MaraTFSI Odesláno Březen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2015 Dik za vysvetleni... nebylo mi to prave ze jasny. Kazdopadne s dlc neporadim...:-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masterBE Odesláno Březen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2015 chvalsinak dnes budu na ps4 tak spáchame toho spolujezdce a hurka uděláš snadno, stačí se přihlásit k někomu na coop a s ním dobít outpost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masterBE Odesláno Duben 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2015 Nikdo kdo by chtěl trofej Changing Lanes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hawky_cz Odesláno Duben 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2015 (upraveno) Zdravím, potřeboval bych taky pomoci s těma dvouma trofejemi. Kdyžtak Hawky_cz dík. Hotovo, díky za rychlou pomoc :-) Upraveno Duben 5, 2015 uživatelem Hawky_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bloodzgame Odesláno Duben 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2015 Zdravicko, nekdo na trofeje? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bloodzgame Odesláno Duben 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2015 (upraveno) a mam dotaz, kdyz si koupim season pass, tak mam veskery obsah dlc pak zdarma, nebo jak to vlastne funguje a jake vyhody tam jsou, jestli se teda season pass vyplati ci ne, dekuji predem za odpoved :) Upraveno Duben 13, 2015 uživatelem bloodzgame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2015 seasson pass obsahuje vsechny DLC co vysly nebo vyjdou, vyhoda je ta, ze te to vyjde cenove levneji nez kdyby jsi kupoval kazde DLC zvlast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Duben 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2015 Čau, sháním lidi, co by mi pomohli s 1 trofejí. Potřebuju dokončit mod Demonicka maska, ale v lobby se připojí tak max. 1 člověk, už to asi nikdo nehraje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Duben 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2015 Čau, sháním lidi, co by mi pomohli s 1 trofejí. Potřebuju dokončit mod Demonicka maska, ale v lobby se připojí tak max. 1 člověk, už to asi nikdo nehraje. čau. rád to opět zapnu. odpoledne až navečer bych měl být online, přesně nevím v kolik.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Duben 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2015 Díky, už to mám, teď už prodávám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZatlpE Odesláno Duben 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2015 Potřeboval bych pomoct s trofejí, kde musím udělat takedown z auta spolujezdce.... náhodně jsem to zkoušel, ale kolega nikdy nepochopí co chcu... Pomůže někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinek Odesláno Květen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2015 Potřebuju poradit jak se dá změnit zbraň.Mam luk a nemužu ho vyměnit za pistoli.Předem děkuju za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Květen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2015 Zkouseli jste si nekdo udelat nejaky mapy v editoru? Da se to treba pak hrat s kamosem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Květen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2015 Mam klice do Kyratu, chce nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chvalsinak Odesláno Září 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2015 Hraje to jeste nekdo ? Potreboval bych pomoct s trofeji Changing Lanes ( vehicle takedown) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Září 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2015 Ja to jeste obcas hraju, ale nevim teda, co z tech trofeji clovek vlastne ma...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chvalsinak Odesláno Září 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2015 Moje PSN ID: lordLITVY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MexsOne Odesláno Prosinec 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2015 Hraje jeste někdo ? Potřebuji pomoct s 2 trofejema v coop, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2015 Jop staci rict :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
datomek Odesláno Leden 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2016 (upraveno) Ahoj všem, hrajete ještě někdo tuto bezvadnou hru? Pokud by někdo rád zapařil jsem pod nickem datomCZ na PSN. Vyrábím i mapy v editoru. Kdyby i na tohle tema bylo nejake info nebo nejaka ceska komunita nadsencu, dejte prosim vedet. Dnes asi budu zverejnovat mou dalsi mapu s názvem: KOMANDO MOUNTAINS v.1.0 - makal jsem na ni cca 5 dní a myslim, ze je bozi, jinak ma dalsi mapa 1. je pod nazvem: DATOMCZ ISLAND v.1.0, tak kdyby nekdo chtel, muzete si zahrat.. Preji hezkou zabavu.. Upraveno Leden 6, 2016 uživatelem datomek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Leden 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2016 Sice uz jsem hru dohral, ale mapy rad vyzkousim, diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
datomek Odesláno Leden 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2016 (upraveno) Tak se teda Romixi dobre bav.. Zbrane a gyrokoptra jsou schovany ruzdne v prirode, nic vsak v lesich.. :) vsude by se melo dat vylezt.. mej se a kdyztak coop .) jsem pod nickem datomCZ.. Zde jsem i udělal nějakou menší upoutavku: Upraveno Leden 8, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vencel.michael Odesláno Leden 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2016 Zdravím hráče FarCry, chtěl bych poprosit někoho, kdo si najde chvilku čas a pomohl by mi získat trofej Changing Lanes jsem pod nickem M1ch4elP1989. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lividity Odesláno Březen 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2017 Ahoj prosim o pomoc so ziskanim poslednych dvoch trofeji Brother In Arms a Changing Lanes v Coope, moje ID: ScepticLividity, dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.