Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Hlasitý elektrizující zvuk


Štěpán Dvořák

Otázka

Ahoj,předem se omlouvám,pokud zakládám nové téma,podobné jsem už sám založil,ale tohle je zase malinko jiné. Můj PS4 vydával pískot od zdroje,tak jsem ho poslal do reklamace a zpátky mi poslali jinou konzoli,která taky píská,takže to pravděpodobně dělají všechny konzole,ale tahle nová je ještě navíc strašně hlasitá,pořídil jsem videa,na jedné jsem sundal i kryt HDD,aby to bylo lépe slyšet - nejvíce se to asi ozývá na pravé straně,takový elektrizující bzukot,nevím jestli může být špatný HDD,nebo něco,ale ta starší konzole byla tichá jako myš proti tomuhle..Posílal jsem jí do servisu znovu a tam mi řekli,že to je normální vlastnost konzole,ikdyž předtím mi to za podobný problém vyměnili!Je to nejvíc slyšet v zatížení konzole,při hraní.Dělá vám to taky?

https://www.youtube.com/watch?v=ScDp43OpxrA - při hraní Tomb Raider

https://www.youtube.com/watch?v=NvezeDY_UAA - při FIFA 14 (samozřejmě vím,že hdd vydává zvuk,ale tady myslím takový ten monotóní zvuk..

https://www.youtube.com/watch?v=vn9k6j07FDE&feature=youtu.be - a tady asi ve 30 vteřině,to ani už nevím co můž být..

Upraveno uživatelem Štěpán Dvořák
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Tak na tom třetím videu jak píšeš od těch 30 sekund, to jde hodně slyšet. Těžko říct, co to může být, mě to konzole nedělá. Může to být nějaká maličkost, která nebude ničemu vadit (kromě toho zvuku) nebo to může být něco vážnějšího, co se třeba projeví více časem. Ale takovéto reklamace jsou asi těžké, protože předpokládám, že to netestujou moc důkladně - zapnou to na 15 sekund, nic neslyší, zabalí to a pošlou zpatky s tím, že je to ok. Tak snad to budeš mít v pohodě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No v servisu mi řekli,že to dlouhodobě testovali,dělal to ten samý člověk,tak mi to nejde do hlavy..Na tom třetím videu to byl asi extrém,poté už to konzole neudělala,ale to jak je na ostatních,ten elektrizující zvuk,tak to dělá pořád - je to slyšet hodně na pravé straně konzole..Celkově i nějak moc vibruje,musel jsem jí vzadu podložit kartonem..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Hele, včera jsem nechal zapnutou konzoli a dal jsem stahovat Destiny demo. Za nějaký čas jsem ten zvuk uslyšel taky. Po chvilce to zase odeznělo. Možná se to objevuje častěji, ale když je do toho ještě zvuk ze hry, tak to neslyším. Myslím si ale, že se to objeví jen jednou za čas, možná když konzole běží o něco déle.

Bylo to ale tiché, slyšel jsem to jen proto, že v pokoji byl naprostý klid.

EDIT: Ale jo, dělá mi to prostě po zapnutí, ale všimnu si toho jen tehdy, když si přečtu nějaké takového vlákno. :D

Jak jsem psal, u her to neslyším, je to dost potichu, takže to ani nevnímám. Podle mě je to trafo. Stejný zvuk je i u nabíječky na NTB. Ovšem, na tom 3. videu to už je vážně extrém.

Upraveno uživatelem Ddraig
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Zkousel jsi jinaci zasuvku? Toto muzou delat rozvojky nebo prodluzky, na ktere jsou zapojeny vice zarizeni.

Treba jak jsem mel v kuchybi provizorne pc a byl zapojen na stejnou zasuvku jak lednice. Tak jak se vypl kompresor od lednice tak se mi zhaslo podsviceni u klavesnice. Vim ze to s timhle primo nesouvisi ale vim ze i piskani muze toto delat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Nejvíc je to slyšet přímo ve hře,když je konzole vytížená při hraní..To třetí video je asi i nějaká vibrace,jak se otáčí bluray mechanika,tak to vibruje..ale jinak ten elektrizující zvuk to je pořád..No jsem z toho vážně zklamaný,takový obštrukce pořád..Ta konzole co jsem měl předtím byla zase v tomhle nasprosto tichá,zase víc pískala,když byla vypnutá,ale to bylo asi lepší než tohle jak vibuje a bzučí..Ale co jsem koukal na internetu tak se o tom docela dost lidí zmiňuje,takže to pravděpodobně bude zase "normální"..Zásuvky jsem zkoušel různé,to asi problém nevyřeší.. :/ Taky HDD mi přijde nějak hlučný,někdo psal o tom,že ho vyčistil a ten zvuk přestal,ale jak ho vyčistit kromě nějakýho profouknutí,tak to nevím..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu