donnybsc Odesláno Leden 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2015 Pro někoho těžké pro někoho lehké jsme snad všichni stejní? Úplně zbytečný příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Leden 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2015 Po smazání hry a reinstalu se mi smazal progress.... Sávy uloženy na PS+ i v ps4....hru jsem nainstaloval bez dlc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2015 save to vůbec nevidi ? :( update mas ? nekery hry savy po updatu nevidej kdyz hra update nemá, pripadne stahni i dlc jen ho nepouzivej(nejezdi do fracoi..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Leden 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2015 Po updatu....jenže poslední Dave byl na dlc death King....smazal jsem to kvůli tomu ze v DK jsem byl Low lvl a neměl jsem tam port zpět do Paříže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2015 max muzes zkusit znova dotahnotu death kings a treba uz tam ten port bude :) jak tak koukám trošku sem googlil.. a ma s tim problém víc lidí .. kdo nedokončil první sequenci v death kings tak se mu to Pčko na exit do parize neukazalo.. takze nejak dotahni tu prvni misi.. nakup haldu bomb a nejak to prloze at te nevykostěj , hodně používej parry(obrana kolečko tlačitko) a pak se to ukaze -. :) prvni mise je celkem realne splnitelna i na nižim lvl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kej-M547 Odesláno Únor 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2015 Zdravím všechny Assassiny, kteří ještě paří Unity potřeboval bych do kooperace sehnat ještě jednoho "chudáka", kterému chybí trofej Choreography ( jde v ní o to, že zabijeme 10 NPCček současně), když tak přidávejte ID: Kej-M547 a piště na PSN budu rád pokud mě už máte ve friend listu tak se pouze ozvěte a domluvíme si čas budu rád je to poslední trofej, abych získal platinovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travis9tr Odesláno Únor 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2015 Sel bych do toho s tebou, muj nick travis9tr. Jeste jsem co-op nehral, tak bych byl rad, kdybychom si pomohli navzajem a ty bys mi pomohl i s dalsimi trofejemi v co-opu :) Rano si te pridam a jsem zitra na PSku v podstate cely den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXamp Odesláno Únor 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2015 (upraveno) Jestli někdo hrajete co-po tak bych se rád přidal do skupiny, jsem fanoušek už od prvního dílu��. Když tam na psn jsem KarchnakCz jinak nevíte někdo co všechno musím posbírat abych odemknoul zbroj Thomase C? Upraveno Únor 8, 2015 uživatelem eXamp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frin Odesláno Únor 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2015 Jestli někdo hrajete co-po tak bych se rád přidal do skupiny, jsem fanoušek už od prvního dílu��. Když tam na psn jsem KarchnakCzjinak nevíte někdo co všechno musím posbírat abych odemknoul zbroj Thomase C? máš návod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 Zdarec, tak se mě do mechaniky zatoulalo AC Unity, tedy pro XONE, ale kolegové od zelených tam tu hru vůbec neřeší nicméně se chci zeptat..to je normální i těch filmových sekvencí, že jsou hrozné slowdowny? Opravdu je to neskutečně vidět. Jinak hra mě hned v první misi dost pobavila, když jsem se hnal za típkem co my sebral hodinky a já ho na tržáku asi 3x omylem předběhl a 2x po něm máchl do prázdna :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 u videosekvenci sem si niceho nevsim.. O:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 Tak možná to je jen problém XONE ale ten slowdown je tam obrovský... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Hermes Herman Odesláno Únor 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2015 Dnes je k dispozici 5 Patch ;-) http://assassinscreed.ubi.com/en-US/community/liveupdates/live_updates_details.aspx?c=tcm%3A152-194262-16&ct=tcm%3A148-76770-32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Květen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2015 Chci se zeptat, dlc Dead kings je samostatně hratelné nebo musím mít i Unity? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2015 jedine s unity :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Květen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2015 Ok, díky za rychlou odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Květen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2015 Pokud byste nekdo shanel unity tak budu prodavat sberatelku. Parkrat jsem to zapnul a stacilo. Dlc jsou bohuzel pouzita. Je to na PS4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Květen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2015 hru jsem dohral, ale az potom jsem stahnul chemical revolution, nicmene ve hre se nic nestalo... to to musim hrat znova, aby se ta mise objevila ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2015 obevi se ale neni skoro poznat :D je to jedna jakoby takova ta dobrovolna :D na netu najdes kde by mela bejt v mape :) je to mise tak na 15 min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Květen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2015 Ještě se optám, dlc Dead kings se zpřístupní v průběhu hry ne? Není to tak že bych ho spustil z hlavní nabídky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2015 tak tak v prubehu hry v tvym cafe theatre na dvorku ceka kocar :D jestli si to pamatuju dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Červen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2015 Mam prosim dotaz... nestalo se nekomu ze by Arno z niceho nic pri behu zacal zastavovat? Do ted vse fungovalo normalne a nyni kdyz bezim tak se mi kazdou chvili zastavi a zas rozebehne. Ovladac jsem profoukaval hru i konzoli nekolikrat restartoval a update mam posledni. Nemel nekdo stejny problem? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Červen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 Mam prosim dotaz... nestalo se nekomu ze by Arno z niceho nic pri behu zacal zastavovat? Do ted vse fungovalo normalne a nyni kdyz bezim tak se mi kazdou chvili zastavi a zas rozebehne. Ovladac jsem profoukaval hru i konzoli nekolikrat restartoval a update mam posledni. Nemel nekdo stejny problem? Diky Ahoj, já tedy nemám co se týče pohybu postavy žádný problém, levým analogem ji určuješ směr pohybu, při stisknutém R2 postava běží. :)) Další možnost je jestli jsi náhodou nevkročil do místa nějaké modelové textury, někdy jsou menší problémy při pře-lízaní různých věcí, kdy mi se postava jako by zasekne o texturu, ale tohle jsou minimální případy. Dokončuji teď platinovou, ostatní trofeje byli zábavné a téměř všechny trofeje získáte v průběhu kampaně ale to sbíraní těch truhel po celé Paříži je vážně nezažívné :blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Červen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 Tak zatim jsem vypozoroval ze mi to hra dela jen v ulicich okoli Cafe Theatre. Zkusim mozna komplet reinstal hry... Jinak jeste jeden dotaz: Vyspoiluju si neco z hlavni kampane hranim DLC Dead Kings v prubehu Unity ci neni treba ji hrat az po dohrani hlavni dejove linie? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Červen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 tak dneska se mi konečně dostala tahle "paráda" do ruky, chtěl jsem se zeptat jestli je normální, že jsou cz titulky jen v dialozích a menu nebo u tlačítek je vše anglické?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.