MajlloB Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 Nestava se vam, ze pri hrani singlu to obcas malinko lagne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalipo Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 existuje na strilečky aj myš a klavesnice hraval jsem hodne na pc a nejak me strasne trva nez vubec zamirim :D je to hodne smesne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 Tak dohráno na veterána a musím říct, že zatím nejlehčí obtížnost Veteran co jsem hrál u CoD. Každopádně hra má konečně dobře rozmístěné checkpointy a hraj se to jedna báseň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 Jojo hra je to dobra a jak rikas hraje se opravdu paradne jen mi trosku vadi to obcasne zaskubnuti pri prochazeni mise, ale jen to jen mzik. Co jsem se dival na videa a psal kamosum tak to dela vsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vibo Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 Zdravím, nevíte zda existuje nějaký CZ / SK clan ? Rád bych se sdružil s nějakými hráči a zahrál si MP :) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Listopad 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 Pánové najde se tu někdo na Exo Survival trophies ? zatím jsme 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 22, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2014 Pánové najde se tu někdo na Exo Survival trophies ? zatím jsme 2rád se přidám UmbertoCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 Dost otřesný trophy to Flip Flop . . . Má to tu už někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skresa Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 čau lidi.. chci se zeptat majitelů nového CODka... Hele jakej je ten multiplayer? mě to přijde jak crysis.. furt poskakovat jak ocas... Tuhle serii si kupuju vlastně jen kvůli MP a ten v COD AW mě podle videa dost zklamal... ale třeba to tak není tak se tu ptám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 Nevím jak ostatní ale ja moc neposkakuju :D pokud nemáš perk tak to není ani moc výhodný,protože seš pak lovná zvěř . . . Jinak celkově bych to hodnotil velice kladně ,když srovnám tituly který na ps 4 koupíš tak asi i dokonce nejlíp. Mapy jsou sice menší a celkově hra je ultra super rychlá ale jinak šíleně moc modu,Exo Survival,Customizace totalní pecka tam snad nemám žádnej mínus,jediné co mě sere jsou týpci s Venomem,protože sou lepší jak já :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 MP k ničemu, každej je sponge, zbraně slabý jako svině, každej kempí, k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 Hele, ja hraju jen online. Po tydnu jsem to chtel prodat, protoze me to nebavilo, ale ted jsem se do toho dostal a parada. Jen, ♥♥♥♥♥, proc tam nedaj moznost, abyste s prateli hrali proti sobe? S kamaradama hrajeme jen proti sobe a je to vetsi sranda nez spolu v tymu, jen pripojovani do hry je na picu, musime se pripojovat jen na nahodu, kde je zrovna misto. Neni nad to se killovat a pres chat si nadavat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vibo Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 Zdravím, sháním parťáka na achievement : Exo Survivor - successfully complete the Exo Survival Bonus Wave. Domluva na den a hodinu nejlépe přes mail ( zoom.mirek@seznam.cz ) nebo soukromá zpráva. Je dobré mít headset a čas :) Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myshpok Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 Zdar lidi, toto je můj první multiplayer na PS4 a podle očekávání mám dost problém se zaměřováním - citlivostí - zkoušel jsem všechny možné varianty, ale bez výsledku - používání pravé páčky na zamíření - většinou minu - buď málo, nebo moc... Z videíí jsem vypozoroval, že ostatní hráči spíš na cíl jen zamíří, zacílí a vystřelí, jako by pravou páčku ani nepoužívali - ale to nějak nedávám... Máte nějakej tip? Na jakou citlivost hrajete? Používáte Aim assist? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myshpok Odesláno Prosinec 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2014 Používáte při hraní sluchátka? Jsou slyšet kroky ostatních? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Prosinec 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2014 Sensitivity level 4 , doporučuju pro automaty,jinak důležitý je nastavení perků a ze začátku si udělat cestu přes mapu,kterou budeš chodit furt dokolečka,naučíš se místa zkama nejvíc kdo chodí ,hlavně nemá cenu nikde kempit ,prostě chodit,patrolovat si jednu cestu furt dokola a snazit se hrat score do plusu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myshpok Odesláno Prosinec 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2014 Ok, díky, no já jsem se zatím ustálil na 7... 4 je lepší na preciznější zamíření na dálku, ale když u tebe někdo vyskočí a chceš ho trefit "za letu", tak je to pomalé, nebo se rychle otočit a zareagovat,,, no je to opravdu na každým asi, jak hraje a jak moc páčku táhne,,, u sniperky jiný nastavení jak u automatů,,, a taky o cviku, zvyku... A ty sluchátka ano - ne? Je velký rozdíl oproti klasický bedničkám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 (upraveno) Sniperku vůbec nehraj a to jak kdo hýbe páčkou vůbec neřeš :D Musíš trénovat a být positivní nic víc ti nikdo neporadí ohledně páček,sluchátka kničemu ,důležitý je sledovat mapu to je 80% mých Killu. . . Na poslouchání kroků AW fakt nemáš nárok vzhledem ktomu jak málo času tam máš takže asi tak :D Upraveno Prosinec 14, 2014 uživatelem Hankeyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Prosinec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2014 Prej byt pozitivni. Byste meli videt me, jak jsem pozitivni kdyz me nejak ♥♥♥♥ schovanej v rohu mistnosti vezme do zad. Ja mam citlivost na sestku a kdyz si ji zvetsujes, tak proste musis vydrzet par her se v tom placat nez si na to zvyknes. Hlavne nesmis chodit jak splasenej, ja tam porad beham a taky jsem porad mrtvej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Tak jsem to ted celej nasranej vypnul. Nejakej ♥♥♥♥ porad byl za hranicema mapy. V detroidu a defendru byl normalne za plotem. Jak to udelal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinSrom21 Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Hele jde v multiplayeru nejak prochazet mistonosti nebo si aspon zvolit nejaKy filtr? Neuveritelne me vytacni kdyz me to treba 5x za sebou hodi do stejne místnosti, ve ktere bezi mapa kterou proste nechci hrat...posrane rotace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2014 prijde mi, ze to dela schvalne, aby se lidi neodpojovali umyslne. Taky se mi stava, ze kdyz vyskocim, tak me to zas hodi zpatky. Musis chvili pockat az tam bude plno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2015 někdo kdo tady má už otevřenou riot mapu?? potřeboval bych pomoct s Exo Survival Bonus Wave trofejí díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 (upraveno) Doufám,že tady někoho najdu kdo mě pomůže to zprovoznit a připojit se k vám. COD jsem hrál všechny vždycky kupuji pro ně nové PC.:) Ty bych chtěl vyzkoušet multipl.Jen je to takové nepřehledné. Upraveno Duben 3, 2015 uživatelem flesh light Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 Co je neprehledne? Mas plusko? Pak das multiplayer, online, vyberes, co chces hrat a hrajes :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.