flesh light Odesláno Duben 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2015 Jak zjistím zda to běží skutečně 1080p?Mám to sice nastavené na pevno,ale takové okousané okraje to má stále. Jinak tuhle hru miluji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2015 Hra jiné nastavení rozlišení nemá a pokud máš televizi nastavenou na 1080p tak to běží v 1080p. Problém s okraji není v rozlišení ale v nedostatečném Anit-Aliasingu který hra používá..je to běžný standart ..grafická kvalita se obětuje na vrub 1080p protože na to dav slyší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Září 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2015 [h=3]Exo Zombies[/h] Stáhnul to někdo?Jde to vůbec?Mě to píše,že je to nedostupné a mám americkou registraci.Jenže nevím zda to není až po dohrání hry,ale stáhnout a koupit by to mělo jít,jenže nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.