lojkas Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 Zdravim, taky se hlasim :D Chtel bych vyzkouset fifu 15, nhl15, last of us. Na oplatku mohu nabidnout jen gta 5, pvz:gw (ktery ted bude chvilku zdarma tak berte !:D ) a injustice :D Diky za nabidky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chuchmi Odesláno Prosinec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2014 Fifa a NHL jsou demíčka ne? :P PS: Jinak to The last of us bych teoreticky mohl sharenout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2014 (upraveno) Jaké hodnoty bych měl mít, aby mi share šlapalo dostatečně? Pro informaci mám 17mb/s a upload 6mb/s. na půjčení mám Gta, infamous ss, metro 1, lego movie a marvels. Moc toho bohužel není. Rád bych si vyzkoušel: the crew a Driveclub nevím pro jakou hru se rozhodnout. Určitě bych nehrál hodinku, ale tak čtvrt hodinky. Upraveno Prosinec 10, 2014 uživatelem Tulen.mirek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2014 Tak ono to spis zalezi na tom kdo to streamuje ze jo, ale treba ja mam na notasu rychly internet ale v psku mi to jede vetsinu casu o hoooodne pomaleji. Min. upload by mel byt 2Mb/s. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2014 Přesně, taky jsem někde četl, že upload musí být min. 2 Mbps, abys mohl streamovat, takže ty můžeš být naprosto v klidu. Pod 1 Mbps je to bez šance, to mám vyzkoušený. Jinak připojit se k někomu myslím zvládneš s jakýmkoliv netem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Prosinec 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2014 Ahoj pujcil by mi někdo cod ? Děkuji moc . PSN : jardafil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funn3r Odesláno Prosinec 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2014 Ahoj půjčil by někdo Wolfenstein the new order ? Mám Gta 5, Last of Us a BF4 premium. Net mám 40/15 cca. Nick funn3rcz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Prosinec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2014 Rád bych zkusil NHL 15, můžu nabídnout FIFU 15, GTA V. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paťas Bujnoch Odesláno Leden 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2015 Někdo něco vyzkoušet ?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Leden 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2015 Někdo, kdo by mi mohl sharenout Diablo III ? mam GTA V ;) nick #jelenopes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esenpeps1234 Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Ahoj všetkým. Rád by som skúsil nejaké autá ako GT6 , Drive Club, alebo Need For Speed Rivals. :) Môžem ponuknúť Tomb Raider Definitive Edition, Sniper Elite 3, Watch Dogs, The Evil Within, Metal Gear Solid 5, GTA5, Fifa 14. Môj nick je tufik10minko9 Budem rád ked si ma pridáte a môžme sa niekedy dohodnúť [emoji6]najlepšie piatky po šiestej večer a soboty a nedele kedykolvek [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viitaz Odesláno Srpen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2015 Zdarec,nepujčil by mi někdo bloodborne přes shareplay? :) chtěl bych si to zkusit,protože uvažuju o koupi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vitorms Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 Zdravím. Také bych rád skusil.... Mám little big planet 3. Drive club a need for speed. A the last of us. Rád bych skusil second son nebo kilzone. Ale může být i něco jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 Cus jestli chces muzu ti poskytnout obe hry napis a domluvime se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vitorms Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 Čau našla by se dobrá duše, která by mi půjčila na chvilku NFS: Rivals? Chci vyzkoušet a rozhodnout jestli koupit Rivals, nebo počkat na The Crew. DíkyPS: Já můžu půjčit GTA V, Shadow of Mordor, Assass Ano našla. Rád propůjčím. Ale na oplátku za gta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vitorms Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 Super. Mám si tě přidat na ps do friends? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.