Anubis1 Odesláno Listopad 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2014 Region : RF Languages : English Size : 2 DVDs Genre : RPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Listopad 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2014 (upraveno) Disc 2, play disc nejde nainstalovat, dashboard tuto možnost nenabízí, to je paráda, když kampaň zabere 85 hodin to si člověk zničí mechaniku, tady ale čtu něco jiného , i když to je 3 týdny stará informace http://forum.bioware.com/topic/516293-good-news-for-xbox-360-owners/ Ještě dodatek, musím říct, že ti kdo mají rgh mají výhodu, nečekal jsem, že u tak velké hry člověk musí hrát z dvd, zajímalo by mě , jestli to předem avizovali, já se osobně nedokážu soustředit na tak rozsáhlou hru v angličtině a ještě si ji překládat a poslouchat hučící dvd, to mě naprosto vyvádí z rovnováhy, zajímalo by mě jak moc hlučná mechanika je u slimka , protože na fatku se ten neustálý hukot přežít nedá. Apropó, kdybych si hru koupil, jsem naštvanej 20 x víc.:? Upraveno Listopad 15, 2014 uživatelem liborpoulik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Listopad 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2014 a jaké to teda je? moc na rpg nejsem ale vypadá to dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Listopad 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2014 Ty, podívej se, působí to dobře, nakonec jsem se k tomu přinutil a hrál jsem to asi 40 minut, grafika není tak dobrá jako ve dvojce, to je pravda, okolí je graficky chudší, jinak musím říct, že jsem zatím celkem nadšený, hra mi připadá poctivá a propracovaná, v rozhovorech mi to připomíná dost 1. díl, máš taky možnost volby odpovědí, souboje jsou jednodušší, celkově i obtížnost, hrál jsem na normal, ale příběh se mi líbí, řekl bych, že to bude ještě lepší, můžeš měnit vybavení i u ostatních členů družiny, zatím mám jen jednoho, to je zatím asi vše, dám tomu ještě prostor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vallhal99 Odesláno Listopad 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2014 Čau stáhl jsem to má to 2 dvd chtěl jsem to rozbalit v iso extract když to do toho dám a zmáčknu GO tak ta jedna čára projede do konce jakože už to je ale nic se nestalo čím to je? dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Listopad 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2014 Já mám flash , to ti neporadím, jestli se tedy ptáš mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usarny Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 Odehráno zatím 8 hodin a musím to pochválit. Grafika je citelně slabší, než na nextgen, ale s tím se musí počítat a smířit. Občas doskakují textury, framerate občas taky trochu spadne. Ale to je asi vše co bych hře vyčetl. Jinak příběh je skutečně zajímavý a rozhodně jde o slušně napsané rpg. Ale ani příběh není to, co by bylo hlavní. Jde hlavně o hratelnost a ta je prostě skvělá... Obrovská mapa na prozkoumávání. Desítky možností, co dělat, sbírat, vylepšovat. Mám rád hry s takto širokým mikro-managementem, kdy se téměř každý kus brnění, zbraně, nebo čehokoliv jiného dá vylepšovat, upravovat... Zaleží pouze na chuti sbírat tolik surovin, poté je kombinovat, nalézat plány na výrobu atd... Herní doba u této hry bude asi neskutečná (+85 hodin). Mapa je tak obrovská, že zatím těch prvních 8 hodin jsem pouze v jedné lokaci a zdaleka jsem nedokončil všechny questy, výzvy atd... (jednu chvíli jsem měl v této lokaci 19 otevřených a rozpracovaných úkolů). Těmito úkoly, možnostmi a sbíráním mi hra připomíná Mordor, Assasins creed, GTA a podobně... Kdy je spousta možností co ve světě dělat. Vše se navíc otevírá postupně a když člověk vkročí kam nemá (potvory s vyšším levelem), pozná to hned :) Když už mě něco začalo nudit, šlo se dál a zase jsem objevil něco nového, jako skryté dungeony zapečetěné magií, kreslení souhvězdí "jedním tahem" a různá další "tajemství." Když jsem tak koukal na gameplay, tak si hodně stěžovali na loading (kdy pry meli cas si uvarit kafe)... Rekl bych, že v xbox360 verzi nejde o nic hrozného a loading byl vetsinou do pul minuty hotov. S tim, ze ale primo v te obri lokaci nebyl loading ani jeden! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlada123 Odesláno Listopad 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2014 Ahoj,prosím neví někdo jak spustit hru v rgh.Nejde spustit disk 2.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luksa007 Odesláno Prosinec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2014 ahoj poradil bys? mám taky flash normálně jsem to stáhl rozbalil v iso2god a nahraul do content 0000 atd jak vše hru spustim a chce se instalovat ale kdyz zvolim disk tak nejde ten zvoleny a druhy je maly nevis co s tim?? diky moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luksa007 Odesláno Prosinec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2014 ahoj poradil bys? mám taky flash normálně jsem to stáhl rozbalil v iso2god a nahraul do content 0000 atd jak vše hru spustim a chce se instalovat ale kdyz zvolim disk tak nejde ten zvoleny a druhy je maly nevis co s tim?? diky moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanXbox Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 Ach jo, pořád dokola. DISC 2 rozbalit přes image browser a nahrát na HDD do složky kde máš hry. U mě třeba HDD://Games/DragonAgeINQ DISC 1 rozbalit přes image browser a obsah složky content nahrát do content na HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enes Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 je to stejné i na rgh? poradíte mi prosím? přes IMG B. už jsem to přejela a teď to mám jen nahrát tak jak je zmíněno výše? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Březen 7, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Ano, návod nad tvým příspěvkem je pro RGH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joj1100 Odesláno Březen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2015 Také prosím o radu s touto hrou. Mám rgh, stáhl jsem to, nahrál na hdd podle výše uvedeného návodu, spustím to a hra si chce nainstalovat dalších 7.1 Gb a já mám volných 32 GB a když potvrdím tu instalaci tak se nic neděje. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Březen 16, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2015 Mas nejspis spatne nakopirovane soubory, nejspis ty co patri do slozky content/16nul/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.