zyzuluzu Odesláno Prosinec 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2014 Zdravim Dneska mi xbox live nabídl aktualizaci, chtěl sem se zeptat jestli tato aktualizace bezpečná :D? mám dashboard 2.0.16767 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Prosinec 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2014 Ahoj, teď jsem update doinstaloval a vypadá to že v pohodě. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicoolas_Doe Odesláno Prosinec 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2014 Ahoj, teď jsem update doinstaloval a vypadá to že v pohodě. :) Me to dneska rano po stazeni update dalo BAN. Tak radeji par dni pockejte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Prosinec 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2014 To jsi mě teď moc nepotěšil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicoolas_Doe Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 Uff, tak beru zpět. Po update mi to napsalo hlášku, která občas indikuje ban. Live nakonec po hodině začlo běhat. Takže planý poplach, sorry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 Update probehl v pohode, vse ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lee77 Odesláno Prosinec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2014 Caute dnes mi to nabidlo opet novy update nevite jestli je to bezpecne? Mam Dash: 2.0.17148.0 a lt 3,0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HepmiCZ Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 Jedná se o update 17150 je možný update? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim77 Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 Je to v pohode upgrade sem udelal a vse funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 Pokud se ptáš jeslti se smaže flash,tak to záleží na současné verzi co tam máš, ne na té na kterou aktualizuješ to je nepodstatný.Pokud se ptáš jestli se dá aktualizovat dashboard s flashem, tak autoři flashe to nedoporučují, vždycky by se měla vrátit originální verze, pak aktualizovat a nakonec znovu flashnout.To je jediná správná rada, ostatní je na tvé riziko, podle čeho MS přesně dává ban samozřejmě nikdo neví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HepmiCZ Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Aktualizoval jsem z 1148 a zatím teda vždy aktualizuju z poslední verze kterou vydal, čili nikdy neaktualizuju ze základní. Samozřejmě aktualizuju přes konzoli a zatím teda vše ok, i po tomhle updatu. Musí tedy zaklepat, ale myslím si že se blíží konec Flashe a bude později pouze RGH... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 nevím proč by se blížil konec flashe spíš celkově se blíží konec x360 ale flash s tím nemá co dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.