Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pro Evolution Soccer 2015


franzkafka

Recommended Posts

Výborná hra. Tohle je fotbal. Pohyby hráčů, fyzika míče super. Škoda těch licencí, ale to někdo určitě vyřeší. Jak Fifa, tak Pes mají své kvality, ale to heslo Pitch is ours je výstižné. Mě osobně jde hlavně o hratelnost a ta je v Pes realističtější.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Demo Pes 15 mě nadchnulo, včera jsem zkoušel plnou, menu hezky udělané i soundtrack, přidané online mody, je jich tam docela dost, trochu se opičí po Fifě, jinak už tam není jostle pravou páčkou na soupeře jako ve čtrnáctce což bylo trochu neohrabané, odehrál jsem komplet tréning, docela hezky udělané, dostáváte i body za provedení o podle toho hvězdy, jinak zase tak o moc jiné oproti loňsku mi ti nepřipadá, ale hraje se to líp než předchozí ročník, který mě zezačátku nadchnul, ale po 14 dnech mě ta hra naprosto vytočila a smazal jsem ji, to jak se balon odrážel všude možně a člověk nevěděl, kde skončí, to bylo nemožné, tady to snad bude lepší, má vyjít myslím dnes nějaký update, který bude přidávat nové fotbalisty a týmy, třeba Spartu.

Jinak Balotelli hraje pořád ještě v Milánu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zkoušel už někdo update jestli to aktualizuje soupisky at vím?

edit:tak jsem to zkoušel hned jak se mi zapla hra skocilo mi okno update 4mb ale za boha nemužu najít kde se to stáhlo ve hře ji nemám tak nevím no.

Upraveno uživatelem Samopall
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu