Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 52
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Nevím jak ostatní ale ja moc neposkakuju :D pokud nemáš perk tak to není ani moc výhodný,protože seš pak lovná zvěř . . . Jinak celkově bych to hodnotil velice kladně ,když srovnám tituly který na ps 4 koupíš tak asi i dokonce nejlíp. Mapy jsou sice menší a celkově hra je ultra super rychlá ale jinak šíleně moc modu,Exo Survival,Customizace totalní pecka tam snad nemám žádnej mínus,jediné co mě sere jsou týpci s Venomem,protože sou lepší jak já :D

Odesláno

Hele, ja hraju jen online. Po tydnu jsem to chtel prodat, protoze me to nebavilo, ale ted jsem se do toho dostal a parada. Jen, ♥♥♥♥♥, proc tam nedaj moznost, abyste s prateli hrali proti sobe? S kamaradama hrajeme jen proti sobe a je to vetsi sranda nez spolu v tymu, jen pripojovani do hry je na picu, musime se pripojovat jen na nahodu, kde je zrovna misto. Neni nad to se killovat a pres chat si nadavat :-)

• 3 weeks later...
Odesláno

Zdar lidi, toto je můj první multiplayer na PS4 a podle očekávání mám dost problém se zaměřováním - citlivostí - zkoušel jsem všechny možné varianty, ale bez výsledku - používání pravé páčky na zamíření - většinou minu - buď málo, nebo moc... Z videíí jsem vypozoroval, že ostatní hráči spíš na cíl jen zamíří, zacílí a vystřelí, jako by pravou páčku ani nepoužívali - ale to nějak nedávám... Máte nějakej tip? Na jakou citlivost hrajete? Používáte Aim assist? Díky.

Odesláno

Ok, díky, no já jsem se zatím ustálil na 7... 4 je lepší na preciznější zamíření na dálku, ale když u tebe někdo vyskočí a chceš ho trefit "za letu", tak je to pomalé, nebo se rychle otočit a zareagovat,,, no je to opravdu na každým asi, jak hraje a jak moc páčku táhne,,, u sniperky jiný nastavení jak u automatů,,, a taky o cviku, zvyku... A ty sluchátka ano - ne? Je velký rozdíl oproti klasický bedničkám?

Odesláno (upraveno)

Sniperku vůbec nehraj a to jak kdo hýbe páčkou vůbec neřeš :D Musíš trénovat a být positivní nic víc ti nikdo neporadí ohledně páček,sluchátka kničemu ,důležitý je sledovat mapu to je 80% mých Killu. . . Na poslouchání kroků AW fakt nemáš nárok vzhledem ktomu jak málo času tam máš takže asi tak :D

Upraveno uživatelem Hankeyy
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu