MaraTFSI Odesláno Leden 23, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2015 Nasel by se prosim nekdo na 5 minut kdo by mi pomohl udelat tu takedown trofej v coopu? Citovat
ecik Odesláno Leden 23, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2015 Take bych potreboval pomoci s touhle trofeji a jeste s obsazenim stanoviste v coopu. Zatim me to hazelo vylozene k d.ementum, s kteryma to proste neslo. Pridej si me a dame to, nick ecikCZ Citovat
RakovinaRohu Odesláno Leden 23, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2015 (upraveno) Nezkoušel někdo češtinu jestli funguje v US verzi. Myslim to tak, že mám hru staženou z cz store nastavené cz titulky a už jsem to i hrál. A ted přehodim na US slot zda zůstane ta čeština nebo se to nějak přepíše? Díky Upraveno Leden 23, 2015 uživatelem RakovinaRohu Citovat
Bomber97 Odesláno Leden 23, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2015 Já hraju na US účtu a české titulky mi tam normálně jedou ;-) Citovat
mikas_cze Odesláno Leden 23, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2015 Hele, to se mi nějak nezdá. Na US store obsahuje Far Cry 4 jen angličtinu a nějaký ten jazyk z jižní ameriky Citovat
Bomber97 Odesláno Leden 23, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2015 (upraveno) To určitě, ale on psal, že to stáhl z CZ storu a pokud chceš hrát tu samou hru jenom pod jiným účtem ( třeba i US ), tak by to vadit nemělo. Já takhle teda hraju, když stahuju z CZ storu a pak hraju pod hlavním učtem, který je US, tak titulky mám české. Ale třeba jsem to nepochopil, jak to myslel a v tom případě je to jak píšeš ;-) Případně jsem se předtím blbě vyjádřil. Upraveno Leden 23, 2015 uživatelem Bomber97 Citovat
RakovinaRohu Odesláno Leden 23, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2015 To určitě, ale on psal, že to stáhl z CZ storu a pokud chceš hrát tu samou hru jenom pod jiným účtem ( třeba i US ), tak by to vadit nemělo. Já takhle teda hraju, když stahuju z CZ storu a pak hraju pod hlavním učtem, který je US, tak titulky mám české. Ale třeba jsem to nepochopil, jak to myslel a v tom případě je to jak píšeš ;-) Případně jsem se předtím blbě vyjádřil. Jestli to tak děláš bude mi to snad fungovat. Díky Citovat
MaraTFSI Odesláno Leden 24, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2015 Dokončil někdo všechny Y mise těch dvou huličů? V misi Nazí a křičící kdy na začátku plavu a pak jedu na vodním skůtru mi po sebrání baťohu se zbraněmi hra nic neudělá a neukončí mi ůkol, takže misi nelze dokončit. Měl někdo stejný problém? Díky Citovat
RakovinaRohu Odesláno Leden 26, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2015 Nezkoušel někdo češtinu jestli funguje v US verzi. Myslim to tak, že mám hru staženou z cz store nastavené cz titulky a už jsem to i hrál. A ted přehodim na US slot zda zůstane ta čeština nebo se to nějak přepíše? Díky Zdar všem, tak ta čeština na US nejede. Zkoušel jsem spoustu možností a ani tuk:) Citovat
Dejf1468623349 Odesláno Leden 26, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2015 Dokončil někdo všechny Y mise těch dvou huličů? V misi Nazí a křičící kdy na začátku plavu a pak jedu na vodním skůtru mi po sebrání baťohu se zbraněmi hra nic neudělá a neukončí mi ůkol, takže misi nelze dokončit. Měl někdo stejný problém? Díky Ja to dokoncil bez problemu. Citovat
MaraTFSI Odesláno Leden 26, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2015 Tak nakonec dohledano ze zahranicniho fora. Jedna se o chybu ve hre a zpusobuje ji uzivani injekci v teto misi. Vzhledem k dlouhemu plavani hned na zacatku se podani injekce vic nez nabizi. Snad to nekomu pomuze kdyby mel nekdo stejny problem... Citovat
Nerf1468627183 Odesláno Leden 27, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2015 Dost libová hra , jde vidět že se na tom UBI vyhrál víc než na AC . Líbí se mi jak hru můžete dohrát hned po 15 minutách :D líbí se mi to, že hra může skončit třemi možnými způsoby, fakt pecka. Citovat
Aprila_cz Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2015 Sjíždí někdo MP? Přijde mi to takový zvláštní :/ Citovat
Marr Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2015 MP jsem hral chvili trofejim, vubec me to nevzalo. :) Citovat
MaraTFSI Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2015 Pomozte mi nekdo prosim s tim takedownem za hurka. Muj nick na PSN je MaraTFSI tak si me pridejte. Diky Citovat
MajlloB Odesláno Leden 30, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2015 Nevite jak je to stim zurnalem do kolekce natom letisti? Kde se plni mise pro W na mape mi to ukazuje, ze je tam cast do sbirky, ale nemuzu to tam tam nikde najit. Citovat
MaraTFSI Odesláno Leden 31, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2015 Nevite jak je to stim zurnalem do kolekce natom letisti? Kde se plni mise pro W na mape mi to ukazuje, ze je tam cast do sbirky, ale nemuzu to tam tam nikde najit. Chyba ve hre... ten denik se tam zobrazi misto toho pocitace az po dohrani vsech misi pro W Citovat
MaraTFSI Odesláno Leden 31, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2015 Nevite nekdo jak znovu aktivovat DLC? Mam limitovanou edici... v prubehu hry jsem si aktivoval mise s Hurkem ale nehral je zatim. Pak zmizely a ted ani po dohrani hry se nechteji objevit. Citovat
martanmares Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2015 Zdarec. Nepomohl by někdo prosím o víkendu s těma co-op trofejema? Vypadá to jako záležitost na pár minut a chtěl bych platinu právě. Díky ;) Citovat
MajlloB Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 10, 2015 Zdarec. Nepomohl by někdo prosím o víkendu s těma co-op trofejema? Vypadá to jako záležitost na pár minut a chtěl bych platinu právě. Díky ;) Muzem se domluvit pridej si me MajlloB. Citovat
cajda Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 10, 2015 Hra se mi sekla vypnul jsem ji restartoval konzoli. Po spuštění píše poškozené data uložení. Takže nezbývá než hrát odznova??? Citovat
Manoust Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 10, 2015 pokud mas zaple ukladani savu na cloud, tak se tam podiv a zkus si stahnout posledni save Citovat
MaraTFSI Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 11, 2015 Nevite prosim nekdo jak znovu aktivovat DLC? Zmizelo nez jsem ho zacal hrat...:-/ Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.