Mígl Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 V pondělí mi přijde ale jak to tu tak čtu tak se asi moc nechytam.. :) je to tak těžký i na lehkou obtížnost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Prosinec 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2014 Ono to zadnou obtiznost na vyber nema :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Prosinec 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2014 Hra je az stupidne lehka (a to vcetne bossu). Zadny DS klon se nekona ani omylem. Ti kdo tohle zacali rozhlasovat musi mit nejspis problem s kazdou hrou... nejvetsi epic fail ve hre, je nalevelovat faith na 20, najit behem pul hodiny hrani QAMAR a pak se stourat v nose. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 Jak pise th0ca... je to opravdu jednoducha hra , bossove lehunci...nevim jestli je to normalni ale po chvilce prvniho hrani sem se dostal pres katakomby k Worshiperovi a toho dal uplne na pohodu ani potiony sem nepouzil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 Ok chtel bych videt jak s rogue to projdes jen stou stafou vsechny bosse a prvni bosove sou celkem easy horsi jak tam sou pak ty bratri atd. vetsi problem jak bosove jsou ty monstra . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 Mrkni zde...vetsina monster je i s roguem lehká, stačí vědet co dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 Vetsina je easy ja myslym jen ty na konci hry jak des na toho judge. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 Myslíš vojáky? Jo ti jsou o něco drsnější než zbytek hry.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 ano hlavne teda za tu rogue ale jak nato prijdes jde to v pohode taky ale staci jedna chyba a cau. nabehne rytir s 2h swordem a rogue jedna chyba cau :D za wara to ustojis v poho to mam uz ng++ ale za rogue toje porod. a ze nekdo napise ze staci stafa a cela hra je easy to nevim no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 O holi to není...pokud víš jak na to stačí ti i startovní zbraň..Probíhám si sem tam speedrun trasu a ten způsob jakým se některé věci dají udělat to jenom koukaš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 19, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2014 Na vsechny bose staci pouzit rukavici s jedem,dat jed runu i do zbrane a tim je totalne zpomalite a je to jednoduchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 (upraveno) No já jsemteprv u druhého bose a už s nim mam problém, ještě jsem ho nedal :) nechápu kde tu jednoduchost berete.. Upraveno Prosinec 26, 2014 uživatelem Mígl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Hele je fakt jednoduchy..chce to byt v klidu a vyckat s utokem na tu spravnou chvili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 druhej boss je ten zastitovanej? Nebo ten na hrbitove? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Štíty ;) je hodně jednoduchej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 druhej boss je ten zastitovanej? Nebo ten na hrbitove? Jo se štítem.. už jsem ho dal, ted jsem u třetího na tom hřbitově. Ten je udělanej fakt skvěle ale vypadá že bude tužší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Tam hlavne jdou doprd*le FPS :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Jo se štítem.. už jsem ho dal, ted jsem u třetího na tom hřbitově. Ten je udělanej fakt skvěle ale vypadá že bude tužší :) vypada, ale po chvili az prijdes na nej a jak se vyhnout tem vsudevybuchum, tak nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Nejsem nějak moc slabej s wariorem damage 38 a armor 57, co koukam na video hráče 123 tak si ho na tom hřbitově dáva se zlodějem rychleji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 (upraveno) Poradí někdo jak zničit bose Infiltrator? Je to pěknej šmejd a vypadá jako velkej krab :) hraju za wariora.. edit: tak už je hotovej, nakonec docela easy. Ale potřeboval bych radu ohledně healt lahviček, mužu jich mít jen 5 což si myslim že je málo. Čim větší číslo vitality tim mužu mít víc lahviček? Upraveno Leden 3, 2015 uživatelem Mígl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 jenom 5??? Získáváš je když vezmeš empty bottle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Ja uz mam 19 na NG++ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 Sakra kde to berete? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2015 (upraveno) no idealne zajit do mist, kam te pribeh zrovna nezene... napr do katakomb a podobne-... btw infiltrator, uz si ho dal? Za warriora je to trochu tezsi, ale staci jen uhybat jeho uderum, a pak vyuzivat prilezitosti kdy se napoji na ty spawny v zemi (po cca polovine zdravi pryc) a zacit ho rasit, nejlepe s nejakym RAGEm, pak to jde hodne rychle s nim... btw tenhle boss je presne priklad toho, jak hra neni co se tech zakladnich trid absolutne vyvazena. Zrovna za klerika sem tohodle bosse dal cca za 2 minuty, ale s warriorem mi trval nekde 10 minut. Pritom paradoxne mi warrior daval vetsi dmg nez klerik v tu dobu. Upraveno Leden 5, 2015 uživatelem th0ca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Leden 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2015 JJ už jsem ho dal, nakonec jsem ho dal podobně jak píšeš.. Dá se s wariorem parýrovat? Nejdou mi dělat třeba nějaký komba atd. prostě jen kryt sek sek kryt sek sek + nějaká ta magie a tak furt dokola :) ale jinak je to skvělá hra, super atmosféra a level design Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.