Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

polep konzole


Pihnik19

Otázka

Koupil jsem si polep na konzoli.v pohode nalepil ale po nejaky dobe se mi prestal libit a pokusil jsem se ho sloupnout.kdyz jsem ho sloupnul z konzole tak mi na konzoli zustala kouskama ta lepici cast a ted to vypada dost hnusne.:cry::cry:nakonec jsem se zbavil i te lepici casti ale na konzoli mam ted skrabance jak jsem dostaval dolu to lepidlo.hlavne ze mi rikali jak jde polep krasne dolu..nejake rady jak mit konzoli zase jak novou??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Tak na sundání jakékoliv nálepky/polepu nebo i zbytků lepidla je nejlepší použít Odstraňovač nálepek, který koupíš v každých lepších barvách - lacích. Nepoškozuje žádný povrch, osobně odzkoušeno i na ředidla celkem citlivý lexan a různé druhy polykarbonátů.

Škoda, že jsi nenapsal dřív, než ses pokusil zbytky lepidla zeškrabat. Jinak asi jen jak radí czlada, nic jiného mne v tvém případě nenapadá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

ja jsem to neskrabal.tak blbej fakt nejsem jak mi to tu nekdo napsal.bral jsem to normalne hadrem a redidlem.mam poskrabanou tu lesklou cast lehce a na prvni pohled to neni ani videt.jenom kdyz to zkoumam do detailu.ale ja jsem takovej ze chci mit vsechno v takovym stavu aby to vonelo novotou:-)tak ze to zas tak hrozny neni ale i tak me to sere

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Mne to zeškrabaní jen napadlo když jsi psal škrábance ;) Ale je pravda, že na některé povrchy je i hadra se ředidlem moc, třeba na mnou zmiňovaný lexan. Zkus pohledat hlubiny internetu a najít, jestli se dá někde koupit náhradní čelní/lesklá část.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu