin, ale mulťák vypadá luxusně...asi neodolám i když nečekám revoluci a asi si z toho nesednu ani na zadek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 Toho futurismu už začínám mít dost. Nechápu proč se nevrátí k 2 světové...vždyť dobrá FPS z 2. světové nevyšla už tak 10 let....s tou grafikou a těmi efekty co jsou teď by byla hra z 2. světové pecka...například i jen CoD 1 + UO předělávka....advanced warfare vypadá prozatím z videí naprosto stejně jako předchozí díly...tedy až na ten "suprčůpr" obleček s kterým může člověk lítat.. (ale jen můj názor) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 Toho futurismu už začínám mít dost. Nechápu proč se nevrátí k 2 světové...vždyť dobrá FPS z 2. světové nevyšla už tak 10 let....s tou grafikou a těmi efekty co jsou teď by byla hra z 2. světové pecka...například i jen CoD 1 + UO předělávka....advanced warfare vypadá prozatím z videí naprosto stejně jako předchozí díly...tedy až na ten "suprčůpr" obleček s kterým může člověk lítat.. (ale jen můj názor)Vidím to podobně, vlastně od toho neočekávám ani nic jinýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raholec Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 Určitě pořídím. Klidně se mě přidejte nick raholec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Říjen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 Nevěděli by si totiž rady, jak by potom udělali super mega ultra killstreaky třebas? Prostě by to bylo jenom zase a opět o střílení a to by pak masa lidi (casualos) nekupovali. Na druhou stranu podle mě stačí nalepit na plenky CALL of Duty a v usa se to bude kupovat tak to je. Tak teď si vyberte. Za mě určitě nejlepší díly CoD 1 a CoD 2 protože tam nebylo milion ♥♥♥♥♥♥♥ch možností jak tě někdo může zabít. Když jsem viděl těd v novém CoD na dálku ovladaný turrret zatímco hráč někdě kempí v rohu mapy, chce se mi zvracet. Cod je těd jako sex se šlapkou, ohrnuješ nad ní nos , ale když vyjde tak uvažuješ i o sexu bez (season pass) ani člověk neví proč. Tak snad mě to zas nezláká, škoda pěnez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 31, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 Já bych taky bral druhou světovou válku, ale zřejmě to vývojáři vydí jinak, ono možná časem se k tomuto období vrátí (snad). Mě se osobně líbí i kulisa zamrzlé krajiny , afriky a přírody než jen velkoměsto a v něm boje jak je tomu i teď. Každopádně i tak mám objednanou Day Zero Edici a v pondělí budu pařit. Vždycky mi u CoD MP přišel pomalejší než u B4, ale Podle videí to vypadá na rychlou a hektickou akci, Uvidím a nechám se překvapit. Konec konců prodat to můžu vždycky:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Říjen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 To mě právě na těch nových dílech sere asi nejvíce....že tam je miliarda výbušnin, claymorů, náletu, turretů, min, C4 a dalších hovadin kterými jde zabíjet. Prostě jak v CoD (1) byly jen zbraně a každý měl dva granáty bylo naprosto ideální a fajné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 31, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2014 Proto jsem miloval multak v Gears of War 1, žádný zbytečný serepetičky..dva kvéry a granát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Listopad 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2014 Spíš chybí pořádný Vietnam i s džunglí.To by bylo v té sérii něco. Nejlepší zbran STROBOSKOP Kdybych uměl nastavit multi šel bych do té džungle se stroboskopem,ale je to tak nepřehledné,že jsem toho MULTIP.nechal. Singl je parádní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Listopad 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2014 Jsem taky pro Vietnam klasiky me ty příšery nebaví :-) !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Listopad 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2014 A co teprve kdyby se pokusili udělat alespoň jeden díl z první světové. Kombinace střelných zbraní a zbraní na blízku. Určitě by to mohlo být hodně zajímavé a neohrané. A návrat do 2. světové by to taky chtělo. Už si ani nepamatuju kdy vyšla pořádná hra z 2. světové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 Tak jsem se těšil ze si zahraju mou day zero edici 3.11. A ty ♥♥♥♥♥♥i hru poslali místo do Brna tak do Teplic....hlavně že můžu hrát o den dřív. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Listopad 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 kde je nesmrtelný Cap. Price ? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 Tak jsem se pustil hned do mulťáku a musím říct že super...je velice zábavnej:-) Za mě spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Listopad 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 Zatím pařím single na veterana a musím říct,že spokojenost maximální :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 Nikde nemůžu v MP najít jak ztlumit ostatní hráče, celkem mě to obtěžuje, neví někdo jestli to tam je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benny55 Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 Taky jsem zatim u kampaně na veterána a je to sakra záhul. Jinak hra mě opravdu mile překvapila. 8/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 To já se zatím k singlu nedostal, ale MP mě opravdu chytl, konečně to má rychlý spád jako BF4, a zbraně taky super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 Je tam někde ten zombi mod ? že ho nikde nemůžu najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 Nejsem si jistej, ale myslím že tam zatím není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 8, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2014 Co znamená HIP FIRE, střelba od boku bez přiblížení ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 Taky to parim muj nick MajlloB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 takovej dotaz...nekde sem cetl ze kdyz hru budu mit na ps3 tak dostanu kod na ps4 download ? ze bych si koupil levnejsi a mel drazsi :) ale to asi nebude tak jednoduchy coz ? nevite o tom nekdo neco vic ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 Umberto: zmacknes dotykovou plochu, ukaze se ti statistika a u jednotlivch hracu ctverckem odmackas ztlumeni. Ted si teda nejsem jistej tim ctvereckem, mozna je to krizek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 9, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 Umberto: zmacknes dotykovou plochu, ukaze se ti statistika a u jednotlivch hracu ctverckem odmackas ztlumeni. Ted si teda nejsem jistej tim ctvereckem, mozna je to krizek. díky už jsem na to přišel..je na prd že to nejde najednou ztlumit vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.