Vallhal99 Odesláno Listopad 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2014 Čau lidi stáhl jsem si CoD zapnu a při načítání nové hry to píše at vyčistím DVD se hrou a hra se vypne nevíte čím to bude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Listopad 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2014 (upraveno) Tak mám ten samý problém.Přitom média nepoužívám,instaloval sem CoD jednu složku (41560914) sem zkopíroval na HDD/Content/0000000000000000/ , a složku CODRGHX sem zkopíroval do HDD/Contet.Protože nevím kam z tou druhou složkou,já na HDD nemám žádnou složku Games.Tak že všechny hry (jsou jednodiskový) jsou HDD/Contet.Dvoudiskový se mi nepodařilo nainstalovat. Hra mi naběhne na cca 20 vteřin,a pak to napíše : this disc is unreadable. A to je něco jako že je špinavý disk. Upraveno Listopad 19, 2014 uživatelem Attila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 20, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 Si vytvor adresar Hry na HDD a pojede ti to, je fuk jestli se adresář jmenuje Hry Games, je to fuk, jen dej do content co mas a zbytek hod jinam, pak je treba nastavit i cestu ke hram v nastaveni FSD3, takze i do content i do Hry/Games Ja mam treba 2 adresare, XBLA a Hry, a vse mi jede Ten vyextrahovany content do content/16nul/ a DVD2 normalne kamkoliv na HDD Vzdyt tu jsou na kazdou hru navody co kam dat a kam nakopirovat, staci jen cist a delat to co je napsáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 tak že vyřešeno.CoD nefuguje více lidem,píše jim tu kravinu o špinavém disku.Tak že sem zkusil stáhnout jinou dvousložkovou hru (GTAV) a normálně jede.Tu složku označenou čísli,sem nakopíroval do HDD1/content/0000000000000000,a tu druhou složku označenou GTAV,jsem hodil k ostatním hrám HDD1/content a frčí.Tak že chyba je v Call of Duty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 20, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 Nevim kde mas chybu ale ja CoD hral a dohral v pohode, nainstalovano tak jak psano v navodu a nejsem urcite jediny takze delas nekde chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Attila Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 Už to tu popisoval v prvním příspěvku Valhall99,já měl to samé a dnes mi to potvrdil kamarád taky.Na jiném foru se o tom píše taky.Je možný,že to dělají jen určité verze. Je mi to šumák,protože sem CoD odehrál na PC.Ale kdyby se to mělo stávat častěji,tak by mě to štvalo.Nic méně vím,že chyby není u mně.:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 21, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2014 Mozne je ze mas spatnou verzi hry, mi se ale jeste nestalo abych nespustil jakoukoliv hru na Xboxu, at uz mela jen jedno DVD nebo 4DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.