Quicksilver Odesláno Listopad 28, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2014 Udelal jsem update vse maka v pohode,ale pokud chci nahodit AVATARy tak me to nahodi chybu : Error code C000-0099 Jedna se o BAN. Uz jsem provadel update nekolikrat a nikdy jsem nic podobneho nevidel.Da se to nejak vyresit ? Diky za info. Citovat
Moderators drak3go Odesláno Listopad 28, 2014 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2014 Jaký BAN? Ty jsi připojený s RGH konzolí na XBLive? Odkud provádíš update avatarů a používáš stejnou verzi DB jakou jsi nahrál do Xboxu? Citovat
Quicksilver Odesláno Listopad 28, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2014 (upraveno) RGH mam delsi dobu a Ban jsem dostal uz davno pred nekolika lety.Predtim jsem normal daval novejsi verze.Vzdy davam : xeBuild_GUI_2.093 +NAND Flasher 360 for XBOX 360 v1.2.0 Upravim verzi NAND a predelam v XEBUILD , vratim do Xka a pak jsem tam dal USB.Vypnul Xko a naskocilo me update ... a pak takhle hlaska.Jinak vse ostatni maka porad dal. Mam tedy verzi : $SystemUpdate_16747.zip // JEEE ja jsem ♥♥♥♥♥ .... mam od jednoho borce WIRELESS flasku a mel jsem ji zapnoutou ... proste LIVE jako zapnuto a pritom ho nemam a mam BAN. Uz mam update hned se z USB nacetlo.Takova prkotina a clovek u toho sedi 2 hodiny :)) Akorat se jeste neumim pripojit na FTP pres IP ..ktere normal vidim na xku a stejne se neda pripojit :_( Upraveno Listopad 28, 2014 uživatelem Quicksilver Citovat
Moderators drak3go Odesláno Listopad 28, 2014 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2014 Napiš sem celou část toho chybového kódu. V jaké složce na USB máš ten update umístěný? Děláš ten update z orig. Metro DB? (ne z FSD). Citovat
Quicksilver Odesláno Listopad 28, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2014 Uz jsem update vyresil problem byl ve zapnutem USB originalnim Adapteru.Mel jsem ho vypojeny,ale pamatovalo si to nastaveni a neslo me to pres nej pustit. Rucne jsem ho vypnul a uz je to ok.Tedka se peru FTP nemuzu se pripojit. Divny je ze kdyz dam test nejde ani na net.Vyhodi to hlasku .... neco o DNS Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.