jfilip47 Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Já z jedním zkoušel the evil w.... A zklamání me kvalita obrazu [emoji17] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 OK. Toho evila bych chtěl taky zkusit jaký to je. Jo ta kvalita obrazu asi nebude nic moc extra ale tak na zkoušku jsi myslím že to stojí když si nejsi jistý jestli to pořídit a nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 No právě jo vypadá to hodně slušné . Hodně podobne resident evil . úžasná atmosféra spousta krve a mrtvol myslím ze to stoji za koupi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 No tak jestli někdo dá na zkoušku tak zkusím a časem pořidim pokud mě to bude bavit. Protože ted bude COD a Far cry 4 takže bych nestíhal co dřív hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Právě nevím zda cod a nebo far cry 4 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 Chci uncharted 4,!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2014 No tak já budu mít oba dva takže jestli budeš chtít tak si to můžeš zkusit první bude cod a pak fc 4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Listopad 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 (upraveno) Jak to teda funguje ??? jeste jsem nemel moznost zkusit.... Budu rad, kdyz si me pridate muzem to vyzkouset.... kasaco10 FC4 by me zajimalo. Mohu nabidnout DC, FIFA14,FIFA15, WD, RAYMAN :D Upraveno Listopad 6, 2014 uživatelem kasaco10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Listopad 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 Funguje to normálně a lehce :) Oba se dáte do party chatu a tam se dá možnost share play. Pak vlastně on potvrdí a bude se to připojovat a jak se to přípojí tak se mu vlastně ukáže můj obraz co vlastně hrají. A když mu to chci předat tak musím kliknout na něho a předat mu ovladani a už může hrát moji hru hodinku :) i když ten obraz není moc extra ale na zkoušku to určitě je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Listopad 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 Myslel jsem si,ale jeste nebyla moznost zkusit. Primal. Kdyz budes chtit tak si me pridej a muzem nekdy neco zkusit. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 Pokud by někdo chtěl vyzkoušet nový CoD... Tak rád půjčím přes shareplay. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Listopad 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 Rád bych si ho zahrál, jak se jmenuješ na PSN? Já jsem: oRmuseq EDIT: Mám tě už v přátelích, kdy budeš online? 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 Zítra večer a o víkendu donutí i v neděli, tak se klidně ozvi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Listopad 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 Tak lidi mám špatnou zprávu. Ted jsem četl že COD nejde sdílet přes share play. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 Přesně tak to je průšvih.... http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=call-of-duty-advanced-warfare-blokuje-share-play-182224 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Listopad 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 To je tak prodat ps4 :-) , to jsou hrozni ♥♥♥♥♥♥♥♥i !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machalcz Odesláno Listopad 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 Share play je super. Ale má to své mušky. Já se na známého připojím (zkoušel jsem Evil Within), ale on na mě ne. Neustále nějaký error. Jinak obraz a zvuk parádní. Latence minimální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Listopad 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 Nepujcil by mi jeste dnes nekdo AC Unity? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejf1468623349 Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 Jo AC muzu nabidnout.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 Dejf - jak se jmenuješ na PSN? 18.11 ti můžu na oplátku sharnout GTA V :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 Lukasneocze - :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejf1468623349 Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 To by slo :-) PSN nick je Dejf_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2014 Pujcil by mi nekdo nove Dragon Age ? Na oplatku tu mam Driveclub,Killzone SF,FIFA 15. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Listopad 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2014 Ahoj pujcil by si me fifu ? pujcim ti gta5 pokud mas zajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chuchmi Odesláno Listopad 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 Čau našla by se dobrá duše, která by mi půjčila na chvilku NFS: Rivals? Chci vyzkoušet a rozhodnout jestli koupit Rivals, nebo počkat na The Crew. Díky PS: Já můžu půjčit GTA V, Shadow of Mordor, Assassin's Creed IV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.