Quicksilver Odesláno Listopad 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 Udelal jsem update vse maka v pohode,ale pokud chci nahodit AVATARy tak me to nahodi chybu : Error code C000-0099 Jedna se o BAN. Uz jsem provadel update nekolikrat a nikdy jsem nic podobneho nevidel.Da se to nejak vyresit ? Diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 28, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 Jaký BAN? Ty jsi připojený s RGH konzolí na XBLive? Odkud provádíš update avatarů a používáš stejnou verzi DB jakou jsi nahrál do Xboxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Listopad 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 (upraveno) RGH mam delsi dobu a Ban jsem dostal uz davno pred nekolika lety.Predtim jsem normal daval novejsi verze.Vzdy davam : xeBuild_GUI_2.093 +NAND Flasher 360 for XBOX 360 v1.2.0 Upravim verzi NAND a predelam v XEBUILD , vratim do Xka a pak jsem tam dal USB.Vypnul Xko a naskocilo me update ... a pak takhle hlaska.Jinak vse ostatni maka porad dal. Mam tedy verzi : $SystemUpdate_16747.zip // JEEE ja jsem ♥♥♥♥♥ .... mam od jednoho borce WIRELESS flasku a mel jsem ji zapnoutou ... proste LIVE jako zapnuto a pritom ho nemam a mam BAN. Uz mam update hned se z USB nacetlo.Takova prkotina a clovek u toho sedi 2 hodiny :)) Akorat se jeste neumim pripojit na FTP pres IP ..ktere normal vidim na xku a stejne se neda pripojit :_( Upraveno Listopad 28, 2014 uživatelem Quicksilver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 28, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 Napiš sem celou část toho chybového kódu. V jaké složce na USB máš ten update umístěný? Děláš ten update z orig. Metro DB? (ne z FSD). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Listopad 28, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 Uz jsem update vyresil problem byl ve zapnutem USB originalnim Adapteru.Mel jsem ho vypojeny,ale pamatovalo si to nastaveni a neslo me to pres nej pustit. Rucne jsem ho vypnul a uz je to ok.Tedka se peru FTP nemuzu se pripojit. Divny je ze kdyz dam test nejde ani na net.Vyhodi to hlasku .... neco o DNS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.