Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

SmartGlass na PC (win 7, 8,..)


skolni.flakac

Recommended Posts

Vše je vcelku jednoduché. Stačí stáhnout aplikaci BlueStacs - http://www.bluestacks.com/ - a klasickým způsobem Next > next > next > finish nainstalovat.

Aplikace se po nainstalování tváří (nebo spíše JE) prostředí android. Pozor !!! Nelze instalovat z klasického Google PLAY. Aplikace musíte stáhnout ve formě blabla.apk

Takže. Pokud budete chtít tuto aplikaci využívat právě na SmartGlass, stáhněte si tento soubor - http://uloz.to/x13aN3kr/com-microsoft-xboxone-smartglass-2-4-1411-03000-www-apk4fun-com-apk - jedná se o SmartGlass 2.4.1411.03000 - momentálně aktuální (25.11.14)

- pokud bude chtít používat jiné aplikace, s největší pravděpodobností je budete muset také stahovat ve formě .apk

Pokud máte staženo, najděte onen stažený soubor a dejte si ho na chvíli třeba na plochu. V adresáři PC najděte složku, kam jste nainstalovali aplikaci BlueStacs. Nejčastěji to bude asi: "C:\Program Files (x86)\BlueStacks\ v této složce hledáme soubor: HD-ApkHandler.exe Ideálně si udělejte zástupce na ploše.

Teď už jednoduše přesuňte staženou .apk na ikonu s HD-ApkHandler.exe . Aplikace se nainstaluje do "androidu" a vy můžete vesele používat SmartGlass na PC.

Mám osobně vyzkoušeno a zatím pracuje bez problémů

post-20333-14687179427866_thumb.jpg

Upraveno uživatelem skolni.flakac
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na PC je k dispozici pro Win 8, 8.1 a 10 Preview. Delat aplikaci na starsi systemy nedava moc smysl, pokud je potreba tlacit nove :)

trapné jak se některé firmy chovají. To je, jak kdyby servisy řekli, nebudeme opravovat jedničkové oktávky, je potřeba tlačit do nových.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

trapné jak se některé firmy chovají. To je, jak kdyby servisy řekli, nebudeme opravovat jedničkové oktávky, je potřeba tlačit do nových.

Tady tě musím opravit ... toto není jako, že by je přestali servisovat, 7ky stále servisují. Spíš je to, že některá nová funkcionalita nebude dostupná pro starší modely ... třeba, že adaptivní tempomat už nebudou dávat do jedničkových oktávek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...
  • 7 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu