headhot Odesláno Duben 7, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 tak hlavne dohraj vsechny 3 dlc:) Jinak,jak jsem hral bloodborne tak jsem sel ihned do 2-Hand,ale zde je problem,ze se pri utoku R2 i dost nici. V DS jsem vzdycky volil zbran s nejvetsim dosahem. Takovy halbert a spear jsou epic. Greatsword je fajn,ale az budes mit vetsi armor,protoze jsou dost pomale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 Jestli hrajes Str build, tak bastard sword. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 7, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 zhlediska,ze uz hraje DLC,tak bych volil nejakou boss souls weapon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 Dekuji,ja hraju s drevenou palici a Fire long swordem,oba na +10,ale tady mam pocit ze uz ke to malo [emoji1] ted jsem zkousel mec Key to the Embedded- ma peknej set ale porad premyslim jestli to neni fakt nejakej klic a jestli to nejde nejak rozdelat... Zkusim bastard :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 7, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 pokud se nepletu je to klic,co se pouziva v nejvyssim patre veze,pred glass knightem. Takova klec,kde je uveznena "panna" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 Tak tam jsem nebyl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 Oprava byl,takze se tam vratim a zkusim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 zhlediska,ze uz hraje DLC,tak bych volil nejakou boss souls weapon Koukal jsem co mam v inventu,jak poznam souls weapon?Mam tu napr. Giant warrior club,Malformed skull,Grym Great hammerq a Dragon tooth,sice maj velkou damage,unesu je ale netrefim(asi malo dexterity?)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 U Straida nebo jak se pise v Lost bastille a nebo u vrany (nevim jmeno vrany ani levelu) je vymenujes... a jsou to zluty a oranzovy duse v inventari. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 Diky,ted jsem nejaky vymenil,ale opravdu nechapu logiku tehle zbraní.... Davaj stejnou damage jako club +10 co mam,pri velkym uderu jde hned vydrz zbraně do kopru a kolikrát se ta zbran vubec netrefí na zamerenyho protivníka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 Vítej v Dark souls :) Chce to trénink a vypilovat techniku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 [emoji1] no dobre ale proc teda pouzivat ty boss souls zbrane? Daji se levelovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 Ano dají se upgradovat pomocí Petrified dragon bone na +5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 Ok,chapu teda princip tehle zbraní takhle : rychle se ničí,některý mají kouzlo (ohen,led atd. co dava další dmg),nezaměří na protivníka,ale pokud se slušně vyleveluje tak stačí jedna rána a i hodně silnej protivník je k.o... chapu to spravne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 No pointa těch zbraní je že jsou unikátní ..některé mají speciální schopnosti pří silném útoku, unikátní moveset apod.. například Kings Ultra Greatsword při zásahu protivníka snižuje durabilitu jeho věcí, štít looking glass knighta umí odrážet kouzla a můžeš tak i trefit nepřítele a výčet může jít dál..některé jsou podstatně lepší než druhé..a je jich několik, které jsou naprosto k ničemu (např. Acred sword z duše Flexile Sentry). Doporučuji mrknout na wiki.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2015 Nepritele zameri kazda zbran, ale problem je u tezkych, ktery maj spatnou pohyblivost. Ja pouzival dlouho pursuer greatsword a smetler ultragreatsword v kombinaci s nejakou lehkou, rychlou zbrani.Naposledy mi ale velmi vyhovoval lost sinner great sword, ci tak nejak se jmenoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 8, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2015 ono casem zjisti,ze nema cenu zamerovat monstra a bossy. Prichazi tim tak o crital utoky. Musim rici,ze bloodborne me v tomto smeru hodne naucil a DSII tedka hraju jinym stylem. kdyby v DSII odstranili tu vahu a bylo by to jako BB,tak kazdy hodim s 2H Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2015 Myslis critical ze zadu kdyz mu das nekolik ran najednou? To delam [emoji1] Ted se morduju na ty snezny plani s konma a vubec netusim kam mam jit,ze ja blbec do ty rakve lezl [emoji1] [emoji1] [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2015 Nejhorší lokace..a to počkej až se přes ty "podělané" koně dostaneš k bossovi a ten tě slupne jak malinu :) Zase koně :) .. Jinak se drž vpravo než dojdeš k bednám dřevěným a tam se dá sejít přes lávku k bossovi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2015 No ted jsem se dostal k bossovi a jsou to 2 tygri a bylo to celkem rychli pac jsem cestou vyplejtval estus flasky... Co bych dal za jeden bonfire u bosse :-) .... S tou cedtou jak pises- ja sel vlevo od domu ke domu a pak je tam ta zmrzla lavka.... Nebo tam vede jedte jina cesta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2015 Vede tam jediná, tu jak si šel..ale rychlejší je držet se vpravo než jít dům od domu..prostě jít/běžet a ignorovat/vyhýbat se koním..u téhle lokace jsem se navztekal jak pes..naprosto otřesný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2015 (upraveno) No to mi povidej,ja uz tu taky penim... Hruza... Mam ale pocit ze jak tam sviti to svetlo a chvilku je boure a chvilku ne ze me to svetlo jakoby objevi a pak se ozve ten zvuk+ kone....zkusim bezet a uvidim... Ale je to desny Edit: No jako ja na to prdim... Tohle je fakt extrem.... Vyplacal jsem tu akorat inventar,tohle je strasne pritazeny za vlasy... Vratim se sem jindy Upraveno Duben 8, 2015 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2015 ta boure uticha aby si videl na cestu. Kone si te najdou i v bouri... Jak pise Hrac123 tam se vyplati spis jen bezet, muzes to zkusit i po leve strane, tam zas je min. koni ale je to delsi, viz. http://darksouls2.wiki.fextralife.com/file/view/outskirts.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2015 (upraveno) No ja jsem se u toho tak rozcilil,ze jsem to musel vypnout :) ...jeste jsem v tomhle dlc zkousel ten zaverecnej bossfight a taky lahudka.... Konec tohohle dlc (ty tygri a finale) mi pripada fakt dost prestreleny a pritazeny za vlasy EDIT : proc mi nejde vstoupit do dlc Sunken king? Nevite nekdo? ...Pres portal jsem se dostal ale dvere jsou zavreny Upraveno Duben 8, 2015 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2015 potřebuješ item pro otevření brány...pro ivory je to ten frozen květ, pro zbylé si nevzpomínám..ale také nevím kde zbylé dvě jsou, zatí jsem je nenašel..ale ještě jsem ani neprocházel DLC..ještě aby to tak byla odměna za zabíti Luda atoho druhého tajgra :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.