Nony Odesláno Listopad 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2014 co sem se dozvedel.. cestina je o5 neuplna jako v poslednim assassinovi.. proc to ubisoft dela? nejhorsi studio s EA Ta čeština teda neúplná není. viz: http://www.zing.cz/novinky/24689/far-cry-4-ma-kompletni-cestinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2014 Pak sem to taky cetl :D kazdopadne co sem rekl o ea a ubisoftu ze jsou nehorsi to plati [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 (upraveno) Díky za návod na CZ ..Zatím jsem se nesetkal s ničím co by nebylo přeložené.Prostě si stačí nastavit jazyk Čeština a titulky Čeština a je to komplet v CZ .. (samozřejmě bez dabingu) :) Upraveno Listopad 18, 2014 uživatelem triss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 pokud mas RGH je navod co smazat za slozky aby jsi mel komplet lokalizaci...zde prevzat návod z jiného fora: ,,Tak CZ jde aktivovat dobře, stačí smazat soubory jiných jazyků typu sound_ : sound_brazilian.dat, fat : french, mexican, spanish a NECHAT : sund_english. dat,fat a sound.dat,fat . Začátek najede ihned do CZ, pak stačí skočit do nastavení hry a změnit jazyk na češtinu a je to, hra už bude napořád CZ :-),, myslíš, že by to šlo i na flash ?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
despe1 Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 Koukám, že můj návod na CZ se šíří rychle, než sem to tady dal, tak to někdo přebral :psp: Tak hlavně , že to pomohlo :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 houba2007 na flash už vyšlo je to verze complex a je česky mám vyzkoušené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 houba2007 na flash už vyšlo je to verze complex a je česky mám vyzkoušené ok dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franzkafka Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 Název release: Far.Cry.4.XBOX360-COMPLEX Velikost: 8.14 GB Žánr: Akční Region: Free Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janx1468624184 Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 Českou verzi jsem na RGH/JTAG spustil takhle a běží to v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jnck Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 Zdraviiim ... Prosim poradte nekdo kam nahrat do RGH soubory pres ISO2GOD ??? Nikdy jsem se ztouto instalaci nesetkal ... vzdy jsem vse delal pres Imige Browser ... dekujiii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 tak kde davas hry tak tam das aj to co ti prerobilo iso2god Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jnck Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 Tak uz funguje ... udelal jsem to dle video navodu ktery sem dal Janx ... dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franzkafka Odesláno Listopad 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2014 tak nakonec mi to na RGH nejde.. převedeno pres xbox image browser, dash 2.0.16747.0edit: tak pres iso2god mi to jde. je tam slozitejsi presun souboru pres image browser Vypadá to, že hra má jakousi ochranu na RGH. Když hru nainstaluješ, tak to prostě na RGH nefunguje a píše, že "disk je nečitelný"... Řešením je překopírovat vše ze složky INSTALLATION 1 do adresáře s hrou. Já nakonec stáhl čistý RGH-Rip co se nemusí instalovat (verze X360CZ - modří už vědí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majklu Odesláno Listopad 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2014 Ta velikost FC4 na xbox 360 8GB mně vcelku překvapila, čekal jsem tak minimálně 16gb, jedno instalační a jedno hrací :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokoppd Odesláno Listopad 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2014 Ja som stiahol verziu FarCry 4 [MULTI][Region Free][XDG3][COMPLEX] pre Xgd3, to som previedol cez ISO2GOD, nahral na externý disk a všetko šlape ako má, aj v kompletnej češtine. Žiadne starosti s kopírovaním a prepisovaním súborov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2014 no šak ano protože tam už je ofiko čeština :D :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokoppd Odesláno Listopad 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2014 No veď práve o to ide. Tým som chcel len podotknúť, že keby niektorý počkali pár dní na CZ verziu neboli by mali starosti ako to rozbehať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2014 nekteri sme nedockavci holt no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Listopad 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2014 je to v pohode:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 20, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 Hra me zatim bavi,cestina jede v poho, nejvic se mi libi kdyz hodim kus masa, prilakam medveda a ten nepřátele zmydli za me :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maajk Odesláno Listopad 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 jen se chci zeptat zda hra je pokračování předchozích dílů nebo ne ? 1,2 a 3 jsem nehral ...děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 ne není.. dej to ma uplne jiny nenavazujici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maajk Odesláno Listopad 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 super dík:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boxerx Odesláno Prosinec 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2014 Nema niekto problem s tlacitkom LB? Vyvolava menu pre vyber zbrani. Ked stlacim a podrzim nic sa nedeje, ked pustam tak na sekundu sa menu zjavi a hned zmizne. Nevie niekto poradit, kde by mohla byt chyba? Je to problem hry, alebo niekde inde? Ovladac je myslim ok. Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yaman Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 Zdravím, stáhl jsem si verzi od complexe, vypalil pres isoburner jako obvykle, ale xbox mi to nebere, ze disk neni podporovany? Má nekdo podobny problem, popr. poradi mi nekdo? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.