Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 198
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno (upraveno)

No to je neskutečný ten Ubisoft nezná zřejmě rozhraní konzolý, skončíme s apelací u Ubisoftu s CZ, do AC Unity a můžem pokračovat s Far Cry 4, nejsmutnější natom je že obě hry AC Unity i Far Cry 4 obsahují na discích kompletní titulky v CZ, ale rozhraní konzolý nemá v menu češtinu tak máme smůlu, jsou dvě možnosti jak to pořešit buďto před samotnou hru udělat utulitu kde by se navolila už od základu CZ to by musel udělat ubisoft v podobě patche, nebo sony a microsoft udělat patch do konzol s CZ, rozhraním ale to je méně pravděpodobné:?

Upraveno uživatelem Draken666
Odesláno

Mě to přijde nachlup stejné jako Far Cry 3 akorát v horách s trošku vylepšenýma efektama. Každopádně, tu češtinu jsem přehlédl i na PC verzi, protože nikoho nenapadlo kliknout přímo na jazyk. Tam je jazyk English a titulky cestina, ale dá se kliknout přímo na jazky a teprve se rozjede nabídka se všema jazykama. Takhle ♥♥♥♥♥ně jsem to v životě neviděl a skoro každý to přehlédl.

Odesláno (upraveno)

Oukej, tak ja mam za sebou nejaky 3-4 hodky, pri kterych jsem odehral I. akt pribehu a po vetsinu casu se venoval zabirani vezi a outpostu. Pro me byl treti dil hrou roku 2012 a ctyrka na to navazuje v tom nejlepsim slova smyslu. Vetsina veci z trojky zustala pri starem, akorat byla vylepsena, pripadne dotazena. Grafika je krasna, mapa mozna o trosicku vetsi nez u trojky (usuzuji z toho, ze je tu vic outpostu) a vyskytuje se tu i vic druhu zvirat. Vraci se crafting a ziskavani lepsich schopnosti. Variabilnejsi jsou i vedlejsi mise, z nichz cast funguje jako nahodne eventy v GTA V - nekdy proste jedete jen tak po mape, kdyz okolo vas projede nepratelsky konvoj a na vas je, jestli ho ukradnete nebo rozstrilite, cimz se ale pripravite o cast odmeny. Ceska lokalizace ok, hlavni zaporak vypada se chova o neco sectelejc nez Vaas.

To asi tak za tech par hodin, ja jsem s hrou spokojenej maximalne a neberu, ze se jedna jen o "Far Cry 3.5". To rekne jen clovek, kterej to vubec nehral.

Upraveno uživatelem Marr
Odesláno

Řekl bych že ho má každý kdo si hru koupí :) :

If you purchase Far Cry 4 on PlayStation®3 or PlayStation®4, you will get 10 exclusive Keys to Kyrat, allowing you to invite your friends to play via PlayStation®Network.

Nabídl bych, jenže prý ten co posílá pozvánku musí mít ps+ :( Neví někdo jesli je to pravda ?

* PlayStation®4 system owners must have PlayStation®Plus to send online co-op invites. Online co-op game session limited to two hours of online play.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu