franzkafka Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 Název release: Pro.Evolution.Soccer.2015.PAL.XBOX360-COMPLEX Velikost: 8.14 GB Žánr: Sport Region: FREE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 Výborná hra. Tohle je fotbal. Pohyby hráčů, fyzika míče super. Škoda těch licencí, ale to někdo určitě vyřeší. Jak Fifa, tak Pes mají své kvality, ale to heslo Pitch is ours je výstižné. Mě osobně jde hlavně o hratelnost a ta je v Pes realističtější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 jj fotbal super taky mě štvou ty liucence a nedodělané soupisky a málo stadionů ale fotbal super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 Demo Pes 15 mě nadchnulo, včera jsem zkoušel plnou, menu hezky udělané i soundtrack, přidané online mody, je jich tam docela dost, trochu se opičí po Fifě, jinak už tam není jostle pravou páčkou na soupeře jako ve čtrnáctce což bylo trochu neohrabané, odehrál jsem komplet tréning, docela hezky udělané, dostáváte i body za provedení o podle toho hvězdy, jinak zase tak o moc jiné oproti loňsku mi ti nepřipadá, ale hraje se to líp než předchozí ročník, který mě zezačátku nadchnul, ale po 14 dnech mě ta hra naprosto vytočila a smazal jsem ji, to jak se balon odrážel všude možně a člověk nevěděl, kde skončí, to bylo nemožné, tady to snad bude lepší, má vyjít myslím dnes nějaký update, který bude přidávat nové fotbalisty a týmy, třeba Spartu. Jinak Balotelli hraje pořád ještě v Milánu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentium4 Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 Čau kluci, Taky to máte , hraju zápas, tak se ukážou jen soupisky a pak už se hned hraje? Už nevidím jak vycházejí z toho tunelu prostě nic,divný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 pentium jo taky nechapu proč to tam neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentium4 Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 Mě to tam dost chybí, je to osekaný jako. Pak to zkusím na ps3, tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 (upraveno) zkoušel už někdo update jestli to aktualizuje soupisky at vím? edit:tak jsem to zkoušel hned jak se mi zapla hra skocilo mi okno update 4mb ale za boha nemužu najít kde se to stáhlo ve hře ji nemám tak nevím no. Upraveno Listopad 14, 2014 uživatelem Samopall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Listopad 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2014 Někdo link na 1. DLC (Data pack) ? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.