Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Error code C000-0099 RGH

Quicksilver

Recommended Posts

RGH mam delsi dobu a Ban jsem dostal uz davno pred nekolika lety.Predtim jsem normal daval novejsi verze.Vzdy davam : xeBuild_GUI_2.093 +NAND Flasher 360 for XBOX 360 v1.2.0

Upravim verzi NAND a predelam v XEBUILD , vratim do Xka a pak jsem tam dal USB.Vypnul Xko a naskocilo me update ... a pak takhle hlaska.Jinak vse ostatni maka porad dal.

Mam tedy verzi : $SystemUpdate_16747.zip

// JEEE ja jsem ♥♥♥♥♥ .... mam od jednoho borce WIRELESS flasku a mel jsem ji zapnoutou ... proste LIVE jako zapnuto a pritom ho nemam a mam BAN.

Uz mam update hned se z USB nacetlo.Takova prkotina a clovek u toho sedi 2 hodiny :))

Akorat se jeste neumim pripojit na FTP pres IP ..ktere normal vidim na xku a stejne se neda pripojit :_(

Upraveno uživatelem Quicksilver
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uz jsem update vyresil problem byl ve zapnutem USB originalnim Adapteru.Mel jsem ho vypojeny,ale pamatovalo si to nastaveni a neslo me to pres nej pustit.

Rucne jsem ho vypnul a uz je to ok.Tedka se peru FTP nemuzu se pripojit. Divny je ze kdyz dam test nejde ani na net.Vyhodi to hlasku ....

neco o DNS

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu