kratas666 Odesláno Listopad 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 cau nevite o nekom kdo dela na severu cech hack dsi ( teplice,usti,most) dik za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taz Odesláno Listopad 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 Nic takoveho nepotrebujes, jen si kup flash kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kratas666 Odesláno Listopad 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 cus koupil jsem si tuto R4i SDHC White co mam na ni nahrat dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 http://www.r4isdhc.com/2014-r4isdhc-dual-core/ Bíle možná vypadá ale nejmenuje se tak..pokud ale vypadá stejne tak jakou jsem ti poslal v odkazu. Udělej to, že si pod odkazem "English" uvedené soubory (jde o zazipovanou složku) a všechny soubory pak nahraješ na microsd kartu, tu pak vložíš do flashkarty. No ještě předtím si tam mužeš vytvořit v té pamětové karte další složku, do které si už budeš dávat hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kratas666 Odesláno Listopad 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 vsechno jsem nahral ukaze mi to muziku a prehraje ale hry mi to taky ukaze ale nepusti ukaze mi to tady tu chybu https://gbatemp.net/threads/am-i-retarded-new-r4i-for-3ds-bootrom-cpp-not-support-commerical-ndsrom-file.352313/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 to se snažíš spustit moonshel...(pravděpodobně) já jsem uz mel flashkaret acekard2, acekard2i, R4I-SDHC z r4isdhc.com a nikdy se mi moonshel nepodarilo správně spustit. Na hry (.nds) moonshel nepotřebuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kratas666 Odesláno Listopad 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 tak uz se mi to spustilo nevim jak sem to udelal tak dik moc za pomoc a jeste videa to prehrava v jakym formatu dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kratas666 Odesláno Listopad 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 a tu slozku stim moonshl2 muzu smazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 zkus to.. flashkartu pro DS uz nepouzívám..ale proste není to důležité Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.