Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dragon Age: Inquisition

Anubis1

Recommended Posts

Disc 2, play disc nejde nainstalovat, dashboard tuto možnost nenabízí, to je paráda, když kampaň zabere 85 hodin to si člověk zničí mechaniku, tady ale čtu něco jiného , i když to je 3 týdny stará informace http://forum.bioware.com/topic/516293-good-news-for-xbox-360-owners/

Ještě dodatek, musím říct, že ti kdo mají rgh mají výhodu, nečekal jsem, že u tak velké hry člověk musí hrát z dvd, zajímalo by mě , jestli to předem avizovali, já se osobně nedokážu soustředit na tak rozsáhlou hru v angličtině a ještě si ji překládat a poslouchat hučící dvd, to mě naprosto vyvádí z rovnováhy, zajímalo by mě jak moc hlučná mechanika je u slimka , protože na fatku se ten neustálý hukot přežít nedá.

Apropó, kdybych si hru koupil, jsem naštvanej 20 x víc.:?

Upraveno uživatelem liborpoulik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty, podívej se, působí to dobře, nakonec jsem se k tomu přinutil a hrál jsem to asi 40 minut, grafika není tak dobrá jako ve dvojce, to je pravda, okolí je graficky chudší, jinak musím říct, že jsem zatím celkem nadšený, hra mi připadá poctivá a propracovaná, v rozhovorech mi to připomíná dost 1. díl, máš taky možnost volby odpovědí, souboje jsou jednodušší, celkově i obtížnost, hrál jsem na normal, ale příběh se mi líbí, řekl bych, že to bude ještě lepší, můžeš měnit vybavení i u ostatních členů družiny, zatím mám jen jednoho, to je zatím asi vše, dám tomu ještě prostor.

Odkaz ke komentáři

Odehráno zatím 8 hodin a musím to pochválit.

Grafika je citelně slabší, než na nextgen, ale s tím se musí počítat a smířit. Občas doskakují textury, framerate občas taky trochu spadne. Ale to je asi vše co bych hře vyčetl.

Jinak příběh je skutečně zajímavý a rozhodně jde o slušně napsané rpg.

Ale ani příběh není to, co by bylo hlavní. Jde hlavně o hratelnost a ta je prostě skvělá... Obrovská mapa na prozkoumávání. Desítky možností, co dělat, sbírat, vylepšovat. Mám rád hry s takto širokým mikro-managementem, kdy se téměř každý kus brnění, zbraně, nebo čehokoliv jiného dá vylepšovat, upravovat... Zaleží pouze na chuti sbírat tolik surovin, poté je kombinovat, nalézat plány na výrobu atd...

Herní doba u této hry bude asi neskutečná (+85 hodin). Mapa je tak obrovská, že zatím těch prvních 8 hodin jsem pouze v jedné lokaci a zdaleka jsem nedokončil všechny questy, výzvy atd... (jednu chvíli jsem měl v této lokaci 19 otevřených a rozpracovaných úkolů). Těmito úkoly, možnostmi a sbíráním mi hra připomíná Mordor, Assasins creed, GTA a podobně... Kdy je spousta možností co ve světě dělat. Vše se navíc otevírá postupně a když člověk vkročí kam nemá (potvory s vyšším levelem), pozná to hned :)

Když už mě něco začalo nudit, šlo se dál a zase jsem objevil něco nového, jako skryté dungeony zapečetěné magií, kreslení souhvězdí "jedním tahem" a různá další "tajemství."

Když jsem tak koukal na gameplay, tak si hodně stěžovali na loading (kdy pry meli cas si uvarit kafe)... Rekl bych, že v xbox360 verzi nejde o nic hrozného a loading byl vetsinou do pul minuty hotov. S tim, ze ale primo v te obri lokaci nebyl loading ani jeden!

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu